Siste evalueringer (22)

Rydde opp litt i hage og klargjøre for salg av bolig.

Veldig bra utført arbeid og gode avklaringer underveis med bilder etc.

Stefan, Oslo, 27. okt. 2022

Trimming av epletre

Bra på peis, god i arbeidet.

Amit, Jessheim, 25. okt. 2022

Graving av ca. 10 meter lang grøft

Veldig fornøyd, alt arbeid som avtalt!

Tom, Gjettum, 28. sep. 2022

Fjerne busker

Fjernet noen store busker for oss. Sørget for fjerning av hageavfallet. Enkel og god kommunikasjon, vel utført jobb!

Erik, Oslo, 31. aug. 2022

Fylle på singel i oppkjørsel

Darbo fylte på grus i oppkjørselen vår og gjorde en meget god jobb. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris og resultatet var perfekt! Vi bruker gjerne Darbo Hagearbeid igjen.

Birgitte, Asker, 23. mai 2022

Grave bort gress og jord for teinplatting

Kom presis og utførte en god jobb. Bruker han gjerne igjen.

Johan, Oslo, 8. mai 2022

Klipping av tujahekk

Darbo utførte klippingen av min 44m lange tujahekk på en perfekt måte. Han var opptatt av å levere et arbeid som både han selv og jeg ville være fornøyd med. Yrkesstolthet heter det. Jeg ser gjerne at han kommer igjen neste år også. Med andre ord; han får min anbefaling. Bjørn Henriksen.

Bjørn, Skedsmokorset, 7. mai 2022

Klippe granhekk

Svært fornøyd, vanskelig hekk å trimme. Flink til å forklare hva han ville gjøre, grundig avsjekk med oppdragsgiver underveis. Pålitelig og sympatisk, grei pris. Anbefales!

Petter, Oppegård, 3. mai 2022

Opprydning i hage

Darbo utførte jobben og var bevisst på kvalitet og grundig utførelse. Punktlig oppmøte og kommunikasjon.

Trine, Oslo, 14. april 2022

Beskjære epletrær

Raskt utført, god dialog underveis.

Kristin, Slependen, 10. april 2022

Klippe hekk og fjerne trær

Kjempeflott service. Alt ble gjort på en dag. Hekken ble klippet, trærne beskjært og han klarte også å finne en løsning på et problem i blomsterbedet mitt. Jeg er veldig fornøyd. Rudi var veldig hyggelig og nøye med jobben han gjorde. Her ble også ryddet pent opp. Kan virkelig anbefales.

Helen, Oslo, 3. april 2022

Fjerne epletre samt endel busker

Fjernet epletreet til avtalt pris. Men tilbød seg å planere en del av hagen vår. Etter at kontrakten var signert mente han at han hadde tatt feil av prisen. Og at han nå skulle ha mye mere betalt for jobben en han ville ha i utgangspunktet selv om vi hadde signert kontrakt. Jeg føler at det er lurereri og har inntrykk av at dette er måten han operer på. Planeringen av jobben ble utført som planlagt, men han massene i hagen uten noen type beskyttelse under og når avfallet ble hentet ble nesten hele gressplenen i hagen ødelagt (ser ut som en åker) Jeg betalte summen men føler meg veldig lurt og jeg vil absolutt ikke anbefale noen å bruke ham.

Payam, Oslo, 23. mars 2022

Kjære kunde. Jeg gjør alltid mitt beste for å gjøre en jobb slik at kunden blir fullt tilfredsstilt og derfor er jeg lei meg for å høre at du ikke er fornøyd med mine tjenester. Ja, det var delvis en feil i kalkulasjonene fra min side, men jeg har sett på problemet og løst det slik at det ikke kommer til å skje i igjen i fremtiden. Uansett, jeg ønsker å gjøre det klart at det ble lagt beskyttelse under massene og det var et annet firma som plukket det opp. I øyeblikket jeg innså at det var en miskalkulasjon så var jeg veldig transparent om det og vi ble enige om å endre på kontrakten. Ettersom kundetilfredshet er min høyeste prioritet så kommer jeg alltid til å forberede mine tjenester.

DARBO HAGEARBEID 28. mars 2022

Nytt avfallsområde

Raskt gjennomført og god pris.

Alexander, Oslo, 19. okt. 2021

Flytting av stein

Rudi Darbo utførte en fysisk krevende job -- flytting av masse sprengstein opp til 100+ kg fra en trang kjeller -- med glans. Han kunne gjort mye mer samme dag hvis det bare fantes mer stein å flytte. Har en egen arbeidsmåte som funket veldig bra. Kan anbefales.

Walter, Drammen, 11. sep. 2021

Graving av grøft til legging av trekkrør

Darbo Hagearbeid leverte iht til kontrakt. Det dukket opp litt hindringer underveis, men Darbo Hagearbeid leverte til avtalt tid noe som var viktig ift logistikken i prosjektet.

Espen, Oslo, 26. aug. 2021

Graving av lysgrav

Rudi utførte jobben på en god , sikker og ordentlig jobb med lysgraven og fjerning av massene. Kan absolutt anbefale Rudi til andre ! Vh Pål Haavengen.

Pål, Oslo, 26. juni 2021

Fjerne fundament til flaggstang

Mange utsettelser på avtaler. Arbeidet ble avbrudt mange ganger glemte utstyr, tom for batteri, hadde ikke nok utstyr Hadde liten erfaring med jobben og lagde fastpris som han selv ikke var fornøyd med og ønsker mer penger underveis Vanskelig å kommunisere med.

William, Oslo, 17. juni 2021

Kutte tretopper + trimme hekk

Vel gjennomført arbeid Rudi var nøye og kom med gode tips underveis.

Adeel, Oslo, 24. mai 2021

Rydde tomt for stokker og plank

Godt utført arbeid!

Kristoffer, Oslo, 11. des. 2020

Fjerne ødelagt stålgjerde

Raskt og godt utført jobb som avtalt.

Camilla, Oslo, 3. des. 2020

Manuell graving av 20 meter grøft med spade - 30.nov eller 1.des

Jeg benyttet Darbo Hagearbeid (Rudi) til graving av grøft til nedlegging av kabler. Oppgaven hadde et hastepreg og Rudi var meget raskt på plass. Han var opptatt av at han forstod oppdraget korrekt og fremstod grundig og arbeidssom i sin utførelse.

Anders, Oslo, 1. des. 2020

Annen transport - spesifisert i beskrivelse

Jeg leide inn Darbo til å bære en tung aircondition opp flere etasjer. Han møtte opp på tid, var rask og effektiv. Jeg var usikker på om han kunne bære den alene, men han tok oppgaven på strak arm med godt humør og var ikke engang andpusten.

Jostein, Oslo, 27. nov. 2020
Vis flere evalueringer

Kart

Kart