Nesset Tjenester AS

5.0 (5 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Solvangen 115, 7027 Trondheim

Nesset Tjenester AS

Nesset Tjenester AS tilbyr:
FRAKT

Nesset Tjenester AS tilbyr en rekke tjenester innen frakt, som bilfrakt, båtfrakt, frakt av MC/ATV, samt varetransport, palletransport, budbil etc. Vi stiller med erfarne sjåfører som vet hva de holder på med.
FLYTTING

Nesset Tjenester tilbyr full flytteservice i form av pakking, flytting og flyttevask. samt pakkemateriale, forsikring og rådgivning i forkant av flyttejobben. I tillegg utfører vi spesielle flyttejobber som pianoflytting, flytting av andre tunge gjenstander, demontering/montering og internflytting.

Våre flyttefolk har flere års erfaring fra bransjen og er klare for alle typer flyttejobber. punktlighet og respekt for kundens eiendeler er vår høyeste prioritet.
SMÅJOBBER

Nesset Tjenester AS tilbyr det aller meste av "småjobber". Trenger du å få kjørt bort avfall, klippet hekken eller revet en vegg, står vi klar for bistand.

Vårt mål er å utføre alt vi kan/har lov til å gjøre med dyktige arbeidsfolk og solide varebiler.
ARBEIDSKRAFT

Nesset Tjenester AS stiller med arbeidskraft til både bedrifter og privatpersoner. Våre arbeidsjern yter meget god service og setter stolthet i fornøyde kunder.

Mangler firmaet ditt arbeidsfolk, eller du som privatperson trenger bistand fra et arbeidsjern eller to, står vi klar til tjeneste.Gjør deg selv en tjeneste, ta kontakt med Nesset Tjenester!

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften