Siste evalueringer (3)

Legge gulv stue: avretting eldre tregulv + parkett

Borge&blom Mur og Byggservice ble engasjert for avretting av eldre tregulv, legging av parkett og ferdig listing. Konkurransedyktig på pris, effektiv og tydelig i kommunikasjon, rask gjennomøfring, velvillig til å utføre korrigeringer da avvik oppstod. Profesjonell og anbefales! Byggmester som utførte legging av parkett (innleid av Borge&blom Mur og Byggservice) utførte også arbeidet effektivt og på en svært profesjonell og god måte. Oppsummert - Godt utført jobb av firma som jeg gjerne benytter på nytt.

Rolf-Erik, Nesttun, 25. nov. 2020

Legge skiferfliser i gang/vaskerom

100% seriøs, dyktig, punktlig og godt samarbeidsforhold! Proff gjennomføring av membranlegging og Otta fliser i våtrom (klasseforskjell i forhold til tilsvarende fliser i annet rom fra annen leverandør). Løsningsorientert da uforutsette problem utenfor deres kontroll dukket opp! Og konkuransedyktig pris. Anbefales og kommer til å bruke dem igjen!

Rolf, Rådal, 29. okt. 2020

Murpuss

Borge&blom Mur og Byggservice AS leverte veldig bra arbeid med murpuss. Jeg var fornøyd med at et grundig og oversiktlig tilbud ble gitt. Og selvsagt en særdeles god utførelse. Meget fornøyd med jobben.

Kjetil, Nesttun, 28. okt. 2020

Kart