Siste evalueringer (12)

Beise ny hytte

Veldig fornøyd med alt rundt jobben. Nøyaktig utført. De var flinke til å komme til innimellom alle steder noe som krever litt ekstra tid og tålmodighet. God kommunikasjon og hyggelige folk :-).

Geir, Beitostølen, 28. mai 2022

Beising av hytte innvendig

Valdres Bygg gjorde en veldig bra jobb med å beise/male hytte innvendig for oss på Hafjell. De var også behjelpelige med tips til farger osv. Vel gjennomført jobb til en fornuftig pris. God kommunikasjon underveis.

Andreas, Øyer, 25. nov. 2021

Male innvendig hyttetak

Vi er generelt godt fornøyd med arbeidet som ble utført innenfor avtalt tid. Noe slurv (ikke graverende) og litt dårlig kommunikasjon under veis. Prisen for jobben var bra.

Stein, Lomen, 23. okt. 2021

Skraping og maling av husfasade

Vi er imponerte over ryddigheten i avtale og utførelse. Alt et utført som avtalt og meget bra utført av dyktige medarbeidere. Vi anbefaler firmaet på det varmeste.

Torgrim, Gjøvik, 21. mai 2021

Malingsarbeider - hytta - kamfossveien 13,(skei fjellgrend),svingvoll,gausdal

Valdres Bygg og Tjenester gjorde en meget bra malerjobb for oss. De malte et tilbygg til hytta, og vindu karmer og dører på hovedhytta. Jeg er meget imponert over hvor nøyaktige de er - malingen av dørene var av helt topp kvalitet, som fra fabrikk! Meget pålitelige folk, topp kvalitet til en konkurransedyktig pris. Jeg kan rekommandere dette selskapet - 5 stjerner! Mvh Trygve Blomster.

Trygve, Svingvoll, 3. april 2021

Fargevalg,maling og tapesering

Arbeidet som ble utført var nøyaktig og veldig pent. Arbeidsfolkene fremstod som dyktige. Resultatet ble veldig bra! Kommunikasjonen med ansvarlig i bedriften underveis i arbeidet var mangelfull. Hun var vanskelig å få tak i på telefonen og svarte sjelden på meldinger. Det er derfor viktig med en veldig detaljerte avtale på arbeidet som skal gjøres i oppstarten. Dette er en bedrift som kjøpet inn ALT utstyr på kundens regning, så det lønner seg å handle inn på egenhånd på forhånd. Da har man full kontroll på mengder av materiell og alle utgiftene. Alt i alt er jeg fornøyd med arbeidet som ble gjort.

Cathrin, Beitostølen, 10. feb. 2021

Maling av vegger,dører,vinduer og lister

Meget fornøyd med jobben som er utført. Maling og sparkling av tak og vegger, samt håndløper trapp. Alt utført innen avtalt tidsfrist og pris. Meget pent arbeid. Kan anbefale de på det sterkeste.

Hager, Nordre toten, 25. jan. 2021

Jeg har fått lekkasje i taket på hytta.

Flinke mennesker du kan stole på.

Torild, Aurdal, 15. nov. 2020

Skeikampen-maling av stue

Malt vegger og tak i stue, samt tak på kjøkken, gang og bad. Veldig dyktige, holder det de lover, tid, pris og kvalitet. De beste anbefalinger!

Andreas, Svingvoll, 7. nov. 2020

Maling innvendig garasje på skeikampen

Veldig ryddig og bra prosess. Ser fint ut også :) veldig fornøyd!

Melissa, Svingvoll, 26. okt. 2020

Spraymaling av kjøkkeninnredning

Spraymaling av kjøkkenfronter, malt dekksider, sokkel, vegger og listverk. Veldig punktlige og overholder tidsplanen, bra kvalitet og er meget fornøyd med kommunikasjon og gjennomføring. Jeg deler gjerne min erfaring med andre, kontakt meg gjerne for utdyping av jobben:-) Anbefales!

Henning, Lillehammer, 22. okt. 2020

Nye dragere og nytt blikktak

Hevet og byttet tak. Meget fornøyd med kommunikasjon og gjennomføring. Alt ihht avtale. Anbefales.

Martin, Aurdal, 11. okt. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Valdres Bygg og Tjenester Cristina Radu Merjan

4.8 12 evalueringer Fagernes

R&S Gruppen AS

4.9 8 evalueringer Fagernes

Ole Ronny Østgård

  Fagernes