Siste evalueringer (11)

Sette opp lettvegg

Brukte nylig Runar på oppsett av innendørs lettvegg med dør/vindu i en leillighet vi ikke bor i. Det var en svært hyggelig opplevelse, han ga tydelig pris på jobben, hadde gode forslag til plassering av vindu/dør, holdt meg løpende oppdatert via sms og ble ferdig på avtalt tid. I tilegg forlot Runar leiligheten ryddigere enn da han kom. Kommer definitivt til å bruke Runar igjen, en av de beste (og hyggeligste) jeg har vært borte i, anbefales på det varmeste.

Ulf, Oslo, 26. mai 2021

Bygge spikertelt (hytte) til campingvogn

Veldig bra resultat med gode forslag på detaljer til løsninger. Gode oppdateringer underveis i prosjektet og god dialog rundt fremdrift. Dedikert og bra levert!

Andreas, Oslo, 12. mai 2021

Rehabilitiering av vegg

Runar er en dyktig kar som møter opp til avtalt tid. Opptatt av detaljer og går ikke fra noe før han selv er fornøyd. Videre er han veldig hyggelig og lett å prate med. Anbefales!

Simen, Løvenstad, 7. mai 2021

Stoppe vannlekasje på tak

Meget fornøyd med uført jobb. Ga et pristilbud, holdt meg oppdatert og ønsket ingen oppgjør før vi hadde gått gjennom jobben sammen. Var virkelig til å stole på.

Trond, Nannestad, 20. april 2021

Tak lekkasje

Har brukt Runar til flere prosjekter. Kommer raskt på befaring, gir en pris som han holder seg til. Høy kompetanse. Kommer til å bruke igjen.

Nohman, Jessheim, 1. feb. 2021

Tette lekkasje i tak

En sjelden perle! Fikk flere henvendelser fra håndverkere som ikke holdt avtaler eller fulgte opp med tilbud etter befaring. Kan anbefale Runar da han holdt avtaler og gjorde en god jobb.

Jacob, Jar, 27. nov. 2020

Ytterkledning på deler av en vegg med noe isolering og forlenge deler av en platting. mulig kle inn til en liten utvendig bod.

Veldig fornøyd med både Runar og jobben han gjorde👍.

Cecilie, Oslo, 10. nov. 2020

Bygga vägg

Vi är nöjda med jobben som blev gjort, bra kommunikation og pålitlig med tider. Bra utfört jobb. Anbeffales.

Hannes, Oslo, 1. nov. 2020

Tetting av garasjetak

Brukte Byggmester Runar Knudsen på tetting av garasjetak. Det var en god opplevelse. Kom som avtalt, gjorde jobben med høy kvalitet og ryddet skikkelig etter seg. Enkelt å forholde seg til. Anbefales.

Geir, Oslo, 31. okt. 2020

Ombygging av carport til garasje

Dyktig byggmester som vi gir våre beste anbefalinger. Runar gav oss et godt tilbud, med detaljert oppstilling. Jobben ble utført med upåklagelig håndverk. Dialogen underveis var meget god.

Ivar, Oppegård, 30. okt. 2020

Sette opp to lettvegger og gjerde

Godt håndverk fra to hyggelige og flinke snekkere. Konkurransedyktig pris og veldig fornøyd med resultatet.

Katrine, Bekkestua, 23. okt. 2020
Vis flere evalueringer

Kart