Siste evalueringer (18)

Montering av kjøkken

Han ville ha tegninger av kjøkkenet spesifisert som Ikea og Elkjøp hadde men våres kjøkken ble kjøpt på Power og de hade ikke sånne tegninger. Vi fikk vanlige tegninger og han kunne ikke jobbe med de. Det endte med at han jobbet en dag og klagde at det ville ta mere tid enn han regnet med (3dager). Ville ha mere betalt. Prisen var avtalt før jobben og da jeg spurte hvor mye mer han skulle ha ville han ikke svare på det. Det endte slik at vi avsluttet jobben etter en dag. Måtte da finne fort en ny snekker. Heldigvis fant jeg en som hadde ikke problemer med tegninger, han sa at de var vanlige og ikke vanskelig. Dyrere ble det ikke men det tok unødvendig lenger tid pga avtale bruddet.

Hatidze, Horten, 1. mars 2022

Jeg har hatt mange forskjellige klienter, men det er første gang jeg møter en slik sak. Det kan være vanskelig for en kunde å forstå at tegninger for montør er som et kart for en reisende, Enhver montør vil imidlertid fortelle deg at han er blind uten tegninger. Det er ikke dermed sagt at jeg ikke kunne gjort det uten tegningene, men den slags arbeid må ha en høyere pris. Dette ble forklart til kundens mor. Og jeg sa prisen min, hvor mye jeg vil ha ekstra for den. Men kunden fant det for dyrt og nektet. Jeg er enig i at situasjonen er ubehagelig for begge parter. Men å lyve offentlig er urettferdig. En vurdering på bare to stjerner er også urettferdig, fordi dags arbeid ble utført feilfritt

MØBELMONTØR PAVLIUKAS 27. juli 2022

Kjøkkenmontering

Utrolig flink kjøkken montør! Veldig fornøyd. Hyggelig og ryddig.

Christopher, Larvik, 18. jan. 2022

Montering av ikea garderobeskap

Kom til avtalt tid, meget profesjonell, rask og pålitelig Monterte Ikea garderobeskap og tok på seg en ekstra jobb på strak arm. Bra gjennomført. Kan anbefales.

Svenn, Tolvsrød, 10. des. 2021

Kjøkken

Pålitelig, dyktig og nøyaktig. Effektivt og prisverdig.

Astrid, Tjodalyng, 4. des. 2021

Montering av nytt kjøkken

Fantastisk utførelse absulutt å anbefale for andre.

Arvid, Larvik, 9. nov. 2021

Kjøkken montering

Møbelmomtør Pavilukas gjørt en kjempe bra jobb. Veldig dyktig, han kan dette, han finner løsningen underveis om noen må endres/justeres ved montering tilstedet. Anbefaler på det sterkeste. Når man skal pusse opp en liten kjøkken der man utnyttet hver eneste cm, kan man se hvor faglig og dyktig montør er. Selv kjøkken konsulent hadde det litt vanskelig å tegne etter våre ønsker. Derfor gir jeg 5 stjerne til Pavliukas.

Milan, Oslo, 20. sep. 2021

Fjerne gammelt kjøkken- sette opp nytt- ikea kjøkken.

Svært hyggelig. God kommunikasjon. Ryddig og veldig bra arbeid.

Sissel, Oslo, 26. aug. 2021

Montere kvik kjøkken

Fra første kontakt med Pavliukas virket alt meget ryddig. Han var fleksibel og meget serviceinnstilt. Vi hadde behov for hjelp til montering av kjøkken fra Kvik. Han var hos oss fire ganger og leverte arbeidet som avtalt samt til avtalt pris. Pavliukas kan trygt anbefales!

Asbjørn, Oslo, 11. juli 2021

Installere ikea metod-kjøkken

Dyktig og effektiv håndtverker med det rette utstyret for jobben. Løser problemer underveis og stiller spørsmål om noe er uklart eller må bestemmes. Bygde en svært fin foring til kjøleskapet vårt.

Mads, Sandefjord, 22. juni 2021

Montering av nytt kjøkken fra ikea

For utenom noen småfeil, kom det 2 dager senere en avtalt opp ett velfungerende kjøkken. Lite å utsette på selve arbeidet ellers. Kommunikasjon var dog krevende. Sluttprisen ble også noe høyere en avtalt. Kan desverre ikke anbefales.

Ellinor, Sandefjord, 21. juni 2021

Jeg forlater aldri arbeidet uferdig. På vei ut spurte jeg om alt var i orden, kunden var enig i at arbeidet var godt utført. Vi tok farvel med et smil om munnen. Det er veldig frustrerende når jeg får denne vurderingen uten grunn. Når det gjelder pris, ble jeg bedt bare om å rive det gamle kjøkkenet og bare bygge nytt. Prisen på arbeidet ble gitt. Ved ankomst måtte jeg gjøre elektriker og rørleggerarbeidet at kan demontere kjøkkenet. Jeg måtte også fjerne de gamle flisene fra veggen og klargjøre veggen for liming av paneler. Før liming av panelet var det også nødvendig å legge nye ledninger, fordi kunde aldri fant en elektriker til dette arbeidet. Jeg sa at tilleggsarbeid vil koste ekstra.

MØBELMONTØR PAVLIUKAS 27. juli 2022

Montering av kjøkken

Ok utførelse etter noen problemer i starten.

Hege, Oslo, 27. april 2021

Montering av hth kjøkken

Dyktig, pålitelig, god kommunikasjon og flott resultat 🤗.

Gunhild, Oslo, 22. april 2021

Montere opp ett kjøkken

Hyggelig, pålitelig og løsningsorientert. Veldig fornøyd med resultatet.

Siv, Oslo, 16. feb. 2021

Montering av kvik-kjøkken

Jeg er utrolig fornøyd med Pavliukas! Han er en ekstremt dyktig montør, veldig prisgunstig og svært pålitelig. Han fant gode løsninger på utfordringene han møtte underveis, og kjøkkenet ble veldig fint montert. Alt arbeid ble utført etter planen, og vi hadde et nytt kjøkken på under én uke!

Ylva, Oslo, 4. feb. 2021

Montering av epoq kjøkken med integrerte hvitevarer

Effektiv og god installasjon av kjøkken. Pavliukas er flink til å finne løsninger når det er uforutsette vanskeligheter ifb med tilpasninger.

Anders, Oslo, 27. jan. 2021

Kjøkkenoppsett og bygging av vegger

Jeg er veldig fornøyd! Pavliukas er punklig, nøye og jobber raskt. Resultatet er et flott kjøkken!

Elisabeth, Oslo, 6. jan. 2021

Montering av kjøkken

Veldig flink, effektiv og punktlig snekker som løser alle utfordringer. Kan anbefales!

Christian, Oslo, 1. des. 2020

Montere ikea kjøkken

Veldig bra gjennomført arbeid!

Stine, Tolvsrød, 18. okt. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

 

 

Peter Richards

4.8 41 evalueringer Kolbotn