Siste evalueringer (3)

Lage rampe til barnevogn

Uten tvil den beste håndverkeren vi har jobbet med. Ryddig, presis, profesjonell og ikke minst veldig hyggelig. Vi bestilte en spesialtilpasset rampe til barnevogn i oppgangen vår. En perfekt rampe i design og utforming var levert kort tid etterpå. Alle naboer er også storfornøyde. Gleder meg til det dukker opp neste snekkerprosjekt hos oss, så vi kan gi det til Ferdinand. Anbefales på det varmeste.

Alina, Oslo, 3. jan. 2021

Snekre inn hyller/gode løsninger til garderobe

Widmer Craft utførte en veldig god jobb ved å sette opp 2 ulike garderober hos oss. Han var konkurransedyktig og best på pris! I tillegg til dette var kommunikasjonen enkel og han har fulgt opp alle avtaler presist! Resultatet av jobben ble akkurat slik vi ønsket og vi er kjempefornøyde! Jeg kan absolutt anbefale han videre til andre som ønsker en lignende tjeneste! !

Tobias, Oslo, 30. okt. 2020

Plassbygget bokhylle

Vi er strålende fornøyd med arbeidet som er utført! Ferdinand hadde mange gode ideer og sendte flere forslag til hvordan den plassbygde bokhyllen kunne se ut i akkurat vår stue. Han er entusiastisk, profesjonell og løsningsorientert, svarer raskt på spørsmål, er punktlig og leverte til avtalt tid og pris. Vi kan anbefale Widmer Craft på det varmeste, og har allerede nye prosjekter på gang!

Caroline, Oslo, 19. okt. 2020

ALTERNATIVE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 358 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 225 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 155 evalueringer Oslo