Siste evalueringer (29)

Epoxy garasjegulv

Ryddig kommunikasjon. Kommer til avtalt tid og utfører jobben som avtalt til avtalt pris.

Preben, Høvik, 5. juli 2022

Mure opp sprekt + slitt gulv i garasje og legge epoxy

Vi ble veldig godt fornøyde med jobben Marco / Dryworks utførte med rehabilitering og legging av epoxybelegg i garasje. Ryddig og hyggelig kommunikasjon hele veien, godt utført arbeid til en god pris. Anbefales! !

Simen, Stathelle, 21. april 2022

Epoxy belegg på garasjegulv

Suveren service, kommunikasjon og kvalitet på arbeidet.

Shahin, Fredrikstad, 4. aug. 2021

Legge ut epoxy på garasjegulv

Godt arbeid til avtalt tid og pris.

Anders, Porsgrunn, 31. juli 2021

Må jeg drenere?

Kom som avtalt, både på befaring og for å utføre selve jobben. Kom med god og rimelig løsning på hvordan jeg kunne løse utfordring med oppadstigende fukt uten å drenere. Dekket godt til på gulv før arbeidet ble utført, og instruerte meg i hva jeg måtte gjøre i etterkant av injeksjon av fuktsperre. Veldig fornøyd med arbeidet!

Une, Oslo, 21. juni 2021

Sprekker i grunnmur

Vi hadde noen sprekker i grunnmuren vi ville utbredre. Marco foreslo en injeksjonsløsning for å forsterke muren i sprekkene. Marco kom til avtalt tid, og utførte arbeidet til avtalt pris. Kan anbefales på det sterkeste.

Kjetil, Krokstadelva, 7. mai 2021

Vann i kjeller

Veldig hyggelig og profesjonelle god kommunikasjon og profesjonell utført jobb denne bedriften kan jeg anbefale på det sterkeste.

Tom, Maura, 6. april 2021

Reparere garasjegulv.

Svært hyggelig og dyktige, kan trygt anbefales.

Tom, Siljan, 17. mars 2021

Epoxy på gulv 90 kvm

Denne bedriften kan du stole på! Sendte meg bilder på eksempler på hvordan gulvet kunne se ut så fort jeg bad om det. Avtalte en dato og klokkeslett kjapt og holdt seg til avtalen på minuttet! Følte meg helt trygg hele veien. Da en i familien hans måtte på legevakten pga skade gjorde han ALT i sin makt for å likevel rekke å komme dag nr. 2. IMPONERENDE! Gav gode råd underveis og brukte materialer med den beste kvalitet. Tusen takk for hjelpen, vi er kjempefornøyde med gulvet!

Tore, Vinterbro, 16. jan. 2021

Utbedre setningsskader. legge epoxybelegg

Jobben er fagmessig utført, disse gutta har tydelig kompetanse innenfor sitt fagfelt. Marco kom presis, og fullførte arbeidet i henhold til tidslinjen han fremla på forhånd. Veldig fornøyd med resultatet!

Blommenholm, Høvik, 11. jan. 2021

Reparere mur i kjelleren

Behjelpelig, profesjonell, veldig god kommunikasjon. Anbefaler på det sterkeste.

Elena, Kråkerøy, 24. sep. 2020

Sliping av betong gulv i garasje.

God erfaring på oppdraget som ble utført med Sliping, sparkling og påføring av Epoxy på mitt garasjegulv.

Øystein, Moss, 3. aug. 2020

Utbedring grunnet saltutslag

Marco har utført jobben på en meget profesjonell måte, raskt og effektivt. Veldig god kommunikasjon med ham før og under selve arbeidet. Anbefales sterkt!

Milosz, Tønsberg, 1. juli 2020

Slipe støpt betonggulv

Marco er effektiv, pålitelig og hyggelig! Alt ble gjort til avtalt pris og utførelse, anbefales på det sterkeste!

Carl, Skien, 22. juni 2020

Liten lekkasje i kjeller fra rør

Kom til avtalt tid og gjorde avtalt jobb, og lekkasjen er borte. Anbefales!

Sindre, Leirsund, 21. juni 2020

Behandling av terrassegulv i betong

Godt fornøyd med sliping av terrasse.

Desiree, Ski, 12. juni 2020

40 m2 betong terrasse skal slipes

En håndverker som man kan stole på. Ryddig, pålitelig og effektiv. Anbefales på det sterkeste.

Rajabi, Bærums verk, 10. juni 2020

Legge epoxy med friksjonsbelegg på gulv i garasje

Veldig hyggelig og ikke minst dyktig! Utførte jobben med et veldig godt resultat. Hadde brukt han igjen om jeg hadde hatt behov for det.

Espen, Sandefjord, 30. mai 2020

Betongslipe gulv garasje

Marco fra Dryworks har vært professionell igjennom hele prosessen fra jobben ble lagt ut på mittanbud til arbeidet var utført og faktura betalt. Presis på tidspunkt og kommunikasjon å åpenbart mye erfaring. Jeg vil anbefale Dryworks for sliping av betonggulv og behandling med epoxy-maling.

Anders, Mjøndalen, 5. mai 2020

Sliping av betonggulv - jevn finkornet overflate

Profesjonell og fantastisk service. Topp!

Christopher, Oslo, 3. mai 2020

Sprekk på mur

Jeg er både overrasket og imponert av kvaliteten av arbeid og den nye og avanserte teknologi som er brukt. Jeg var egentlig bekymret fordi det dreier seg om en sprekk på en bærevegg som kan være farlig. Vanlig tetting var gjort for 3 år siden og det viste seg til å være bare kosmetisk og ikke langvarig løsning. Jeg er også meget fornøyd med profesjonalitet, dyktighet og ryddighet som arbeidet er utført. Sist men ikke minst er Marco en real kar som er meget hyggelig å snakke med. Jeg vil absolutt anbefale Dry Works for alle tetting og epoxy arbeid. Med hilsen, Thanh van Do, Industriveien 12 Hagan AS.

Thanh, Oslo, 30. april 2020

Legge epoxy gulv i garasje

Marco holdt alle avtaler, kom når han skulle og leverte topp kvalitet på arbeidet. Han var effektiv og ble ferdig innen avtalt tid. Jeg kan trygt anbefale Dry Works til andre.

Kristian, Krokkleiva, 23. april 2020

Legge epoxy-gulv i garasje

Ryddig utført. Flink til å holde avtaler om tidspunkt, fin pris, mange gode anbefalinger i forkant og veldig god oppfølging i etterkant. Kan fint anbefale dette firmaet videre.

Yvonne, Stavern, 18. april 2020

Tetting av nedgravd betongtank

Marco hos DryWorks er svært hyggelig og profesjonell. Han følger opp det han lover, gir ryddig og god informasjon underveis og ringer i etterkant for å sjekke at alt går greit med det utførte arbeidet. Han tettet effektivt et hull i en nedgravd betongtank slik at grunnvann ikke kunne trenge inn. Alternativet ville vært å grave ned til ca. 4 meters dybde og tette utenfra. Hans metode fungerte bra og sparte meg for mye penger og tid. Kan trygt anbefales om du har vannlekkasje gjennom mur/murelementer.

Stig, Oslo, 5. april 2020

Behandle 94m2 gulv.

Hadde et ny støpt lagergulv som skulle behandles, Marco fra Dry Works svarte raskt og kom med et par forslag til attraktiv pris, vi valgte malt epoxy med primer først. Lettvint og effektiv kommunikasjon, Marco overbeviste med inngående god kompetanse på hva vi trengte. Han kom til avtalt tid og utførte jobben effektivt og meget profesjonelt helt i tråd med hva som var avtalt på forhånd. Vi er meget fornøyd med resultatet. Dry Works ved Marco anbefales på varmeste!

Terje, Vear, 23. mars 2020

Tetting av mur i kjeller

Jobben ble utført i samsvar med forventningene.

Geir, Fredrikstad, 11. okt. 2019

52 kvm epoxy/polyuretan garasjegulv

Ryddig og effektiv kommunikasjon. Profesjonell og med god kompetanse. Utførte arbeidet til avtalt tid og pris. Anbefales!

Peter, Lier, 2. okt. 2019

Reparere sprekk i fundament

Valgte Dry Works for å reparere en større sprekk i et fundament til carport, for å hindre videre utvidelse og eventuelle følgeskader. Marco foreslo injeksjon, og det fremsto som en fornuftig løsning. Han var på plass til avtalt tid, og pris var som avtalt. Pga. Lavere utetemperatur tok det ekstra tid til herding, og for å se endelig resultat. Hadde noen kommentarer rundt det visuelle ved overflaten av reparasjonen, og Marco var profesjonell og løsningsorientert rundt dette. Dry Works er en seriøs bedrift som ønsker at du skal bli fornøyd.

Ole, Kongsberg, 19. sep. 2019

Epoxy garasjegulv

Trengte hjelp til å lage oppkant, samt slipe, sparkle og legge epoxybelegg i dobbeltgarasje. Dry Works ved Marco overbeviste i anbudsprosessen med fagmessig tilnærming, lettvint kommunikasjon og svært konkurransedyktig pris. Marco møtte opp til avtalt tid og utførte oppdraget på en bunnsolid måte - jeg er svært godt fornøyd med resultatet. Dry Works ved Marco er til å stole på og anbefales på det varmeste for denne typen oppdrag!

Andreas, Asker, 22. aug. 2019

Fornye / legge nytt garasjegulv på ca. 20 kvm

Renovasjon av garasjegulv. Etter over 30 års bruk inkl mye veisalt, var gulvet slitt, med dype hull og smuldret opp. Det måtte enten renoveres eller byttes ut. Marco fra Dry Works svarte raskt med et attraktivt tilbud for renovering som inkl reparasjon, sliping og et topplag med avrettingsmasse. Etter at vi var enige, foreslo Marco istedenfor å bruke flere lag med slitesterkt epoxybelegg for et bedre resultat. Han tilbød dette til samme pris, til tross for at dette er en dyrere løsning. Kommunikasjonen var veldig god, Marco møtte opp på avtalte tider og utførte jobben meget profesjonelt. Jeg er svært fornøyd med resultatet! Marco er til å stole på og jeg gir ham min varmeste anbefaling!

Anthony, Høvik, 21. aug. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Dry Works AS

5.0 29 evalueringer Ulefoss

Pewe Miljø AS

  Ulefoss

Yw-bygg V/yngve Westheim

  Ulefoss