Siste evalueringer (4)

Maling av tak,vegger og lister soverom

Veldig hyggelig og til å stole på.

Sofie, Oslo, 17. feb. 2021

Sparkle og male en leilighet på 150 kvm

M&D Alahmed tok på seg en større sparkel og malejobb. Grunnet useriøst firma ble de nødt til å avbrutte jobben rett etter oppstart, stor mangel på kunnskap og erfaring. Vi ble stående uten håndtverker og således satt i en vanskelig situasjon. Frarådes på det sterkeste.

Ørjan, Oslo, 11. des. 2020

M&D ALAHMED Var seriøst med deg hele veien... Men som vi sagt jeg bli syk den tiden jeg kan ikke komme på jobben mens jeg har fiber og syk derfor vi kunne ikke få jobben Jeg fortellete til deg men deg ser ut at du vil ikke forstår at jeg var syk Vår referanse vil fortelle om vi er seriøst eller ikke på alle vårt prosjekter som vi fikk av dem.

M&D Alahmed 12. des. 2020

Male

M&D Alahmed utførte jobben raskt og effektivt, og innenfor tidsrammen. Han er arbeidsom, og står på, men er dessverre ganske slurvete. Han ga meg god pris forhold til andre, men jeg har måtte rette opp i en del ting selv etter han utførte jobben. Kommunikasjonen mellom oss gikk fint.

Yvonne, Oslo, 17. nov. 2020

Maling,gulv,kjøkken

M&D Alahmed kom veldig kjapt i gang med arbeidet og ble ferdig under rekordtid med et strålende resultat! ! ! Anbefales.

Frederic, Oslo, 24. okt. 2020
Vis flere evalueringer

Kart

Kart