Siste evalueringer (9)

Ringmur og støpt plate

Satt opp ringmur og støpte gulv. Var veldig hyggelig og virket seriøs. Vi hadde en veldig god tone hele tiden. Han sa han skulle være ferdig tidligst ved 3-4 tida på natta. Han må ha reist kl 0100 for fikk da mld om at strømmen var slått av på campinvogna han lånte. Reiste opp på morgenen. Tok noen mål på ringmuren. Diagonalmål stemte ikke. Muren bulet ut flere steder. Høydeforskjell på opp til 18 mm rundt muren. Har nå prøvd i 14 dager å få tak på han. Har ringt mange ganger,sendt flere meldinger og mail. Har aldri fått noe svar. Hold dere unna dette firmaet.

Jan, Notodden, 23. mai 2021

Støp av garasjesåle

Støpte feil.

Robert, Haslum, 18. mai 2021

Montere flis i gang

Oppga estimert tidsforbruk og pris utfra bilder og satte dato for gjennomføring. Kom til avtalt tid og utførte jobben iht avtale.

Stian, Fjellhamar, 28. april 2021

Bytte av fliser på kjøkken

Gjennomførte jobben på en svært profesjonell og effektiv måte. Resultatet ble meget fint og flisene pynter nå opp kjøkkenet. Anbefales.

Tore, Jessheim, 4. april 2021

Støpe 3 kvm badegulv

Bare se vekk ifra de dårlige kommentarene under. Geir er pålitelig, effektiv og profesjonell. Veldig fornøyd med utførelsen på arbeidet og han er veldig fleksibel og tilgjengelig. Han legger også mye stolthet i arbeidet han gjør. Anbefales på det varmeste. Skal definitivt bruke han igjen dersom det blir aktuelt.

Lene, Oslo, 16. feb. 2021

Avretting gulv. ca 70m2

God oppfølging. Høy faglig kvalifikasjon. Alt av rett utstyr til jobben. Positiv å full uttelling på timen. Ryddig og strukturert. . Anbefales.

Espen, Ringebu, 13. feb. 2021

Sliping av betonggulv

Mottok tilbud og signert kontrakt for utføring av gulvsliping. Møtte aldri opp som avtalt, og svarer ikke på meldinger. Useriøst.

Trygve, Hafrsfjord, 6. des. 2020

Avretting av gulv

Hyggelig fyr, men desverre er ikke kvaliteten i arbeidet i nærheten av forventningene. Har ikke klart å rette gulvet. Sløvt og unøyaktig arbeid i alle overganger, fortsatt skjevt. Kommer heller ikke tilbake og pusser det han lovet. Svarer ikke på telefon. Styr unna.

Kim, Gjerdrum, 28. nov. 2020

Gulvavretting av betonggulv

Jobben ble jo utført, men ikke tilfredsstillende. Først dårlig på kommunikasjon. Svarte ikke på Mail eller telefon. Men når først gjorde jobben, så var det mye klin, og dette var ett gulv inne i kjeller Så skulle dekket til rundt seg. Avretting rant også ned i ett sluk Hadde skyllet og sa alt var bra, men i ettertid, gikk det tett Impregnerte gulvet, da det skulle males. Med noe som skulle være av det beste, men virket som rent vann. For etter det hadde tørket, sugde gulvet som en svamp. Gulvet ble heller ikke slett, flere plasser det ser ut som byller i ovetflaten Jeg var dum som betalte faktura før jeg fant ut av dette Svarer aldri på Mail eller telefon STYR UNNA DENNE AKTØREN.

Marianne, Fredrikstad, 24. nov. 2020
Vis flere evalueringer

Kart