Siste evalueringer (5)

Rengjøring - trappeoppgang 2*4 etasjer - annenhver uke

God kommunikasjon, kvalitet på arbeidet og konkurransedyktig pris.

Anne Helene Lund, 21. aug. 2020

Rengjøring - 200 - ukentlig

Høyeste anbefaling!

Kristoffer Torheim, 10. aug. 2020

Vaktmester og renholdstjeneste søkes snarest

Vi er et sameie med 120 boenheter, som får vaktmester og renholdstjeneste levert av 1 Hjelpende Hånd. Vi har en fast kontaktperson for begge tjenester, og opplever disse som svært imøtekommende og serviceinnstilte. Vaktmester og renholdspersonalet etterkommer våre behov på en utmerket måte, og vi kan derfor anbefale 1HH til andre sameier og borettslag. Nedre Prinsdalsbråten Boligsameie - april 2019.

Rune Hylander, 2. april 2019

Vaktmestertjeneste

Møllebakken Borettslag bruker 1 Hjelpende Hånd til vaktmestertjenester, trappevask, grøntarbeid og vintertjenester. Med fast kontaktperson er de enkle å forholde seg til og de opptrer ryddig i all kommunikasjon. Etter at rapporteringstjenesten deres kom på plass er det lett å følge med på hva som blir gjort, og det er enkelt å rapportere inn avvik og nye oppgaver. Opplever firmaet totalt sett som veldig bra, og vi kan trygt anbefale de til andre borettslag.

Eli Bjørnøy Urke, 17. mars 2019

Snømåking hele vinteren

1 Hjelpende Hånd ga borettslaget en veldig god måke/strøavtale. De gjorde jobben hele vinteren, som jo var en krevende vinter for p få vekk all snøen. De utførte jobben akkurat som avtalt. På grunn av god jobb, har borettslaget brukt 1HH til flere prosjekter, og vi kommer til å fortsette å bruke dem til nye prosjekter.

Trine Rydstrøm, 15. des. 2017
Vis flere evalueringer

Kart