Siste evalueringer (32)

Opp-pussing av to mindre rom.

Vi brukte Byggbaronen til å pusse opp en liten gang/bod. Gode forslag til løsninger, pent arbeid og utført til avtalt pris. Vi er spesielt godt fornøyd med kommunikasjonen undervegs! Vi vil gjerne bruke Byggbaronen igjen ved en senere anledning.

Anders, Nesttun, 10. jan. 2022

Fliselegge over platetopp

Brukte Byggbaronen til å Fliselegge på kjøkken. Kom med gode forslag til løsning som vi valgte å gå for. Vi er veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet.

Andrea, Søfteland, 9. okt. 2021

Male hus utvendig

Vi fikk vasket huset utvendig og malt hele huset. Firmaet gjorde en grundig jobb og fikk malt ferdig huset før høsten slår inn for fullt. Det har vært veldig god kommunikasjon underveis . Og når det var utfordringer med gammelt treverk så fikk vi gode råd også. Vi bestiller inn firmaet igjen neste gang vi skal fikse huset innvendig.

Ragnhild, Hagavik, 28. aug. 2021

Utendørs maling av huset

👌🏻☺️.

Ragnhild, Hagavik, 16. aug. 2021

Gipsing,sparkling og maling

Vi er veldig fornøyd med jobben Byggbaron har gjort hos oss. Gipsing, sparkling og maling som er utført med god kvalitet og med god kommunikasjon underveis. Vi bruker gjerne Byggbaronen til andre prosjekter hos oss.

Gaute, Nesttun, 23. juni 2021

Utvendig maling av hus

Veldig fornøyd med jobben som er gjort og spesielt kommunikasjonen underveis 👍🏻😀.

Oddny, Os, 15. juni 2021

Lage mur og trapp i enden av terrasse

Utførte oppdraget perfekt og kom med gode forslag til løsninger underveis.

Rune, Nesttun, 26. april 2021

Blende vindu,rive og sette opp lettvegg. legge gulv. gips på vegg

Veldig fint utført arbeid. Hyggelig og god kommunikasjon underveis.

Elin, Lepsøy, 6. april 2021

Rive ned vegg mellom kjøkken og stue

God kommunikasjon (norsk), løsningsorientert når vi møtte utfordring. Sluttresultatet ble bedre enn hva vi hadde forventa. Riving av vegg med elektriske punkter. Elektriske punkter flytta og hull i gulv fikset slik at det er vanskelig å se at det har stått en vegg der. Byggbaronen kan absolutt anbefales og blir første vi spør neste gang vi har ett prosjekt.

Per, Nesttun, 5. april 2021

Ny vegg

Byggbaronen svarte raskt når me la ut oppdraget. Kom dagen etter på befaring. Og pris dagen deretter. Dei kom som avtalt og gjorde jobben som avtalt. Skulle sette opp ein vegg og sette inn dør, gips vegger og isolerer. Dei la ned mye arbeid i å få lister, dør heilt likt som lister og dører ellers i huset. God kommunikasjon hele tiden. Vil bruke dei igjen.

Ivar, Os, 13. mars 2021

Male hus,mur og gjerder

Byggbaronen AS har vasket og malt hus, vindu og dører hos oss. De har også renovert ytterdøren. Arbeidet ble utført av hyggelige og effektive malere til avtalt tid og pris. Vi er veldig fornøyd med arbeidet og det var kommunikasjon underveis. Fikk også gode råd. Vil bruke de igjen, anbefales.

Sandra, Lysekloster, 3. mars 2021

Flislegging gang og kjøkken,maling av vegger og karmer inne.

Byggebaronen AS utførte hovedaklig malingsarbeid og flislegging i vår leilighet. De gjorde et veldig godt arbeid til avtalt tid. Vi opplevde at de var serviceinnstilte og hyggelige i kommunikasjon og samarbeid. Kan anbefales!

Ingebjørg, Rådal, 25. feb. 2021

Sparkle og male en bod

Byggbaronen AS svarte raskt, var pålitelig og fullførte jobben som avtalt.

Tor, Rådal, 27. jan. 2021

Innvendig flytting og riving av vegg

Ruslans gjorde en super jobb, utrolig snill og behagelig, alltid i godt humør. Vi er stor fornøyd og kan trygt anbefale han videre. Vi kommer til å bruke Ruslans igjen 😀.

Aurore, Paradis, 4. des. 2020

Restaurering av fasade

Ruslans er flink og pålitelig. Han ga oss en grei pris og arbeidet ble utført på en god måte. Arbeidet var utvendig maling av fasade med utbedring av noe råteskader, og annet litt mindre. Under sluttbefaringen måtte jeg påpeke på flere mindre mangler, men dette ble utbedret etter tilbakemelding. I tillegg kom det en ekstra kostnad på 3000 kroner som ikke hadde blitt avtalt. Etter diskusjoner kom vi til en løsning vi begge kunne leve med. Jeg gir fremdeles 5 stjerner grunnet sluttresultatet som vi er fornøyd med til tross for krevende værforhold under arbeidet.

Nils-Fredrik, Bergen, 15. nov. 2020

Innvendig oppussing av rekkehus

Topp kvalitet på arbeid. Svært oversiktlig tilbud på oppdrag etter befaring. Veldig god kommunikasjon underveis i prosjektet. Pålitelig og positiv. Fleksibel og løsningsorientert ift endringer i opprinnelig plan for arbeid. Veldig effektive og samtidig ryddige! Prosjektet gjennomført i henhold til tidsplan. Jeg er svært fornøyd, og vil garantert bruke de igjen ved flere byggeprosjekt. Anbefales virkelig!

Elin, Nesttun, 15. nov. 2020

Henge opp veggfeste til tv

Flott arbeid gjort med å montere veggfestet, han stilte opp med en gang, gjorde jobben profesjonelt og effektivt til en rimelig pris. Hyggelig fyr, og anbefales absolutt! :).

Iselin, Nesttun, 14. nov. 2020

Legge flis over kjøkkenbenk

Vi fikk lagt flis over kjøkkenbenk, og er veldig godt fornøyd med resultatet . Vi hadde god kommunikasjon under veis , og de var pålitelige og effektive. Arbeidet ble gjort med godt humør og de var hyggelige og samarbeidsvillige. De ryddet også fint etter seg . Vi kan anbefale andre å bruke de.

Else, Rådal, 5. okt. 2020

Tilstandsrapport på lydgjerde av tre/glass

Pålitelig, effektiv og hyggelig samarbeid! Anbefales!

Gunnhild, Nesttun, 4. okt. 2020

Flise 4,5m2 veggfliser kjøkken

Arbeide som forventet. God kommunikasjon. Kan anbefale denne karen.

Bjørn, Paradis, 24. sep. 2020

Bytte vinduer og terrasseskyvedør

Rask å svare på henvendelser, positiv og serviceinnstilt, følger opp det som blir avtalt. Oppdraget ble utført i en periode der vi hadde hjemmekontor, ByggBaronen var fleksibel og tilpasset seg slik at vi ikke ble forstyrret i arbeidstiden. Bra kvalitet på arbeidet, effektiv gjennomføring. Vi er veldig fornøyd.

Tor, Kalandseidet, 22. sep. 2020

Flislegging av kjøkkenvegg

Jeg er kjempefornøyd med flisleggingen som Ruslans fra Byggmester Baranovskis utførte for meg! Ruslans jobbet effektivt og nøyaktig, og kvaliteten på arbeidet han leverte, overgikk forventningene mine. Han kommuniserte godt om planen for jobben gjennom hele prosessen, var tydelig på pris, og kom med gode løsninger og innspill der jeg ikke hadde klart å bestemme meg for hva jeg hadde lyst på. Jeg ble så fornøyd med han, at jeg ga han to jobber til; listverk på kjøkken og reparasjon av en dørterskel. Her ble jeg også superfornøyd! Jeg kan anbefale han videre på det varmeste, og jeg har allerede avtalt at han skal komme tilbake å male hele leiligheten, samt legge den nye parketten min!

Ida, Nesttun, 12. sep. 2020

Gangen vår skal endres!

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort, og fleksibiliteten Ruslans viste da materialene vi bestilte ble flere uker forsinket. Han er positiv og løsningsorientert, nøye i arbeidet og opptatt av at også finishen skal bli bra. Jobben innebar flere ulike ting, som blant annet flislegging, fjerne en vegg, sette opp en døråpning, flytte lufteventil, sette opp en plassbygd garderobe og en skyvedør, listearbeid, maling og elektrikerarbeid (som han ordnet for oss vha. Elektriker) - og sluttresultatet er helt plettfritt! Vi kan på det varmeste anbefale Ruslans til ditt prosjekt.

Eva, Søfteland, 28. mai 2020

Bygge blomsterkasse

Veldig fornøyd med valget av Baranovskis til oppdraget vårt. Han kom til avtalt tid, kom med gode forslag og startet mer eller mindre umiddelbart med klargjøring. Han har flere pågående prosjekter og evner å utnytte tiden for å ikke måtte vente på at noe tørker etc. Sluttresultatet er vi veldig fornøyd med og kommer absolutt til å benytte oss av hans tjenester igjen da han er å regne som en allsidig, pålitelig og hyggelig arbeidsmann😉.

Lene, Rådal, 24. april 2020

Legge gulv i leilighet

Ruslans kommuniserte hele tiden godt, hadde tydelige planer for prosjektet ( legge nytt gulv i leiligheten, med et par utfordringer ) i forkant, med gode idéer, som også ble gjennomført. Det er høy kvalitet på arbeidet, ingen høydeforskjeller på gulvene, ingen knirking, og listearbeidet ser veldig fint ut. Han er presis og humørfylt, lett å jobbe med. Anbefales.

Olav, Bergen, 27. feb. 2020

Montere panelovn i murvegg,samt sparkle hull

Veldig fornøyd med jobben som blei gjort. Kom til avtalt tid, og utførte arbeidet til avtalt pris. Kan anbefales til andremæ. Takk.

Eirik, Bergen, 11. feb. 2020

Nye vegger og tak + div.

Etter flere befaringer for totalrenovering av leilighet falt valget enkelt på Byggmester Baranovsksis; Han var lett å kommunisere med, kom med gode innspill og var både profesjonell og svært trivelig. Og slik fortsatte samarbeidet gjennom hele prosjektet! Av oppgaver nevnes: Lekting, montering, sparkling og maling av gipsvegger og -tak med listefrie åpninger og vinduer, riving av lettvegg, nytt gulv med fotlister, flytting av ventilator, fjerning av murpuss mm - alt med flott resultat. I tillegg hjalp han med koordinering av andre fag og ga omtrent daglige oppdateringer på arbeidet - en fornøyelse å være byggherre med andre ord. Jeg er svært godt fornøyd med både samarbeid og resultat!

Hanne, Bergen, 18. jan. 2020

Altmuligmann for reparasjon i gammelt hus

Får gjort alt som planlagt til avtalt tid og pris + han gjør til og med litt ekstra, inkludert i prisen. Anbefaler.

Caroline, Nesttun, 8. jan. 2020

Sette inn en dør

Byggmester Baranovskis delte av et rom og satte inn dør med karm. Baranovskis kom på befaring samme dag som vi la ut jobben og fullførte oppdrager dagen etterpå. Han er vennlig og løsningsorientert, gav hele tiden god informasjon om hva som burde gjøres og når. God kvalitet og pent håndverk. Vi kommer gjerne til å benytte oss av han ved en senere anledning.

Vidar, Os, 22. des. 2019

Litt fuging i stue og på bad.

Ba om litt hjelp på kort varsel og Ruslans kom å gjorde jobben dagen etter med godt resultat. Kan ikke be om mer!

Arne, Bergen, 15. des. 2019

Legge nytt gulv i stue,cirka 23 m2

Raskt og effektivt utført gulvbytte i stue, gjort på en dag. Fikset gulv og lister i gangen på sparket, og rettet skjevhet i dør og karm i tillegg. Veldig løsningsorientert og med øye for detaljer for et godt sluttresultat.

Alexander, Laksevåg, 12. des. 2019

Skifte vinduskarm

Veldig fornøyd med arbeid og pris! Han kom på befaring og startet arbeidet med det samme. Hyggelig mann som utførte arbeidet raskt og effektivt! Kan anbefales!

Linda, Nesttun, 7. des. 2019
Vis flere evalueringer

Kart