Cars on Call AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Cars on Call AS

Cars on Call As, din partner for all bil logistikk, med en unik service og fleksibilitet i våre tjenester. Vi har felleskapsløyver for gods, fartsskrivere i våre biler, alle forsikringer og nødvendig kompetanse for vår virksomhet.

Vi tilbyr transport av biler i alle størrelser på åpne og lukkede Ifor Williams biltransportere med opp til 2650 kg nyttelast/3500 kg totalvekt. Disse blir trukket av en 2020 mod Land Rover Discovery og en 2015 Ford Ranger. I august 2021 får vi også en Iveco C1 bil levert med mulighet for lasting av to biler med opp til 3900 kg nyttelast. Vi tilbyr dessuten frakt av båt, mc, ATV og alt annet som vi kan tilpasse vårt utstyr og våre oppdrag. For bedrifter, forhandlere, tilbydere av spesialtjenester og private.

Våre ansatte:
Hallvard Eidem, Daglig Leder og sjåfør. Mobil 94 89 96 97, mail post@carsoncall.no
Roy Øiamo, sjåfør bilfrakt. Mobil 92 03 12 30, mail roy@carsoncall.no

Vi har faste kontrakter med mange forhandlere i Rogaland, mange private kunder, yter en unik service og har en fleksibilitet som ingen andre kan tilby. Vi samarbeider med mange andre aktører i bransjen, vi utfyller tjenester og fyller ofte behov kundene har som ikke møtes av andre tilbydere. Vi ser frem til å utføre oppdrag for dere, ta kontakt i dag.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften