Siste evalueringer (6)

Isolering av en liten del av et loft

Dårlig arbeid.

Ragnhild, Oslo, 12. april 2021

Hjelp til å skjære til lister og bytte front kjøkken

Hamakhan hjalp meg med beskjæring og montering av lister på kjøkkenet og bytte av en front. Kom til tiden og utførte jobben på en fin måte. Vennlig og hyggelig. Absolutt en jeg kan anbefale å bruke.

Anne, Oslo, 22. mars 2021

Rive deler av en vegg

Arbeidet Hersh gjorde hos meg ble nydelig utført og til en veldig fornuftig pris. Spesielt vil jeg trekke frem at Hersh gir seg ikke før kunden er hundre prosent fornøyd - dersom det er småfiks som må rettes opp i etterkant, kommer Hersh og ordner opp. I tillegg kommer han med gode tips til hvordan sluttresultatet kan bli penest mulig. Jeg måtte i utenbys i noen dager, og kommunikasjonen måtte tas over telefon. Hersh sendte over bilder og ringte, slik at vi begge var enige. Alt i alt veldig fornøyd med arbeidet, et lite minus er merkene som kom i tregulvet etter å ha revet murveggen - her kunne det dekkes bedre til. I tillegg skulle jeg ønske det var dekket til med plast - mye støv overalt.

Amalie, Oslo, 22. mars 2021

Legging av gulv på nytt og ferdigmontering kjøkken

Alt funka bra - møtte på tid, ferdig før avtalt tid og fikset det som skulle. Var bortreist når de jobbet i leiligheten, så ble en feilmontering på kjøkkenet pga feilkommunikasjon - men dette ble rettet opp med en gang jeg fikk bilder oversendt og så at det var feil. Så det funka bra.

Dag, Oslo, 15. des. 2020

Tilpasning veranda

Veldig godt helhetsinntrykk! God kommunikasjon, godt og raskt arbeid utført, fornuftig pris. Og ikke minst hyggelige folk.

Erik, Oslo, 14. des. 2020

Fyringsforbud fra brannvesenet. stålrør og krater i skorsteinen. vifte på kjøkken er feilaktig innebygget og lukket.

Hamakham er veldig serviceinnstilt og løste oppdraget vårt på en trygg og effektiv måte med god kommunikasjon hele veien.

Hallvar, Oslo, 30. nov. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Håndverk Hamakhan

4.3 6 evalueringer Bærums verk

Bartosz Kalbarczyk BK Renoveringstjenester

5.0 2 evalueringer Bærums verk