FAIRPRICE HÅNDVERK AS

4.9 (19 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

FAIRPRICE HÅNDVERK AS

Vi er en bedrift med over 15 års erfaring innen byggebransjen, med hovedfokus på private husstander og små til mellomstore entreprenører.

Vi har samlet våre erfaringer fra tidligere boligprosjekter innen skole, barnehage og omsorgsboliger i samarbeid med store entreprenører.
Her har vi utført alle typer gulvarbeider, flisarbeider og malerarbeider med fokus på Byggebransjens Våtromsnorm og Norsk Standard 3420.

Vi legger stor vekt på kvalitet, ryddighet og ikke minst profesjonell utførelse. Vår fokus ligger på kundens ønsker og vi er veldig opptatt av å få hver eneste kunde fornøyd.?
Vi er håndverkere som ordner opp i det meste, alt fra å sette opp en vegg til å oppgradere hele huset, legge våtromsbelegg i bad eller rehabilitere hele badet.

Vi hjelper deg med prosjektet ditt!

Vi har et langvarig og tett samarbeid med rørleggere og elektrikere. Dermed trenger du ikke bekymre deg for flere kontaktpersoner.

Alle jobber utfører vi med profesjonell fokus til en FLOTT PRIS.

Ring oss gjerne, så kommer vi til en hyggelig og uforpliktende befaring der vi også kan kalkulere og planlegge prosjektet ditt.


Med vennlig hilsen
Team FairPrice Håndverk

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften