Siste evalueringer (18)

Riving av vegg

De leverte en veldig god jobb til en rimelig pris. Jeg skulle rive en vegg, og de gjorde alt som trengtes; riving av vegg, legging av nytt gulv, flytting av lys og lysbryter og maling av tak og vegger. De var litt dårlige på å estimere tid, men selv om de ble litt forsinket kom de alltid når de sa de skulle.

Audun, Oslo, 1. april 2022

Bygge lettvegg og sette inn en dør

Bygget lettvegg og satt inn dørkarm. Brukte noe lengre tid enn opprinnelig kommunisert, men de jobbet til gjengjeld helg for å få det ferdig i tide. Veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet, så gir de gjerne 5 stjerner!

Hanne, Oslo, 24. jan. 2022

Nedlegging av tak for spots,gipsvegger og en døråpning

Veldig kompetente karer med øye for detaljer og kvalitet.

Malene, Oslo, 11. jan. 2022

Oppusing gulv/noe riving

Vi benyttet LVL AS til å rive en lettvegg, sette på gipsplater, sparkle vegger, legge gulv, liste og å male flere rom i huset. Vi er veldig fornøyde med resultatet! Arbeiderne møtte opp til avtalt tid, og leverte alt arbeidet innenfor avtalt tid. Dialogen og samarbeidet fungerte godt underveis! Arbeiderne hadde så stor yrkesstolthet at de til og med helsparklet en ekstra vegg for å gjøre det ekstra fint (dette var egentlig ikke en del av tilbudet) :-) Vi kan virkelig anbefale disse, og kommer til å kontakte de igjen for nye oppdrag senere!

Alexander, Oslo, 11. jan. 2022

Legge gulv på loft

Jeg fikk lagt gulv på et vanskelig tilgjengelig vindsrom. LVLs stilte og gjennomførte raskt. Høy håndtverksmessig kvalitet på arbeidet, ryddige og ordentlige håndtverkere. Det var noen kommunikasjonsutfordringer - de som gjennomførte jobben snakket ikke norsk, eller engelsk, og oppdragsansvarlige, som snakket utmerket engelsk, var bare innom på korte besøk. Det ble funnet gode løsninger til slutt. Jeg kan anbefale LVL AS.

Pontus, Oslo, 5. jan. 2022

Lydisolere innevegg på soverom

Vi trengte å lydisolere innervegg på soverom. De gjorde der en solid jobb med utmerkede materialer, som var avtalt på forhånd. Vi er veldig fornøyde, både m arbeidet og resultatet. Vi opplevde at både de to arbeiderne som jobbet her og lederen som kom innom med jevne mellomrom, var seriøse og jobbet effektivt. Vi hadde god kommunikasjon underveis. Vi vil gjerne benytte dem igjen.

Yngve, Oslo, 16. des. 2021

Legge gulv og lage en enkel benk

Styr unna ! Dette er helt useriøse folk som ikke holder ord. De skulle pusse opp på 4-5 dager men etter 5 uker har de enda ikke gjort seg ferdige. Nektet å levere fra seg nøkkelen og har latt arbeid ligge så jeg har måtte få inn seriøse firmaer for å rydde opp etter ting som ble gjort feil og ulovlig. Brannalarmen og sentralsystemet koblet de ut 27 oktober ( dokumentert ) så nå må vi ut med 12. 000 for å få dette koblet forsvarlig til . Alt i alt kostet prosjektet meg 4 ganger så mye. Styr unna! ! ! ! ! ! ! !

Amy, Oslo, 20. nov. 2021

Isolere og lukke igjen himling - nb! må gjøres i uke 47

Ryddige og ekstremt nøyaktige - nydelig resultat. Anbefales på det varmeste.

Lasse, Oslo, 20. nov. 2021

Bygge inn ikea pax garderobe

De bygget opp et skap og bygget det inn og jeg er superfornøyd med arbeidet! Presise og raskt kommunikasjon og høy kvalitet på arbeidet! Vil benytte de igjen.

Ann, Oslo, 10. nov. 2021

Flislegging

Raske og hyggelige :).

Tonje, Oslo, 9. nov. 2021

Flislegge 4m2 gang

Godt utført arbeid til avtalt pris og tid.

Mathilde, Oslo, 8. nov. 2021

Sette opp to vegger

Kjempe fornøyd med jobben! Seriøse gutter som er nøye på kvalitet og effektivitet! Gangen de bygde ble akkurat som jeg ønsket, og jobben ble gjort fort😄.

Miriam, Oslo, 8. nov. 2021

Legge nytt gulv,nye lister,tette dør,lage ny inngang til rom,montering av kjøkken m.m.

Dette er de mest useriøse folkene jeg noen gang har vært borti. De utførte jobben ekstremt dårlig. Det var flere mangler og feil, sprekker i gulv, skjev vegg, sparkel som sprekker opp, malte kun halve taket, ødela stikkontakter og ødela to dører. De lovte meg å komme tilbake for å fikse all feil og skyldte på dårlig ansatte. Jeg ble enige med de om å vente, men de kom aldri. Jeg har kontaktet de gjentatte ganger og hver gang sider de at de kommer neste uke. Jeg har nå måttet leie inn andre for å fikse deres feil og har måttet betale for alle feil de etterlot meg. Aldri bruk LVL AS. De er amatører som ikke gjør jobben skikkelig. Ekstremt misfornøyd kunde.

Ina, Oslo, 5. okt. 2021

Fjerne gammelt gulv og legge fiskekeinsparkett

Litt kommunikasjonssvikt og forsinkelse, men det rettet de opp med å jobbe som helter i helgen! Fantastisk flott lagt fiskebeinsparkett.

Andrea, Oslo, 5. okt. 2021

Snekker - snu to innedører

Snudde 2 dører som var vendt feil - raskt, forsiktig og pent arbeid. Veldig hyggelig kar som var her, imøtekommende og forstod raskt mitt behov. Gjorde helt rent og tok med seg all rester etter arbeidet. Vil klart bruke dem igjen, ingen tvil :-).

Rolf, Oslo, 22. sep. 2021

Endre romfordeling

Vi brukte LVL til å endre romløsning i leiligheten vår, så det var mest snekkerarbeid, men også elektriker og ventilasjon. Vi er veldig fornøyde med resultatet, og vi hadde også et veldig godt inntrykk av håndverkerne som var her. De var hyggelige, raske og nøye på å velge de beste løsningene. Kommunikasjonen underveis var også svært bra, og vi opplevde dem som veldig fleksible. Vi kommer helt sikkert til å kontakte LVL neste gang vi har et slikt prosjekt!

Christian, Oslo, 9. sep. 2021

Legge ny parkett

Effektive gutter som fikk jobben gjort på kort tid.

Sana, Oslo, 6. juli 2021

Legge parkett 55kvm + 100kvm

Dette er meget effektive gutter som har levert vesentlig bedre og mer effektivt enn de snekkerne vi har hatt på vårt prosjekt. Vi kommer til å bruke disse igjen og på flere ting framover ifm. Vår totalrenovering.

Christopher, Oslo, 15. juni 2021
Vis flere evalueringer

Kart