Siste evalueringer (10)

Male hus og garasje

Vi trengte hjelp til å male huset og bytte noe råtten kledning. Skredderbygg viste stor grad av profesjonalitet gjennom hele prosessen og leverte over forventning. Særlig godt fornøyd med måten utfordringene knyttet til vær ble løst (jobben ble gjort i oktober). Vi følte oss hele tiden trygg på at det håndverksfaglige ble ivaretatt.

Rune, Oslo, 11. okt. 2021

Maling av tomannsbolig og halvpart av tomannsbolig

Vi hadde avtale med Skredderbygg om maling av min halvpart av tomannsbolig og tomannsboligen ved siden av. Vi opplevde at Skredderbygg leverte svært godt! De gjorde en grundig og god befaring, ga en konkurransedyktig og riktig pris, gjorde er svært godt faglig arbeid og med god oppfølging og kommunikasjon underveis. De var veldig oppmerksomme og opptatt av kundetilfredshet. Som følge av at vi var så fornøyde, valgte ytterligere naboer å bruke dem. De er også veldig fornøyde. Anbefaler trygt Skredderbygg på det varmeste!

Marianne, Oslo, 3. aug. 2021

Male rekke hus utvendig

De malte huset vårt, laget ny terrasse og satte opp en ny vegg på terrassen. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Kommunikasjonen var god hele veien og de holdt det de lovet. Vi gir våre beste anbefalinger.

Jens, Oslo, 12. juni 2021

Male innvendig

Vi valgte Skredderbygg til å male hele vår tomannsbolig innvendig, både vegger, tak og lister ble malt. Enkel kommunikasjon hele veien, hyggelig pris og ikke minst ekstremt raskt gjennomført. Ingenting å si på kvaliteten heller. Veldig fornøyde!

Benedicte, Oslo, 4. juni 2021

Skifte av gulv på balkongen

Skredderbygg byttet balkong gulvene på 19 leiligheter i vårt borettslag. Vi er veldig godt fornøyd og kan absolutt anbefale dem til andre.

Tommy, Oslo, 10. mai 2021

Maling av hus (utvendig & innvending)

Vi avtalte utvendig og innvendig maling av hus, samt ny murpuss på garasje og hus. Alt ble gjennomført til avtalt tid og det beste var at om det var behov for utbedringer (blant annet bytting av en dårlig plank) så ga de beskjed om dette og satte inn ny. Effektive, ydmyke og kommunikative håndverkere med konkurransedyktig pris. Kan anbefales!

Frank, Oslo, 3. mai 2021

Male hus

Fikk et godt tilbud på utvendig vask av hus, maling og bytting av dårlig planker: Arbeiderne var hyggelige og imøtekommende og prosjektleder var stadig innom, og oppdaterte oss underveis via tlf. Veldig opptatt av å gjøre kunden fornøyd, positive og fleksible underveis. Gjennomførte jobben som avtalt. Fikk flere muligheter til å se over malearbeidet og ble bare møtt med smil, velvilje og god service viss vi ba om justeringer.

Anne, Oslo, 29. april 2021

Terrasse

Skredderbygg folka var veldig ivrig på å gjøre en god jobb. De to som jobber her var erfarne folk som gjorde nøyaktig og fint arbeide. Snakket godt engelsk og forstod norsk. Veldig fornøyd med resultatet og vil anbefale andre å bruke dette selskapet.

Ivar, Oslo, 14. april 2021

Oppussing av kjøkken

Veldig god kommunikasjon og hyggelige håndverkere! Tilpasset seg når noe dukket opp underveis, kom med gode forslag til løsninger og var åpne for våre ønsker. Vi opplevde at håndverkerne ønsket å gjøre en god jobb og var interesserte i faget sitt. God kvalitet på utført arbeid, særlig pussarbeidet og gulvlegging (parkett) er av høy kvalitet. Vi setter pris på at Skreddebygg er tydelige på at de følger opp i ettertid hvis det dukker opp noe. Alt i alt er vi veldig fornøyd.

Marie, Oslo, 22. mars 2021

Male soverom,vegger+tak og noen lister

Veldig bra gjennomført.

Ingeborg, Oslo, 7. mars 2021
Vis flere evalueringer

Kart