NORDISK BEST TRANSPORT HOSSEINI

4.7 (175 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

NORDISK BEST TRANSPORT HOSSEINI

Hei!


Vi har nærmere 10 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser. Nordisk Best Transport opererer med sonesystemer for å gjøre det enklere å fastsette pris for frakt og søppel.


Les mer om oss her: https://nordiskbest24.no/

Ekspressfrakt på kort varsel

Bestill og vi leverer så raskt det lar seg gjøre! Vi er klare for hurtige leveranser.


Flyttehjelp Oslo

Hjelper deg med hele eller deler av flytteprossen for deg. Vi hjelper med demontering, pakking, lagring og rydding. Liten hybel eller stort slott - ingen bolig er for liten eller for stor. Vi gir profesjonell flyttehjelp i Oslo og omegn. For større oppdrag foretar vi en gratis befaring.

SØPPEL OG AVFALL

Vi rydder, bærer, laster på og kjører bort alt av søppel og avfall og våre tjenester er mye enklere og rimeligere enn container og brannfarlige sekker som settes ut i gaten eller foran deres bolig. Vi henter alt av søppel og avfall fra både privat og bedrifter. Har vi blitt en av de mest erfarne tilbyder av disse tjenester og alt av avfall hentet, sortert og behandlet på en forsvarlig,miljøvennlig og sikker måte. Vi hjelper deg med rydding og kasting av all type søppel og avfall og kommer hjem på døren eller til din bedrift henter alt du måtte ønske å kaste eller levere til renovasjonsetaten. Vi er en billige og effektiv tilbyder av bortkjøring og det nyter kundene våre godt av. Vi gir både fastpris og timepris på oppdraget alt etter hva kunden måtte ønske. Alle våre priser inkluderer alt av kjøring samt bærehjelp uten noe form for skjulte gebyrer og tillegg. Vi er en av de rimeligste og beste tilbyder av denne tjenesten og har ledig kapasitet for å ta imot oppdrag og komme på dagen.


FORDELER:
Kommer til på ufremkommelig områder.
Rask og Rimelig løsning
100% Miljøvennlig sortering
Tidsbesparende
Ingen ventetid
Tømming og rydding av dødsbo


Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller trenger hjelp.


Med vennlig hilsen.


Nordisk Best Transport Hosseini
Tel: 410 78 609

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften