Foliedesign

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Foliedesign

Høst/vinter 2020 - Foliedesign er en liten bedrift i Oslo med 3 ansatte, men med et enormt maskineri bak oss. Vårt team består av en liten konfettikopp med tyngde på markedsføring og design.


Blid-fisen Martin fra Larvik liker tatoveringer nesten like mye som 3D-design. For våre kunder som ikke har et design til bilfolie kan Martin hjelpe til.


Ragnhild har mange års erfaring som prosjektleder og designer fra event-marketing byråer. ?Raggen? kommer fra Trondheim, men det er i Oslo hun føler seg hjemme! Ragnhild er godt vant med å geleide kunder gjennom designprosesser - så er du sikker på at ditt prosjekt er i trygge hender.


Daglig leder Yong har overtatt Foliedesign etter sin stefar Jan Kåre. I likhet med Ragnhild kommer Yong fra marketingbransjen. De har tilsammen produsert folie og trykksaker for store kunder som Tesla, Volkswagen-Audi Group (VAG), Samsung, Telia, Coca-Cola, OBOS, forlaget Aller, med enda flere?


Selv om vi har tidligere levert til store selskaper, leverer vi også til sushi-restauranten på hjørnet samt privatpersoner. Det er noe vi fortsatt kommer til å gjøre.


Gjennom Foliedesign sitt store nettverk med produsenter og montører har vi muligheten til å ta både de minste og de største oppdragene i store deler av landet.?


Samtidig har våre kunder den fordelen at vi har et stort utvalg, ikke bare innen folie, men også det meste innen trykk.?
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften