Siste evalueringer (3)

Utvendig etterisolering (plater) og murpuss av kjeller

Utførte murpuss på grunnmur. Arbeider er helt greit utført. De ødela derimot to ytterdører og fraskriver seg alt ansvar. Klages inn til Forbrukerrådet.

Bernhard, Trondheim, 23. sep. 2022

Det er veldig trist det du sier. Vi utførte arbeidet og du mottok kvitteringen på slutten av arbeidet, som om du var glad og fornøyd. Vi har e-poster fra deg som forteller oss dette. Du er opprørt fordi du ikke vet hvem som rotet til inngangsdøren din. Men vi har forklart at vi ikke er skyldige i det du sier, fordi det var andre team fra andre selskaper som jobbet for deg. Det var vi som ønsket å vaske døren din, selv om vi ikke har noen feil, men du leter etter noen til å betale for døren din. Du fant oss fordi du så at vi er veldig oppmerksomme og følsomme overfor kundene våre...og du synes vi er gode til å betale. Det er trist å bruke Mittanbud til å nedverdige oss, når det du sier ikke har noe å gjøre med det faktiske arbeidet hos deg.

ALLIANZ SKANDINAVISK BYGG NICOLAE STOICA 12. nov. 2022

Maling av trapperom-påbygg,trapp og murpuss av grunnmur.

Godt gjennomført. God service mtp. Oppstart og arbeid undervis i prosessen.

John-André, Trondheim, 13. sep. 2022

Maling av rekkehus

God prosess fra jobb ble lagt ut. Befaring og god kommunikasjon underveis. Effektive fra første dag med oppsetting av stillas og vasking av hus til de var ferdige etter 3 dager med maling av utside hus, vinduer og dører. Trivelige malere 😊.

Ole, Tiller, 9. aug. 2022

Kart