Siste evalueringer (4)

Oppussing av leilighet

Grundig og effektiv.

Fred, Bergen, 14. jan. 2022

Finne gode løsninger for innredning

Vi trengte noen gode løsninger for innredning, og fikk veldig god hjelp av Frøken Tangen til det. Hun ga oss hjelp og fant det som passet akkurat til våre behov, og vårt budsjett. Anbefaler absolutt!

Jabrane, Bergen, 12. april 2021

Valg av interiør i nyervervet bolig

Frøken Tangen tok tak i våre behov og fant supre løsninger til en pris som passet vårt budsjett. Vi følte oss veldig "sett" i alt som ble valgt ut av farger, møbler og kunst/dekor. Nå er det en glede å komme hjem til en bolig som både gir riktig stemning og fungerer godt i en hverdag med varierende behov. Vi anbefaler Frøken Tangen på det varmeste! Så nærme har vi aldri vært målet om å oppleve Marie Kondos *JOY SPARKING* livsmotto.

Jabrane, Bergen, 17. mars 2021

Ny planløsning i entré,og utvalg av interiør

Vi trengte en oppgradering av entréen som både skulle gi et penere uttrykk og utnytte den trange plassen bedre. Av Frøken Tangen fikk vi presentert et utvalg av muligheter og vi bestemte oss for en av disse. Vi fikk så utlevert en ferdig handleliste som gjorde gjennomføringen veldig mye lettere for oss. Nå har vi hatt denne løsningen i et par uker og er kjempefornøyde. Jobben ble utført profesjonelt og innenfor de avtalte rammene. Vi vil også særlig trekke frem god kommunikasjon underveis og en pris som kan betraktes som rimelig - det har vi ikke alltid erfart når vi har hentet inn konsulenthjelp tidligere. Vi kommer helt klart til å bruke henne igjen ved en senere anledning.

Øystein, Bergen, 17. mars 2021
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Frøken Tangen

5.0 4 evalueringer Eidsberg

Sandtorp Eiendomsservice AS

4.5 2 evalueringer Hærland