Enklere Bolig AS

 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Strøket 9, 1383 Asker
 • Åpent i dag til klokken 16
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

                                     Om oss

Enklere Bolig AS ble etablert i 2013 og arbeider innenfor nybygg, vedlikehold og rehabilitering primært i Oslo og Akershus.

Vår kundemasse består i hovedsak av faste private kunder og profesjonelle eiendomsaktører.

Vi utfører ulike oppdrag av ulik størrelse for våre kunder, og opplever ofte at oppdragsgiverne kommer tilbake til oss for å få utført nye oppdrag. Dette bidrar til en stabil drift som er mindre avhengig av konjunkturer i markedet generelt

For å lykkes i dette søker vi å gjennomføre prosjektene i størst mulig grad med egne ressurser og ansatte slik at usikkerhet reduseres til et minimum. Vi har i dag et profesjonelt faglig miljø, godt arbeidsmiljø og stor entusiasme.

Hvert år totalrenoverer vi over 30 bad, noe som krever bred kompetanse innen flere fagfelt. Vi har derfor bevisst satset på en solid tverrfaglig stab med lang erfaring, som er med på å heve kvaliteten på alle våre prosjekter og gir våre kunder trygghet rundt produktet vi leverer. Velger du å gå for oss får du din egen prosjektleder med våtromsertifikat dedikert til ditt prosjekt, samt én bedrift som leverer all dokumentasjon og garanti som følger det utførte arbeidet. Dette skaper trygghet, forutsigbarhet og en enklere hverdag.

Unngå uforutsette problemer i ettertid når du pusser opp badet ditt. Våre kompetente prosjektledere tar seg av hele prosessen fra start til ferdigstillelse, slik at du ender opp med baderommet du alltid har drømt om. Vi tilbyr fastpristilbud på ditt prosjekt med avtalt leveringstid. Vi stiller med fagpersonell med alle nødvendige godkjenninger, og leverer sluttdokumentasjon på utført arbeid. Enklere bolig AS tilbyr fem års garanti på alle leveranser.

Selskapet har sentral godkjenning og er godkjent våtromsbedrift igjennom Fagrådet for våtrom. I tillegg til våre faste håndverkere samarbeider vi tett med utvalgte underleverandører, arkitekter, interiørarkitekter og konsulenter.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

 • Åpent i dag til klokken 16
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften