Siste evalueringer (17)

Overflaterenovering og oppsett av lettvegg

Billig og helt OK jobb. Men ikke så gode på detaljer. Så lenge du har et øye for det selv og sier i fra så er Sebastian og hans team et bra valg for oppussingsjobben din. :).

Oda, Oslo, 13. aug. 2021

Helsparkle vegger i et soverom

Meget profesjonelle og serviceinnstilte malere. Holdt tidsfrister og gjorde strålende arbeid til avtalt pris. Anbefales!

Eirik, Oslo, 9. juli 2021

Sparkle to stuer og reparert stukkatur

Effektive og god pris.

Charlotte, Oslo, 2. juni 2021

Bytte gulv og male vegger i stue/kjøkken

Kommunikasjon i forkant av befaring for jobben var utmerket, men etter vi bestemte oss for å slå til på tilbudet vi fikk så var det særdeles manglende kommunikasjon. Vi kunne vente flere dager på svar etter å ha henvendt oss til tilbyder både på Mitt Anbuds meldingssystem, SMS og e-post. Vi fikk omsider kontakt og fikk avtalt første arbeidsdag for dagen etter. Vi fikk et estimat på arbeidsmengden og tida som skulle brukes på arbeidet og ble enige om dette. Jobben krevde flere ekstra dager med oppmøte fra tilbyder og vi ble nødt til å avlyse flere avtaler pga. At disse oppmøtene ble informert om kort tid i forveien. Ellers veldig fornøyd med selve sluttresultatet - som forventet.

Magnus, Oslo, 24. mai 2021

Sparkle og male

Sebastian og co stilte opp på ekstremt kort varsel og gjorde en kjempe jobb. De var pålitelige mht tid og ble ferdig tidligere enn avtalt. Sparklingen og malingen ser veldig bra ut! Det var et par ting som vi glemte å nevne på befaring (som feks en dør som skulle males) men det utførte de uten problemer og med et smil om munn. Anbefales👍🏻.

Mari, Oslo, 23. april 2021

Tapetsering

Utrolig flott arbeid! Kjempe fornøyd! Gode priser og imøtekommende håndtverkere, god service! !

Signe, Snarøya, 19. april 2021

Sparkle og male vegger og taket på kjøkkenet

Veldig profesjonelt og rimelig pris. Jeg er veldig fornøyd, anbefales.

Raja, Oslo, 18. april 2021

Fjerne tapet/limrester,sparkling og maling

Meget fornøyd med jobben. Fjerning av tapet- og limrester, sparkel og maling av vegg på kjøkken. Rask oppstart og gjennomføring, og god kvalitet.

Andrea, Oslo, 31. mars 2021

Fjerne tapet og sparkle vegg

Vi er veldig fornøyd med arbeidet Sebastian og Co gjorde hjemme hos oss. God kommunikasjon, fin pris, solid arbeid og de stilte på kort tid. Proff gjeng og arbeid vell gjennomført.

Regine, Oslo, 31. mars 2021

Legge gulv og male vegger

Kvaliteten på arbeidet var meget bra. Det var litt problematisk med kommunikasjonen til tider, men de var hyggelige og effektive når de møtte opp. Det virket som om de hadde veldig mye å gjøre. De ryddet fint etter seg. Alt i alt er jeg meget fornøyd.

Rita, Oslo, 31. mars 2021

Maling

Anbefales på sterkeste :-).

Carl, Oslo, 29. mars 2021

Lime veggfornyer på og male vegger i 2 rom

Sebastian og karene hans brukte også sin fagkunnskap til å gi meg et råd som reduserte omfanget av arbeidet jeg hadde skissert. Jeg sparte penger og de gjorde en meget god jobb på det som vi ble enige om.

Rolf, Oslo, 28. mars 2021

Maling av trapperom / baktrapp

Malerservice Oslo Kondrzycki malte baktrappen i borettslaget vårt og gjorde en grundig jobb til avtalt pris. De ga gode råd underveis og resultatet er blitt over all forventning. Vi kan varmt anbefale dette firmaet. Adamstuen borettslag.

Nils, Oslo, 26. mars 2021

Gipsplater med murvegg

Gjorde en stor sparkeljobb for meg. God pris og kommunikasjon. Holdt seg også innenfor tiden de ha estimert. Vil anbefale til alle andre!

Joachim, Nesøya, 1. mars 2021

Legge tapet på vegger på wc rom

God kommunikasjon hele veien. Stilte opp på kort varsel. Nøye utført arbeid og alltid presise. Veldig fornøyd med resultatet.

Caroline, Oslo, 8. feb. 2021

Sparkle vegg

Veldig fornøyd med Sebastian og co! Leverte av utrolig god kvalitet til en bra pris. Anbefales på det sterkeste!

Stine, Oslo, 30. jan. 2021

Maling

Proffe fagfolk med lang erfaring fra bransjen. Gjorde jobben hos på en meget profesjonell og bra måte. Under vanskelige arbeidsforhold med 5 meter takhøyde sparklet og malte de hele huset, både vegger og tak. Vi har valgt listfritt i tak, dette ble 100%. Hele jobben ble kvalitetsmessig bra utført. Anbefales!

Sinan, Oslo, 26. jan. 2021
Vis flere evalueringer

Kart