Siste evalueringer (31)

Tapet på en vegg i spisestue

Veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet, pris og kommunikasjonen underveis. Daniel er veldig hyggelig og flott opprydding etter at jobben var ferdig. Kan absolutt anbefales!

Tom, Hvalstad, 1. feb. 2023

Tapetsering & maling

Jobben ble utført helt perfekt. Vi fikk malt noen vegger og skapdører + tapetsert noen vegger. Daniel er nøye men også veldig effektiv, og god til å kommunisere underveis. Vi er strålende fornøyd, og vil ta kontakt med han ved en senere anledning.

Catrine, Oslo, 19. des. 2022

Male vegg ca 4x4 meter

Hyggelig og flink maler. Holdt hva som var avtalt, og vi er veldig fornøyde. Nøye.

Silje, Oslo, 20. okt. 2022

Sparkle og male

Utrolig bra kvalitet.

Anis, Oslo, 18. okt. 2022

Male fliser på bad

Rask, pålitelig og grundig. God oppfølging underveis med bilder daglig. Uproblematisk kommunikasjon, dels norsk, dels engelsk. Fornøyd med prisen.

Live, Oslo, 18. okt. 2022

Maling av teglsteinsvegg inne

Bra arbeide til bra pris. Ryddet etter seg.

Andre, Oslo, 7. okt. 2022

Tapetsering av barnerom,ca. 10 kvm

Jeg brukte Malerservice Oslo Kondrzycki i forbindelse med tapetsering av et barnerom. Daniel, som tapetserte barnerommet, var veldig dyktig i sitt håndverk, og resultatet ble veldig bra. Han var også lett å kommunisere med, og gjennomførte jobben etter avtale og til avtalt pris. Jeg vil anbefale firmaet hans til andre som vil tapetsere eller male rom i egen leilighet.

Terje, Oslo, 13. sep. 2022

Male hybel

Vi er strålende fornøyd med jobben, kommunikasjonen underveis, profesjonalitet, pålitelighet og effektivitet! Daniel anbefaler vi varmt videre!

Sigrun, Oslo, 8. sep. 2022

Maling,fuging og generelle småjobber,privat

Very high quality work. Effecient and super friendly. Job delivered ahead of time. Will definately use for future jobs.

Christian, Vollen, 30. juli 2022

Fjerne planke,sparkle og male stue

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Kom til avtalt tid, rask, nøye, pålitelig og god kommunikasjon underveis. Kan varmt anbefales videre.

Annette, Oslo, 29. juli 2022

Gjøre vegger med malt strietapet slette

Hyggelig fyr som gjorde en god jobb og gav gode råd til hvordan jeg kunne forsette arbeidet på egenhånd.

Anders, Oslo, 29. juli 2022

Sette opp wall2paint vegger

Daniel sparklet og malte hele leiligheten min (55kvm) på ca 1 uke, samt kuttet listene mine. Han var rask og effektiv, det var lett å ha god kommunikasjon før og underveis, og den ferdige utførte jobben ble et fantastisk resultat. Han kom også med gode innspill underveis på hvordan resultatet kunne bli enda bedre. Jeg anbefaler på det sterkeste Daniel når du skal få jobben gjort 🤩.

Filip, Oslo, 18. mai 2022

Pusse og male metallrekkverk på 2 terrasser

Kom til avtalt tid. Veldig fornøyd med pussingen og malingen av 2 rekkverk i metall. Var nøye og ryddet godt etter seg.

Odd, Oslo, 13. mai 2022

Maling av gang

Flink, ryddig og profesjonell.

Ola, Oslo, 25. april 2022

Overflaterenovering og oppsett av lettvegg

Billig og helt OK jobb. Men ikke så gode på detaljer. Så lenge du har et øye for det selv og sier i fra så er Sebastian og hans team et bra valg for oppussingsjobben din. :).

Oda, Oslo, 13. aug. 2021

Helsparkle vegger i et soverom

Meget profesjonelle og serviceinnstilte malere. Holdt tidsfrister og gjorde strålende arbeid til avtalt pris. Anbefales!

Eirik, Oslo, 9. juli 2021

Sparkle to stuer og reparert stukkatur

Effektive og god pris.

Charlotte, Oslo, 2. juni 2021

Bytte gulv og male vegger i stue/kjøkken

Kommunikasjon i forkant av befaring for jobben var utmerket, men etter vi bestemte oss for å slå til på tilbudet vi fikk så var det særdeles manglende kommunikasjon. Vi kunne vente flere dager på svar etter å ha henvendt oss til tilbyder både på Mitt Anbuds meldingssystem, SMS og e-post. Vi fikk omsider kontakt og fikk avtalt første arbeidsdag for dagen etter. Vi fikk et estimat på arbeidsmengden og tida som skulle brukes på arbeidet og ble enige om dette. Jobben krevde flere ekstra dager med oppmøte fra tilbyder og vi ble nødt til å avlyse flere avtaler pga. At disse oppmøtene ble informert om kort tid i forveien. Ellers veldig fornøyd med selve sluttresultatet - som forventet.

Magnus, Oslo, 24. mai 2021

Sparkle og male

Sebastian og co stilte opp på ekstremt kort varsel og gjorde en kjempe jobb. De var pålitelige mht tid og ble ferdig tidligere enn avtalt. Sparklingen og malingen ser veldig bra ut! Det var et par ting som vi glemte å nevne på befaring (som feks en dør som skulle males) men det utførte de uten problemer og med et smil om munn. Anbefales👍🏻.

Mari, Oslo, 23. april 2021

Tapetsering

Utrolig flott arbeid! Kjempe fornøyd! Gode priser og imøtekommende håndtverkere, god service! !

Signe, Snarøya, 19. april 2021

Sparkle og male vegger og taket på kjøkkenet

Veldig profesjonelt og rimelig pris. Jeg er veldig fornøyd, anbefales.

Raja, Oslo, 18. april 2021

Fjerne tapet/limrester,sparkling og maling

Meget fornøyd med jobben. Fjerning av tapet- og limrester, sparkel og maling av vegg på kjøkken. Rask oppstart og gjennomføring, og god kvalitet.

Andrea, Oslo, 31. mars 2021

Fjerne tapet og sparkle vegg

Vi er veldig fornøyd med arbeidet Sebastian og Co gjorde hjemme hos oss. God kommunikasjon, fin pris, solid arbeid og de stilte på kort tid. Proff gjeng og arbeid vell gjennomført.

Regine, Oslo, 31. mars 2021

Legge gulv og male vegger

Kvaliteten på arbeidet var meget bra. Det var litt problematisk med kommunikasjonen til tider, men de var hyggelige og effektive når de møtte opp. Det virket som om de hadde veldig mye å gjøre. De ryddet fint etter seg. Alt i alt er jeg meget fornøyd.

Rita, Oslo, 31. mars 2021

Maling

Anbefales på sterkeste :-).

Carl, Oslo, 29. mars 2021

Lime veggfornyer på og male vegger i 2 rom

Sebastian og karene hans brukte også sin fagkunnskap til å gi meg et råd som reduserte omfanget av arbeidet jeg hadde skissert. Jeg sparte penger og de gjorde en meget god jobb på det som vi ble enige om.

Rolf, Oslo, 28. mars 2021

Maling av trapperom / baktrapp

Malerservice Oslo Kondrzycki malte baktrappen i borettslaget vårt og gjorde en grundig jobb til avtalt pris. De ga gode råd underveis og resultatet er blitt over all forventning. Vi kan varmt anbefale dette firmaet. Adamstuen borettslag.

Nils, Oslo, 26. mars 2021

Gipsplater med murvegg

Gjorde en stor sparkeljobb for meg. God pris og kommunikasjon. Holdt seg også innenfor tiden de ha estimert. Vil anbefale til alle andre!

Joachim, Nesøya, 1. mars 2021

Legge tapet på vegger på wc rom

God kommunikasjon hele veien. Stilte opp på kort varsel. Nøye utført arbeid og alltid presise. Veldig fornøyd med resultatet.

Caroline, Oslo, 8. feb. 2021

Sparkle vegg

Veldig fornøyd med Sebastian og co! Leverte av utrolig god kvalitet til en bra pris. Anbefales på det sterkeste!

Stine, Oslo, 30. jan. 2021

Maling

Proffe fagfolk med lang erfaring fra bransjen. Gjorde jobben hos på en meget profesjonell og bra måte. Under vanskelige arbeidsforhold med 5 meter takhøyde sparklet og malte de hele huset, både vegger og tak. Vi har valgt listfritt i tak, dette ble 100%. Hele jobben ble kvalitetsmessig bra utført. Anbefales!

Sinan, Oslo, 26. jan. 2021
Vis flere evalueringer

Kart