Siste evalueringer (6)

Male rekkehus skogbrynet 17 d,0283 oslo

Fulgte ikke opp avtalen, stadige utsettelse. Upålitelig , mange bortforklaringer. Vi ble enige med firmaet om å bryte avtalen.

Marius, Oslo, 24. april 2021

Her var det vell vi som selskap som valgte og avslutte, beklageligvis etter første dag så ble en lift forsinket allerede da selv med beskjed i god tid og med Mail underveis så var kommunikasjon utrolig vanskelig med dere som kunde, ønsker dere lykke til!

HB BOLIGSERVICE 22. mai 2021

Innendørs maling

HB Boligservice har sparklet, pusset og malt opp en murvegg rundt peisovnen vår i stuen, samt lagt nye skiferheller. I tillegg er det utført diverse malerarbeid. Arbeidet er utført veldig profesjonelt. Veldig god kvalitet, oppmøte til avtalt tid og god kommunikasjon underveis. Og fakturert til avtalt pris. Kan anbefale denne bedriften videre, vi er kjempefornøyd.

Einar, Stabekk, 16. mars 2021

Sparkling 2 lag. ett tak og en vegg.

HB Boligservice leverte på ypperste nivå. Flinke karer som er effektive og dyktige! Alt gikk ryddig for seg til avtalt pris og arbeidet ble solid. Absolutt noen jeg vil kontakte og samarbeide med igjen!

Sigbjørn, Oslo, 8. mars 2021

Sparkling av fall før membrab

Jobber fort og bra! Og strekker seg langt for kunden! Super bra service.

Vikene, Oslo, 2. mars 2021

Maling,sparkling,flisbytte,håndverk smårbeid

I forbindelse med salg av leiligheten, trengte jeg hjelp til å finpusse leiligheten (maling, sparkling, flising). Visar kom med de beste løsningene, beste prisen og beste fleksibiliteten (f. Eks hentet han fliser til badet). Desverre kan jeg bare gi 5 stjerner, men han skulle ha hatt 10. Totalt leverte Visar langt utover det som var forventet, og bedre noen annen håndverker jeg har brukt. Jeg kommer til bruke han igjen og anbefaler han videre.

Ørjan, Oslo, 22. feb. 2021

Fuktproblematikk: skrape vegg,vaske og male

Vennlige og imøtekommende folk, god og rask service og de gjorde en god jobb! Anbefaler videre:).

Elise, Oslo, 11. feb. 2021
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Art Oppussing AS

5.0 381 evalueringer Oslo

Oslo Malerfirma AS

4.8 275 evalueringer Oslo

City Dekorasjon AS

4.9 342 evalueringer Oslo