Siste evalueringer (5)

Bytte 2 vinduer

Veldig fornøyd og svarte raskt på spørsmål jeg hadde. Ble dem litt forsinket sa dem i fra👍🏼Ryddet fint etter seg. Kan anbefales😀.

Unni, Fjellhamar, 15. juli 2021

Bytte vinduer og kledning på ende-rekkehus

Prosjektet ble ikke gjennomført som planlagt og leveransen ble nær 1 år forsinket. Det var mye frem og tilbake med forskjellige håndtverkere og ekstremt dårlig prosjektstyring og kommunikasjon. Sluttresutatet ble bra, men kan ikke anbefale dette selskapet.

Are, Haslum, 10. juni 2021

Skifte av 3stk vindu

Veldig fornøyd med arbeidet. De byttet ut 3 vinduer hos meg og de gjorde det med veldig fin finish. Alt var perfekt og jeg anbefaler de på det varmeste. God pris, effektive, pålitelige og ryddige. Kommer definitivt til å bruke de igjen.

Christian, Lillestrøm, 12. mars 2021

Totalt renovering av kjøkkenet

Hei, en av de beste og forståelsesfull folka som er på markedet. Kjøkken ble veldig veldig fint. De er veldig ryddige, professionelle og dyktige. Jeg er kjempe fornøyd.

Alyana, Oslo, 12. mars 2021

Flislegge gulv

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført Kommunikasjon var veldig bra Påliteligheten var god. Grei pris. Det jeg trakk ut av anbudet ble godkjent uten problemer. Ryddigheten var grei. Totalt sett er jeg veldig godt fornøyd med resultatet og prisen. Ronald Aspen Mob. 90016316.

Ronald, Hagan, 20. feb. 2021
Vis flere evalueringer

Kart

Kart