Siste evalueringer (9)

Utbedring uthus

De var både dyktige, driftige, pålitelige og prisen var fornuftig. Ga gode råd og løsninger underveis. Anbefales på det sterkeste, nå i "ny drakt" som Multi-fix AS.

Marianne, Skotselv, 16. sep. 2022

Skifte av vindskier på enebolig!

Meget god opplevelse med disse Multi-fix. Holdt det som ble lovet og utførte en bra jobb på våres hus. Veldig trivelig og løsningsorientert samtidig som effektiv og profesjonell. Yter gjerne det lille ekstra for at kunden skal bli fornøyd. Vi bruker gjerne disse igjen ved senere behov.

Tomas, Vallset, 14. aug. 2022

Lekkasje mellom tak og pipe som må tettes.

Nils skiftet fotbeslaget rundt pipen på hytta vår. Vi hadde god kommunikasjon underveis. Han jobbet selvstendig og effektivt. Ga oss flere alternativer for utbedring. Grundig dokumentasjon og informasjon. Veldig fornøyd med utført arbeid.

Kristine, Løten, 20. juli 2022

Reparere pipebeslag( fare for lekkasje ) og reparere stigen opp til pipa

Befaring på mandag, ferdigstilte arbeidet på onsdag, 2 dager senere👍🙂Veldig enkel og hyggelig å kommunisere med. Arbeidet er bra utført, samt at han var veldig bra på pris. Monica.

Monica, Oslo, 4. juli 2022

Reparasjon av takrenne

Utrolig bra. Han kom til avtalte tid. Veldig hyggelig fyr, fikset jobben raskt og effektiv selv om reparasjonen på takrenna ble litt mer krevende enn forventet. Anbefales på det sterkeste.

Fernando, Oslo, 4. juli 2022

Skifte takplater på låve

Kvalitet på arbeid ikke som forespeilet ved befaring. Ingen kommunikasjon underveis. Materialer måtte forskutteres. Rydding ble ikke utført som avtalt. Her var kun penger inn og bli raskt ferdig med oppdraget viktigst. Usikker på "håndtverkerne" som ble hyret inn også? !

Elin, Fenstad, 19. april 2022

Det var beklagelig opplevelse,men som jeg sa så måtte det bli slikt tempo når stålprisen på taket og trematerialer gikk opp i den perioden Så dette beklager jeg. Nils

MULTI-FIX. JOHANSEN 30. juni 2022

Skifte balkong gulv

Tip top tommel opp !

Aleksander, Ottestad, 15. feb. 2022

Pipestein

Dette er et seriøst firma som leverer på alle punkter. Det er tydelig at dette er fagfolk som er opptatt av kvalitet i alle ledd og de har lidenskap for hva de driver med. God pris og meget god kommunikasjon. Utrolig fornøyd.

Ole, Øyer, 28. jan. 2022

Skifte takrenne fra tak

Var på befaring på sprukket taknedløp. Mente også at det var et problem med sluk på tak. Byttet sluk og takrenne raskt etter avtale. Visuelt ser det ut til at det er gjort et pent arbeid. Hentet ikke inn flere anbud, så er usikker på pris for jobben sammenlignet med andre bedrifter.

Marcus, Hamar, 23. jan. 2022
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

TG SERVICETJENESTER TERJE GUNDERSEN

4.9 8 evalueringerBetalt Elverum

Proff Byggservice AS

4.6 56 evalueringer Elverum

AE Bygg og Malerservice AS

4.9 21 evalueringer Elverum