Siste evalueringer (34)

Etterisolering og utlekting av stående tømmermannspanel

Veldig hyggelige arbeidsfolk! Sterkt konkurransedyktige på pris, og profesjonell utførelse. 10/10 kommer til å anbefale til både venner og familie. Vi fikk pristilbud på 1 vegg, og endte opp med å benytte dem til panelbytte på hele huset da vi var så fornøyd med dem.

Leif-Georg, Sjetnemarka, 9. mars 2022

Sparkling vegger og tak

Godt stykke arbeid og tett oppfølging!

Øyvind, Trondheim, 17. aug. 2021

Male innendørs

God kommunikasjon og greit utført jobb+.

Eva, Trondheim, 11. aug. 2021

Lettvegg

Anbefaler gjerne Harlem Bygg; ryddige, flinke og pålitelige.

Øystein, Jakobsli, 17. juli 2021

Snekring av veranda-rekkverk.

Enestående! ! Faglig bra, realt hva gjelder pris, pliktoppfyllende og presist. En sjette stjerne fra oss! !

Vidar, Ranheim, 8. april 2021

Sparkling og maling av gipsplater

Svært fornøyd med Harlem Bygg. Pent utført malerarbeid til fin pris!

Elise, Hommelvik, 22. mars 2021

Maling av leilighet,2-3 rom

Harlem Bygg utførte et maleoppdrag hos meg hvor det måtte utføres på begrenset tidsperiode etter fast dato, og alt ble utført i henhold til avtalen. Ut i fra arbeidet som ble gjort hos meg, kan jeg varmt anbefale Harlem Bygg AS til andre.

Stian, Trondheim, 11. mars 2021

Helsparkling vegger,sparkle skjøter i tak og male tak

Leide inn Harlem Bygg AS (tidligere Harlem Bygg og Renovasjon) til å ta seg av totalrenovering av min første leilighet. Deriblant gipsing av tak, helsparkling av vegger, malerarbeider og bytting av gulv. Underveis i prosessen ble det beklageligvis en forsikringssak, grunnet forrige eier, som gjorde til at det tok mye lengre tid å bli ferdig, blant annet fordi enkelte mangler måtte utbedres før vi kunne fortsette. Til tross for dette var Omar i Harlem Bygg AS super å samarbeide med. Jeg opplevde at han respekterte tidsfrister, var trivelig å ha med å gjøre og var konkurransedyktig på pris - men viktigst; sluttresultatet ble veldig bra. Hadde gjerne anbefalt dette firmaet til andre også!

Svein, Trondheim, 4. mars 2021

Sparkle gipstak samt vegger nytt tilbygg 50kvm

Valgte Harlem bygg til å utføre jobb med å sparkle vegger og tak samt male tak på nytt tilbygg på 50kvm. Kunne utføre jobben meget kjapt og resultatet ble utmerket! Kunne ikke vært mer fornøyd med utførelse. Kommer til å bruke Harlem bygg ved neste anledning også. Anbefales på det sterkeste. Meget konkurransedyktig på pris var de også!

Andreas, Trondheim, 26. nov. 2020

Legging av pergo

Fikk lagt nytt golv i leiligheten min og er svært fornøyd med prosessen fra begynnelse til slutt. God kommunikasjon underveis, gode løsningsforslag, effektiv gjennomføring, god pris, ryddighet og profesjonalitet. Sist, men ikke minst; et kjempefint resultat! Gir Harlem Bygg og Renovasjon mine beste anbefalinger og bruker gjerne firmaet igjen!

Inger, Trondheim, 5. okt. 2020

Legge parkett

Meget effektiv og hyggelig håndverker! Veldig fornøyd med både pris og kvalitet på arbeidet. Behjelpelig med veiledning både i forkant og i ettertid av fullført jobb. Kan virkelig anbefales!

Kristian, Trondheim, 6. sep. 2020

Legge parkett i 30 kvm leilighet

Veldig bra service! God pris, effektivt arbeid og flott resultat. Anbefales!

Thomas, Trondheim, 4. sep. 2020

Oppussing av grovkjeller,38m2

Omar did some very high quality work for us. I was very impressed with his professionalism, timeliness and how he suggested ways to make the job look better. He's also a nice guy. Highly recommended.

Sissel, Trondheim, 29. juni 2020

Legge nytt gulv og div malingsjobber i leilighet på 65 kv

Jeg er veldig godt fornøyd med Harlem Bygg & Renovasjon. Omar Harlem var dyktig og veldig god på å følge opp gjennom arbeidsprosessen. God kommunikasjon, god kvalitet på arbeidet og en god pris. Oppsummert kan jeg absolutt anbefale Harlem Bygg & Renovasjon til andre!

Lars, Trondheim, 14. mars 2020

Lydhimling

Veldig fornøyd med jobben som Harlem B&R har gjort for meg. Omar er veldig grei å kommunisere med, og blid og positiv. Han stod på veldig for å gjøre ferdig prosjektet fortest mulig, og var ferdig i god tid før avtalt frist. Kan absolutt anbefale Omar til andre, og kommer til å bruke han igjen når jeg trenger snekker senere.

Joakim, Ranheim, 5. mars 2020

Montasje av lettvegger + vindu i yttervegg

Fikk hjelp til totalrenovering av hybel, dette innebar bl. A; endring av romløsning med nye innervegger, nytt vindu i ytterfasade, bytte av dører innvendig, listverk i tak, gulv og karmer, monterte baderomsplater på bad og monterte opp kjøkken fra IKEA. Omar har bra kontaktverk og kan være behjelpelig med bl. A elektriker og rørlegger. Kan anbefale Omar på det sterkeste; han er pålitelig, ærlig, faglig dyktig og veldig serviceinnstilt :-).

Håkon, Trondheim, 25. jan. 2020

Sette opp vegg for nytt soverom + maling

Harlem satte opp vegger for et nytt soverom i leiligheten min, samt malte hele leiligheten. Jeg ble strålende fornøyd med jobben som ble gjort. I tillegg var han veldig fin å ha med å gjøre underveis i prosessen når det gjelder kommunikasjon. Kommer garantert til å kontakte ham neste gang jeg skal få gjennomført nye prosjekter.

Magnus, Trondheim, 26. nov. 2019

Bytte gulv kjøkken

Vi er kjempefornøyd:-) god kommunikasjon, pålitelig, og supert resultat. Vil ikke tvile et sekund med å anbefale Omar og Harlem Bygg og Renovasjon videre. Vi kommer til å bruke han på flere jobber fremover!

Anna, Trondheim, 30. okt. 2019

Ønsker tilbud på følgende: legging av parkettgulv på stue/kjøkken/gang( 1 rom) 52,5 m2legging av laminatgulv på soverom,11,5 m2legging av laminatg

Omar er en veldig hyggelig mann. Han var veldig effektiv og resultatet ble veldig bra. Jobben han gjorde til meg var å ta av gammel parkett, og legge ny + listing. Han var en reser i å legge ny parkett. Prisen var veldig hyggelig. Jeg anbefaler Omar, hvis noen har bruk for snekker. Okstadveien, 17. 12. Morten Solberg.

Morten, Tiller, 27. okt. 2019

Utvendig panel må skiftes på deler av en vegg

Veldig hyggelig og pliktoppfyllende eier.

Ann, Trondheim, 19. sep. 2019

Legge parkett og laminat samt listing

Hyggelig, profesjonell, effektiv!

Jens, Ranheim, 24. juni 2019

Gulvlegging

Omar burde vært mannen i «Mitt Anbud» - reklamen! ! Rett og slett TOPP SCORE på hele gjennomføringen; rask, pålitelig, profesjonell, løsningsorientert, topp humør(! ! ) og god til å kommunisere. Vil GARANTERT forsøke å engasjere Harlem Bygg på neste prosjekt! !

Vidar, Ranheim, 3. juni 2019

Legging av laminatgulv 60 m2 og montering veggplater

Omar er en hyggelig og dyktig snekker. Gjør en god jobb til en bra pris. Alltid positiv og serviceinnstilt.

Lars, Heimdal, 3. juni 2019

Legging av parkett og lister

Meget dyktig, samarbeidsvillig og løsningsorientert. Og ikke minst, alltid blid og positiv :).

Pia, Trondheim, 31. mai 2019

Fikse dørkarm

God kommunikasjon hele vegen. Omar er veldig hyggelig og jobber effektivt. Anbefaler han på det sterkeste!

Kamilla, Trondheim, 21. mai 2019

Montere søylesko i støttemur til gjerde

Vi er veldig fornøyde med jobben Omar gjorde for oss. Han monterte 21 søylesko på en støttemur i hagen. Anbefaler gjerne Omar videre :).

Iselin, Trondheim, 9. mai 2019

Skifting av bordkledning yttervegg

Omar er hyggelig, effektiv og ikke minst ryddig! Han gjorde jobben innen avtalt tid og vi er meget fornøyd med jobben som er gjort! Vi vil sterkt anbefale ham og kommer selv til å kontakte han hvis vi trenger snekker igjen.

Kirsti, Saksvik, 24. april 2019

Snu to dørkarmer

Omar var imøtekommende og rask. Han gjorde en svært god jobb. Anbefales!

Tine, Trondheim, 15. april 2019

Isolering og gipsing av massasjerom 14 m2

Harlem Bygg & Renovasjon utførte avtalt arbeid til avtalt pris, med tydelig og oversiktlig kommunikasjon under alle ledd i prosessen. Vi er strålende fornøyd med jobben, prisen og folkene som utførte den. Kan varmt anbefale Harlem Bygg & Renovasjon til alle. Vi kommer garantert til å benytte oss av Omar og hans firma flere ganger i fremtiden, en fornøyelse å jobbe med! Terningkast 6!

Kjetil, Trondheim, 20. feb. 2019

Skifte vindu og sette inn verandadør

Vi fikk satt inn flere vinduer, mellomstore og store, i en gammel og skjev hytte. Dette bød naturlig nok på en del utfordninger, som Omar løste på supert vis! Kommunikasjonen var god underveis, og både arbeid og pris ble minst like bra som avtalt. Kan absolutt anbefales!

Angelina, Vikhammer, 6. jan. 2019

Skifte av vinduer og verandadør,trondheim sentralt

Flinke folk, med positiv holdning til ulike problemstillinger, og som utfører etter avtale og etter plan. Varslet ved avvik fra opprinnelig plan for fremdrift, og fullførte ellers helt som planlagt. Kan ut fra mine erfaringer trygt anbefales. Og gis de beste referanser.

Johnny, Trondheim, 24. nov. 2018

Tetting av yttervegg

Jobben Harlem Bygg & Renovasjon gjorde for meg var upåklagelig fra start til slutt. De kom på befaring en ettermiddag, kort tid etter fikk jeg et pristilbud på jobben og oppdraget ble utført få dager senere. Jeg er meget fornøyd med både pris og kvalitet på arbeidet som ble levert! De ryddet godt etter seg, og fakturaen samsvarte med pristilbudet jeg fikk i forkant. Kan virkelig anbefale Harlem Bygg & Renovasjon!

Knut, Jakobsli, 5. nov. 2018

Epoxy i trappeoppgang

Effektiv og grundig. Serviceinnstilt firma som anbefales på det sterkeste.

Helgesen, Trondheim, 12. okt. 2018

Bytte parkett i leilighet

Riving av gammel parkett og montering av ny parkett inkludert listing. De gjorde en god og rask jobb til avtalt pris. Veldig trivelige folk som holdt meg oppdatert underveis.

Oskar, Trondheim, 10. okt. 2018

Gulvlegging

Utrolig bra levert. Pris helt etter avtale. Jobben ble utført akkurat når den skulle og leveransen var over forventning. Utvidet jobben til listverk i og med at de var så flinke. Kan anbefale dette firma på det varmeste. Når i tillegg de er utrolig trivelige og serviceinnstilte er det toppscore. Kommer til å benytte de igjen.

Silje, Trondheim, 7. sep. 2018
Vis flere evalueringer

Kart