Grønn Renhold AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Grønn Renhold og Flyttetjenester AS

Her er informasjon om Grønn renhold og flyttetjenester AS.
Grønn renhold og flyttetenester AS har startet i Viken område siden 2017 som renholdstjenester. Vi har startet som flyttetjenester i 2022.
Vi har referanser om du eller dere ønsker det.
Vi har lang erfaring med renholder siden 2008.?

Grønn renhold og flyttetjenester AS gjøre alt med fornøyd garanti.
Vi har konkurransedyktige priser og stiller opp når du eller dere trenger det.

Flyttevask: Flytting krever nøye renhold, slik at boligen eller kontorene etterlates i en perfekt stand, du kan føle deg trygg på at vi tar jobben seriøst!?

Dødsbo: Vi kan være behjelpelig med rydding, bortkjøring, transportering eller nedvasking av dødsbo.?

Daglig renhold: Vi kan tilby utførelse av daglig renhold etter moderne metoder for bedriftsmarkedet. Vi legger vekt på at renholdsplaner og oppfølgingsrutiner er tilpasset hvert oppdrag og at det tilfredsstiller kundens ønsker og behov. Regelmessig og profesjonelt utført renhold forlenger levetiden på inventar og bygninger, og reduserer de totale vedlikeholdskostnader.?

Hovedrengjøring: For et godt innendørs miljø må hovedrengjøring utføres en eller to ganger i året. Hovedrengjøring omfatter en fullstendig rengjøring fra tak til gulv. Vasking av tak, vegger, gulv, kjøkkeninnredning, skap, sanitærutstyr, vinduspuss, lister, dører, støvtørking av bilder osv.

?Tepperens:?Riktig renhold og vedlikehold av tepper øker levetiden vesentlig. Rene tepper tar seg dessuten bedre ut og er en forutsetning for et godt innemiljø. Vi benytter moderne metoder og maskiner som sikrer et førsteklasses resultat.

Vinduspuss:?Rene vinduer er en del av bedriftens ansikt utad, og noe som medarbeidere opplever som en viktig miljøfaktor. Samtidig gir rene vinduer et godt visuelt inntrykk av kontorlokalene.

Miljøet: Grønn renhold AS er ikke i tvil om at det finnes mange gode grunner for at bedrifter jobber aktivt med å redusere sin belastning på miljøet. Ikke minst kommer spørsmålet om lønnsomhet inn i bildet. Vår erfaring er at miljøtiltak, både interne og eksterne, er noe ?alle? blir mer og mer opptatt av. Vi ser at de miljøtiltakene vi gjør gir oss en stor fordel når det kommer til valg av både leverandør, kunde eller arbeidsplass.

Miljøstyring er altså et redskap til bruk for å redusere bedrifters negative innvirkning på både arbeidsmiljøet og det ytre miljøet. Det går ut på at en bedrift formulerer en miljøpolitikk med tilhørende miljømål, for så deretter å styre aktiviteter, produkter og tjenester slik at målene blir nådd. Som team går vi inn for gjenbruk, gjenvinning og kildesortering. Vi er innstilt på å redusere papiravfall ved å digitalisere det vi kan, herav inspeksjonsrapporter, intern og ekstern korrespondanse, tilbudsbrev, markedsføringsprodukter og fakturaer.Våre rengjøringsmidler er nøye utvalgte, basert på at de skal være trygge både for våre renholdere og for miljøet. Vi bruker blant annet doseringskapsler, noe som hindrer overflødig bruk av kjemikalier.


Ta gjerne kontakt vi har gratis befaring.
Mvh
Khanji Daglig leder
Grønn renhod og flyttetjenester AS
Mobil: 96 67 87 77?
E-post: gr.renhold@hotmail.com
www.g-renhold.no
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften