NYE KONOWS BILVASK AS

5.0 (4 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

NYE KONOWS BILVASK AS

Nye Konows Bilvask AS?behandler bilen din med respekt. Vi vasker og pleier bilen din slik at lakken holdes intakt. Vi har lang erfaring med alt innen bil service og gjør alltid en grundig jobb. Det er detaljene som teller.
Teamet?vårt består av dyktige fagfolk som er lidenskapelig opptatt av bil. Vi gir jernet på jobb hver dag, og tar oss alltid tid til?det lille ekstra. Fornøyde kunder betyr alt for oss. Vi har lang erfaring og spisskompetanse på alt av bilpleie, og bruker gode, sertifiserte produkter ? hos oss er bilen din i beste hender.

Vi tilbyr alt av bilpleietjenester. Våre kompetente ansatte har lang erfaring med alt innen dekk, hjul, lakk og bil ??[dekkhotell](https://www.konows-bilpleie.no/dekk-og-felger/), avbalansering,?[vask](https://www.konows-bilpleie.no/bilvask/)?og?[rens](https://www.konows-bilpleie.no/rens/),?[polering](https://www.konows-bilpleie.no/polering/)?, samt rimelig?[helfoliering](https://www.konows-bilpleie.no/foliering/)?av bil. Vi har 3M-sertifikat på foliering og bruker kun sertifiserte og eksklusive produkter i alle våre servicetilbud.


Nye Konows Bilvask AS er et anerkjent selskap med lang erfaring på feltet. Vi tror at fornøyde ansatte betyr fornøyde kunder, og er stolte av vårt sunne arbeidsmiljø. Vårt engasjerte lederskap er på jobb hver dag, og til sammen er vi en kruttsterk gjeng som brenner for å gi deg & din bil den aller beste service.?

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften