123 FASADE AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Kvalamarka1, 5514 Haugesund

123 FASADE AS

Vi har spesialisert oss på rengjøring og overflatebehandling av alle type overflater, som betong, tegl, tre, alle typer fasadeplater, aluminium, stål og glass.?


Solcelleanlegg: Vi er forhandler av solcelleanlegg til alle type tak og fasader, på vår hjemmeside kan dere beregne størrelse og pris på anlegg ferdig montert.?

Fra enkel rengjøring til utfordrende og komplisert rengjøring for privat, næring og industri. Høtrykksrengjøring fra 100 bar ? 3000 bar (UHT) med og uten varme. Sand/ vannblåsing av stål og betong.

Maling/ sprøytemaling av alle typer fasader og tak, utvendig og innvendig.

Fuging og re- fuging av betongbygg/ betongelementer, rundt vinduer og dører er vi gode på. Vi ser at de fleste eldre betong byggene som vi jobber på trenger nye fuger, og dette tar vi i forbindelse med rengjøring og før impregnering eller maling.
Flytende takmembran for stål og papp. Taktekking til industri/ store bygg kan vi tilby gjennom vår samarbeidspartner.

Vi har moderne utstyr og erfarne operatører, noe som gjør oss veldig effektive i forhold til jobbene vi utfører. Alt utstyret er bygget for at vi med lite mannskap skal kunne være mobile og ta jobber over hele landet.

På vår eiendom i Haugesund kan vi ta imot/ eller hente utstyr som f.eks containere, rør e.l. for rengjøring og maling eller annen coating.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften