Siste evalueringer (21)

Helsparkling og maling av vegger

Flakon og hans arbeidere forlenget et rom, satt opp en lettvegg, helsparklet tre rom og malte tak og vegger. Hans arbeidere ikke var lett å kommunisere med fremstod Flakon selv ryddig og kyndig. Han var tydelig på hva han kunne gjøre innenfor hvilken tidsramme. På slutten av arbeidet fikk litt hastverk på slutten av prosjektet og lot en del søppel ligge igjen utenfor leiligheten. De svarte at dette ikke var deres selv om det var tydelig å se fra malingsspannene at det tilhørte dem. Men den virkelige utfordringen kom i etterkant av arbeidet. Lettveggen de satt opp viste seg å være satt opp feil og dermed brannfarlig. De tuklet med elektriske ledninger de ikke hadde kompetanse til å holde på med. Å tak få tak i Flakon for å utbedre dette har vist seg å være kjempevanskelig og det ser ut til at saken vil havne hos forliksrådet! Utbedringen av deres feil vil koste meg mer enn halvparten av beløpet for arbeidet de skulle utføre. Styr unna disse guttene!

Reine, Oslo, 3. okt. 2021

Legge terrassegulv ca 20kvm

Meget effektivt og ryddig! Kan virkelig anbefales.

Thomas, Oslo, 30. sep. 2021

Bytte terassebord på balkong.

Mangelfulle råd, flere dårlige valg snekker selv har gjort underveis og manglende presisjon i arbeidet fører tilsammen til en dårlig opplevd kvalitet.

Jason, Oslo, 28. sep. 2021

Mindre renoveringsjobber

Jeg hadde en samlet en pakke med forskjellige renoverinsjobber som inkluderte bla steinlegging og nytt balkongrekkverk. De utførte det hele veldig fint og var ryddige i kommunikasjonene om valg av materialer og forventninger til estetikk på ferdig produkt.

Krzysztof, Oslo, 27. sep. 2021

Pigging av badegulv

OK og ryddig.

Astrit, Oslo, 6. sep. 2021

Legge laminat gulv i leillighet (+/- 60kvm)

Job = installing new floor, after making sure the surface was flat (which shouldn't need to be specified but in this case, it was). The parquet is not flat. The transition between every single room is off. The place where a threshold would be is significantly higher than the room on each side. Meaning walking on the first blade of parquet next to any threshold makes it visibly bend. This is particularly annoying since: 1) they did tell me that +/- 15000 NOK of the total price (before mva) was dedicated to making sure the floor was flat 2) There were extra underlayers stapled at these places from the previous floor and I think they just didn't bother removing them to save a few minutes. . .

Martin, Oslo, 31. aug. 2021

Male jobb

Veldig bra gjennomført.

Ingvild, Oslo, 23. aug. 2021

Fjerne stukkatur og fikse tak og fornye gipsvegger

Jobben ble profesjonelt gjort til avtalt tid og pris, og resultatet ble flott. Flakon Bud Grzegorz Krzeminski foreslo både flottere og rimeligere løsninger her og der enn jeg hadde tenkt på. Jeg følte at jeg hadde overlatt jobben til noen som tok ansvar, men likevel forhørte seg med meg slik at det ikke ble noen overraskelser i etterkant. Min opplevelse var at de strakte seg langt for at jeg skulle bli fornøyd.

Gunn, Oslo, 27. juli 2021

Bygge platting på gresset

Jobber raskt og godt.

Morten, Oslo, 10. juli 2021

Sette opp et gjerde og port,i tre. (moduler fra maxbo)

Vi trengte å få satt opp et nytt gjerde med port rundt vår hage (Maxbo moduler). Flakon og hans folk gjorde en utrolig god jobb. Resultatet ble topp, prisen var god og som avtalt, han var svært rask og effektiv. Vi er strålende fornøyde og kan anbefale han! Thomas Haug Oslo.

Thomas, Oslo, 5. juli 2021

Div. oppussingsarbeid

Falkon gjorde en god jobb. De satte opp to vegger, hyller, dør, malte, satte opp kjøkkenskap, garderobe og fylte hull i gulvet. Han var rask til å kommunisere og avklare. Det fungerte best med nøyaktige og spesifikk kommunikasjon av hva som skulle gjøres.

Inger, Oslo, 3. juli 2021

Liten platting i hagen

De utførte jobben mens vi var bortreist og derfor var det vanskelig å snakke sammen underveis. Resultaten ble ikke helt som vi hadde avtalt. De ordnet opp og rettet med en gang vi pekte ut hva vi ikke var fornøyd med og sluttresultaten er kjempefin! De ryddet også veldig pent uten noen mas fra oss. Hyggelige mennesker og flere kan i hvert fall noen engelsk mens Flakon snakket meget godt engelsk. Anbefales!

Beata, Oslo, 2. juli 2021

Senke himling / tak fra ca 2,5 til 2,4 meter

Utførte nedforing av tak. Gjorde jobben effektivt og bra. God kommunikasjon gjennom oppdraget.

Bjørn, Oslo, 18. juni 2021

Rive kjøkken og baderomsinnredning,samt kaste avfallet

De var effektive og presis. Kan anbefales for rivaarbeid.

Pernille, Oslo, 8. juni 2021

Legge nytt terrassegulv

De la nye bord på terrasse. Gjorde en fin jobb. Veldig fornøyd med det de gjorde. Anbefales. Litt dårlig kommunikasjon ang. Tidspunkt når de skulle komme. Men ellers veldig fornøyd.

Terje, Oslo, 1. juni 2021

Terrasse bygging

Gode og flinke folk.

Toqeer, Oslo, 15. mai 2021

Utetrapp i tre

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. De kom til avtalt tid og fullførte arbeidet på en arbeidsdag i henhold til kontrakt. Flakon gjorde et godt stykke arbeid og gjorde mer enn det som var avtalt. Kan trygt anbefale Flakon videre til andre.

Eivind, Oslo, 12. mai 2021

Legging av nytt terassegulv

Denne evalueringen er oppdatert og endret til 5 stjerner etter å ha benyttet meg av Flakon Bud igjen. Og siden kontrakten skjedde utenfor mittanbud, legger jeg dem sammen. Denne gangen var mine største ankepunkt, kommunikasjon, punktlighet og tid, mye bedre. De ringte og sa ifra når de kom og hva som skulle gjøres. Og igjen gir de det lille ekstra uten ekstra kostnad. Jeg setter stor pris på at de lyttet til mine behov tilbakemeldinger og tar det til etterretning. Kan varmt anbefales til alle typer jobber.

Magnus, Oslo, 30. april 2021

Pusse murvegg/ avrette gulv

Flakon Bud kom til avtalt tid, gjorde murerarbeide effektivt og grundig, og gjorde rent etter seg. Anbefales!

Bente, Oslo, 23. april 2021

Tak membran og flislegging ca. 14kvm

Kom etter avtale og utførte etter avtalt pris Raskt og nøyaktig slik en med erfaring skal utføre. Kontaktet membran mannen som også kom til avtalt tid, fikk godkjenning på utført jobb med garanti. Undertegnet ble enig om arbeidet og Flakon Bud gjorde alt som var avtalt og mer til. Det er gutter som kan jobben sin. Beste skussmål fra meg. Kan trygt anbefales.

Mansha, Oslo, 19. april 2021

Maling

God kvalitet på utført arbeid, som blei gjort effektivt og raskt. Hadde løpande og god kontakt undervegs.

Ann, Oslo, 7. april 2021
Vis flere evalueringer

Kart