Siste evalueringer (15)

Pusse opp stue

Godt utført arbeid til avtalt pris og til avtalt tid. Kan anbefales videre.

Sjur, Jar, 26. mai 2021

Maling av hus drammen

Det ble gjort en veldig god jobb på alle måter og til en god pris. Fin håndtering av et hus med høy verneverdi. Kan absolutt anbefales !

Lars, Drammen, 14. mai 2021

Oppussing av stue,bytte dører

Vegger på kjøkken og stue ble sparklet og malt, og det ble lagt laminat på gulvet. Hyggelige karer som var veldig opptatt av kundetilfredshet. God kommunikasjon hele veien. Vi er fornøyd med resultatet av jobben som ble gjort.

Karianne, Drammen, 5. mai 2021

Male enebolig

Utførte arbeidet raskt og effektivt. Lite søl, nøyaktige og ryddet bra opp etter seg. Vil absolutt anbefale Abn til andre og benytte han videre.

Ulf, Gullaug, 29. april 2021

Male hus

Veldig bra kvalitet på arbeidet, raske flinke og nøyaktige. Kommunikasjonen underveis var veldig bra. Pålitelige og effektive. Prisen var konkurransedyktig. Ryddet pent opp etter seg. Var meget profesjonelle .

Inger, Mjøndalen, 24. april 2021

Malearbeid enebolig og næringsbygg

Det ble malt en trappoppgang i næringsbygg, hovedinngang. Arbeidet ble fint gjennomført.

Joachim, Drammen, 15. feb. 2021

Sparkle og male

Vi var veldig fornøyd med arbeidet til Ibrahim. Han kom på befaring og ga et pristilbud på stedet. Han ga det beste pristilbudet av de vi hadde inne. Vi påpekte noen ting ved arbeidet som var gjort, og han kom tilbake og fikset dette raskt og effektivt, så vi er er veldig fornøyd med resultatet. Vi betalte det vi ble enige om på forhånd. Han kunne også hjelpe gjøre et par andre småjobber som dukket opp underveis. Han var hyggelig og ryddig i kommunikasjon. Vi kontakter gjerne Ibrahim igjen dersom vi skulle ha behov for maling senere.

Ella, Billingstad, 9. okt. 2020

Veggmaling inne

Raskt svar og kort ventetid. Holder avtaler. Fleksibel i forhold til når arbeidet kan utføres. Hos meg arbeidet han f. Eks. På ettermiddagen. Jobber raskt og innenfor den tidsrammen vi var blitt enig om. Veldig hyggelig. Han er nøye. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet og kan anbefale å velge han.

Reidun, Krokstadelva, 8. okt. 2020

Male en leilighet på 100 kwm

Han er kjempeflink, rolig, snill, holdt seg til avtalen og gjorde en fantastisk jobb. Han malte hele leiligheten vår, skiftet alle dører og mange andre små ting som måtte ordnes i leiligheten. Han anbefales på det sterkeste, vi kommer til å forsette å bruke han hvis vi trenger hjelp i fremtiden.

Jagroop, Mjøndalen, 11. sep. 2020

Sparkling av vegger og tak

Helsparklet vegger og resultatet ble meget bra.

Eirik, Kongsberg, 14. aug. 2020

Maling av hus

Ibrahim vasket og malte huset på en fin måte. Han jobber raskt og nøye, og er opptatt av at kunden skal bli fornøyd. Kan trygt anbefale Ibrahim til andre jobber!

Mats, Drammen, 12. aug. 2020

Male stue og gang

Ibrahim gjorde en veldig bra jobb. Han kom til avtalt tid og var veldig ryddig. Jeg fikk malt inngangsparti, garderobe og stuen. Alt var gjort effektivt og nøye. Kommer til å fortsette å bruke han :-).

Marcus, Drammen, 10. aug. 2020

Male hus

ABN malte huset vårt utvendig. Vi er veldig fornøyde, både med kvalitet, pris, fremdrift og kommunikasjon. Ibrahim var veldig nøye og opptatt av et meget bra sluttresultat, samtidig som han holdt avtalt fremdrift. Han brukte sprøyte utendørs, som var meget effektivt og som ga et veldig godt resultat, spesielt med tanke på malingen av vinduene på huset. Vil anbefale han til andre.

Morten, Lier, 27. juli 2020

Maling av hus

Kvaliteten er over all forventning samt at profesjonaliteten er noe andre bør efterfølge.

Torbjørn, Kongsberg, 11. juli 2020

Maling av hus og terrasser

Jobben som Ibrahim gjorde ble godt utført og fullført innen avtalt tidsramme. Huset vårt ser mye bedre ut med et par nye strøk maling, og hans oppmerksomhet på detaljer og forslag til hvordan jobben skulle gjøres har gitt et veldig tilfredsstillende resultat.

Tim, Kongsberg, 24. mai 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER