Siste evalueringer (66)

Tilbygg,carport,takopplett,understøp grunnmur,nytt bad/vaskerom,terrasser.

Konkurransedyktige priser, noe dyre på uforutsett tillegg God kundebehandling og service I hovedsak god kommunikasjon og punktlighet Generelt ryddig og god utførelse.

Siv, Stabekk, 28. sep. 2015

Utbygging av råloft

Bonum gjorde en god jobb med loftsutbygging og oppussing av bad. Alt håndtverk var av høy kvalitet og det vi ikke var fornøyd med ble rettet opp i. De krevde en del oppfølging og kunne godt banket på før de gikk inn etc, men alt i alt er vi godt fornøyd!

Susanne, Oslo, 22. juni 2015

Oppussing av bad

Ikke billigst, men effektive, ryddige og flinke. Opplevde kanskje litt at det var vanskelig å få oppfølging og kontakt når prosjektet var avsluttet. Men alt i alt storfornøyd. Ble akkurat som jeg hadde tenkt.

Hilde, Oslo, 3. april 2015

Ombygging av hus: oppføring av ekstra etasje og ombygging av kjeller

Bonum var totalentreprenør v/ ombygging av enebolig til tomannsbolig. Alt innvendig arbeid i påbygg er utført av Bonum. Kjelleretasje i eksisterende bolig er totalrenovert. Takk til Stefan, prosjektleder, for svært god serviceinnstilling!

Bente, Oslo, 26. sep. 2014

Renovering og ombygging

Vi fikk vår baderom renovert og utbygget sommeren 2014. Vi er fornøyd med arbeidet som er utført. De rev først vår gamle bad og fjernet alt avfallet fra rivingen. Så startet de med utbyggingen av badet med å heve taket og bygge et karnapp. Videre satte de i gang med oppbyggingen av badet. Arbeidet ble ferdig og utført til avtalt tid og pris. Vennlig hilsen Karen og Ottar Oslo.

Ottar, Oslo, 7. sep. 2014

Bygging av 2 stk. loftsleiligheter

Bonum Bygg AS har levert god kvalitet til fornuftig pris. Byggeledelsen har vært profesjonell og proaktiv. Vi kommer til å benytte dette firmaet igjen, og gir våre varmeste anbefalinger. Med vennlig hilsen Ola Siegel.

Ola, Oslo, 12. aug. 2014

Anlegge nytt bad mm

Badet ble meget fint, og vi hadde en utmerket prosjektleder som ledet jobben. Det som trekker ned er at arbeidet tok dessverre mange uker lenger enn planlagt, og at deres "all in" pris forslag selvfølgelig ikke dekket alt som skulle/måtte gjøres.

Per, Bekkestua, 11. juni 2014

Lage et ekstra soverom,et nytt bad og 2-3 nye vinduer i skråtak

Vi er veldig fornøyde med jobben Bonum utførte. De tok inn flinke håndverkere og vi er veldig fornøyde med sluttresultatet. Vi hadde ikke kunnet få en bedre prosjektleder, Fridthjofur Thorsteinsson er verd 6 stjerner; flink prosjektleder og håndverker.

Sebastian, Oslo, 9. juni 2014

Oppgradere vaskerom til bad/vaskerom

Ikke den aller rimeligste vi fikk tilbud fra, men tilbudet var oversiktelig og detaliert. Jobben ble utført på kortere tid enn avtalt, og resultatet var strålende. Kan absolutt anbefale Bonum, og bruker de gjerne igjen.

Trond, Eiksmarka, 7. mai 2014

Renovering av bad fra 1990 - 4,5 kvm stort

Meget godt fornøyd med totalrenovering av badet. God kontakt med prosjektleder K. Zimmermann under hele arbeidet. Forespeilet ferdigstillelse 6-7 uker, men var ferdig på 4 uker. Kunne ikke fått bedre service. Takk til Bonum.

Gabriella, Bærums verk, 16. april 2014

Gulvlister

Veldig pent arbeid! Veggene våre er gamle og ujevne med mange rare hjørner, men håndverkerne fra Bonum klarte likevel å legge listene veldig pent i alle hjørner, kappet til rundt stikkontakter og tettet med akryl der veggen var for ujevn. Både vår norske kontaktperson, Jens, og de litauiske håndverkerne var veldig hyggelige og profesjonelle, kom på tiden, tok av seg arbeidsskoene i gangen og ryddet bra opp etter arbeidet. Raskt utført og god pris.

Eirik, Oslo, 3. april 2014

Snekring av to korte lettvegger med en dør

Bonum var ikke billigst, men virket seriøse. Kom som avtalt dagen etter at oppdraget var bestilt. To snekkere satte opp to lettvegger og tak med isolasjon samt dør på et loftsrom, i løpet av en og en halv dag. De fuget i skjøtene og la på listverk. Rommet ble helt lydtett. Proft utført ! De støvsugde til og med etter seg og ryddet opp. Vi er veldig godt fornøyd, og anbefaler dem gjerne videre!

Anne, Oslo, 31. mars 2014

Renovering av bad og toalet

Både prosjektleder og håndverkerne utførte en topp jobb. De var lette å samarbeide med og ga nyttige råd underveis, og var løsningsorienterte når uforutsette problemer oppstod underveis i prosjektet. De kan trykt anbefales.

, Oslo, 23. mars 2014

Innredning av råkjeller

Vi valgte Bonum på grunn av størrelsen og at de var det eneste firmaet som gav en fullstendig fastpris for oppdraget. Vår prosjektleder Karl Zimmerman var tilgjengelig og veldig informativ igjennom hele prosessen. Vi er totalt sett veldig godt fornøyd.

Maria, Oslo, 6. mars 2014

Totalrehabilitering av bad(ca 4,3 kvm) + toalett (ca 2,5kvm)

Bonum Bygg AS pusset opp to bad for oss på ca 5 uker. De var serviceinnstilte, la opp forslag for oss og holdt oss oppdatert underveis. Det dukket opp noe sykdom som gjorde vår prosjektleder utilgjengelig en periode, noe som ble litt stressende, men ledelsen tok tak i dette etter at vi sa fra, og prosjektet ble ferdigstilt innenfor tidsskjema og med godt resultat. Vi anbefaler BONUM gjerne til andre som skal pusse opp våtrom.

Jørn, Oslo, 23. feb. 2014

Pusse opp to bad og et kjøkken

Bonum var en av de første som tok kontakt. De leverte et detaljert, solid tilbud som gjorde oss trygge på valg av leverandør. Prosjektet ble levert innen tidsfristen, takket være en svært dyktig prosjektleder, Karl Zimmermann. Uten han ville nok ikke prosessen ha gått like knirkefritt som den gjorde. Alle småting som dukket opp ble løpende tatt hånd om på beste måte. Høy og meget bra kvalitet påutførte arbeider. Bonum anbefales på det varmeste.

Tove, Gjettum, 31. des. 2013

Total oppussing av bad - ca. 4,5 m2

Bonum AS har utført en totalrenovering av et bad på 4,5 m2. Resultatet har blitt veldig bra! Prosjektelderen har hatt god kompetanse og vært lett tilgjengelig når vi har hatt problemer eller spørsmål. Vi har ved enkelte anledninger måtte gi beskjed opptil flere ganger angående palssering og henting av avfall. Flisene ble bestilt for sent av Bonum og vi måtte derfor finne andre fliser på lager, men badet ble allikevel fullført innen fristen.

Ulrik, Oslo, 28. des. 2013

Oppussing av kjøkken,ca 35 kvm

Hei dere i Bonum, Ønsker dere God Jul, og takk for ett fantastisk knirkefritt gjennomført prosjekt for oppussing av vårt kjøkken. Høy kvalitet til avtalt pris og tid. Glimrende utført, desidert den beste entreprenør vi har brukt. En spesiell takk til Jens Kristian Skjerven som gjorde en utmerket jobb som prosjektleder. Han er verdt sin vekt i gull med sin serviceinstilling og evne til å løse problemer som dukker opp. Firmaet anbefales!

Frank, Oslo, 23. des. 2013

Oppussing kjøkken,stue og trappesjakt

Jeg fikk rask respons av Bonum på anbudet, med påfølgende befaring kun få dager etter . Valget ble Bonum fordi jeg ønsket et selskap som har sentral godkjenning for ansvarsrett, og kunne ta ansvar for samtlige fagområder/fagarbeidere involvert. Bonum presenterte et meget detaljert og oversiktlig tilbud med spesifiserte arbeidsoppgaver inkludert i tilbudet. Ikke noe var uklart eller utelatt i tilbudet. Selskapet var punktlige og tilgjengelige underveis, og de to håndtverkerne som jobbet hos meg var meget nøye og dyktige, og har etterlatt et fagarbeid av svært høy standard. Prosjektleder Thomas koordinerte hele rehab-prosjektet på en utmerket måte, og han fulgte opp i alle henvendelser. Tilleggsarbeider underveis ble avklart og jeg fikk alltid en pris å forholde meg til. Bonum leverte en meget høy grad av profesjonalitet gjennom hele rehab-prosjektet. Jeg kan anbefale Bonum på det varmeste som en seriøs totalentreprenør.

Rita, Kurland, 20. des. 2013

Totalrehabilitering av bad

Grundig arbeid, god oppfølging gjennom hele prosessen og badet ble ferdig til avtalt tid og pris. Alt i alt er vi meget godt fornøyd.

Kristian, Oslo, 19. des. 2013

Totalrenovasjon av bad,ca. 9-10m^2

Bonum gjorde en utmerket jobb. Tilbudet var ikke det billigste, men sluttresultatet var upåklagelig. Småplukk: på grunn av kommunikasjonssvikt ble arbeidet liggende brakk i ei uke, og prosjektet ble derfor litt forsinket. En underleverandør forårsaket en vannlekkasje i kjelleren, men bonum ryddet opp i dette og erstattet skadene uten problemer. Alt i alt var de profesjonelle og ryddige. Prosjektlederen var veldig dyktig.

Jon, Skedsmokorset, 27. nov. 2013

Diverse elektrisk arbeid

Er godt fornøyd med jobben som ble utført. Den oppmøtte elektrikeren fikset de gamle bryterne våre istedenfor å bytte dem ut. Han kom presis og utførte jobben godt og effektivt. Det kom heller ingen overraskelser på fakturaen.

Tone, Oslo, 26. nov. 2013

Oppussing av seksjon i tomannsbolig - bad,kjøkken

Arbeidet ble ferdigstilt til avtalt tid, og til avtalt pris. Vi opplever Bonum som en seriøs aktør, med ryddige forhold både til sine leverandører og ansatte. Vi savnet litt struktur i byggemøter og skriftlig dokumentasjon av avgjørelser. Ellers fornøyd.

Jarle, Oslo, 3. nov. 2013

Kaldt badegulv

Raskt & greit.

John, Oslo, 27. okt. 2013

Totalrenovering av baderom

Bonum leverte billigste tilbud av 7 på befaring, jobben ble gjort på tiden, og de var serviceinnstilte gjennom hele prosessen. Prosjektleder Jens svarte på telefoner og eposter både dag, kveld og helg uten at det var noe problem. Han ga oss glimrende oppfølging og var nøkkelen til et godt resultat. De innrettet seg også godt ift andre firmaer som hadde arbeider i andre deler av huset. Vi kan trygt anbefale Bonum.

Fredrik, Oslo, 24. okt. 2013

Rehabilitere bad

Bonum var ikke av de billigste men gjorde en veldig fin jobb. Store deler av betalingen skulle de ha i løpet av de første 3 ukene, men dette førte ikke til noen problemer. Prosjektlederen jeg fikk tildelt, Fredrik, holdt meg oppdatert hele veien. De brukte 5 uker, en uke mindre en planlagt. Anbefaler dette firmaet til andre da de gjorde en velig god jobb.

Tone, Skjetten, 24. sep. 2013

Rehabilitering av baderom

Hei Vi er godt fornøyde med Bonum Bygg og deres arbeider med rehabilitering av vårt bad. Arbeidet ble gjennomført av hyggelige håndverkere og byggeledere som var serviceinnstilt. De var ryddige og løste oppdraget innen avtalt tid.

Hans, Oslo, 17. sep. 2013

Utbygging av leilighet samt søknad

Har brukt Bonum til å totalrenovere leilighet samt bad. Alt har blitt slik jeg hadde håpet på og enda litt til! Prosjektleder har vært veldig flink til å informere om detaljer underveis og det har aldri dukket opp ukjente ekstrakostnader. Flinke folk!

Christian, Oslo, 10. sep. 2013

Oppussing av bad ca 5,5 m2

Totalrenovering av 5,5 kvm bad: Rask respons på anbudet og befaring, etterfulgt av godt og utfyllende tilbud. Prosjektet ble ledet av Peter Herud Jørgensen som var imøtekommende og hele tiden gjorde sitt ytterste for å tilfredsstille våre ønsker og behov. Dyktige og høflige arbeidere som jobbet raskt og effektiv og ble dermed ferdig før estimert tid. Gir mine beste anbefalinger til Bonum.

Stephan, Oslo, 9. sep. 2013

Totalrenovering av rekkehus på røa

Bonum Bygg har hatt rollen som totalentreprenør på flere prosjekter vi har gjennomført i Oslo det siste året. Selskapet leverer høy grad av profesjonalitet gjennom hele prosessen. Oversiktlig og detaljert tilbud, god oppfølging fra prosjektleder underveis og fagmessig meget bra arbeid som utføres. Vi kan trygt anbefale Bonum AS til alle som har behov for en seriøs entreprenør til sitt byggeprosjekt.

San, Oslo, 7. sep. 2013

Ønsker anbud for opprettelse av bad våtrom og nytt inngangsparti med tilhørende rom

Bonum gjorde en fin jobb innenfor fristen. Salgsprosessen var rotete og det var mye misforståelser rundt søknadsplikt og faktura. Prosjektledelse var bra litt vagt overfor håndverkerene som av og til måtte passes på mer enn nødvendig. Alt i alt godkjent.

Irvin, Oslo, 29. aug. 2013

Oppussing av bad

Brukte Bonum bygg til total rehabilitering av bad. Pluss: God kommunikasjon på norsk hele veien. Flinke til å forklare. Bra kvalitet på sluttprodukt. Minus: Ga inntrykk av at det skulle ta ca 4 uker, men tok 6 uker. Rota mye - fikk naboklager i etterkant. Tilpassinger koster endel ekstra. Alt i alt fornøyd med jobben Bonum bygg gjorde, og kan anbefale de.

Espen, Snarøya, 19. aug. 2013

Totalrenovering/oppussing av loftetasje fra trysilhus

VELDIG høy pris. En veldig distre, fjern, uprofesjonell og strengt tatt lite kunnskapssterk prosjektleder. Skuffende! ! Bonum får kun 2. 5 stjerner. DERIMOT! Det polske firmaet som Bonum hadde hyret inn var veldig, veldig dyktige og gjorde unna jobben på halve tiden! 10 timer hver dag, hyggelig leder, flott arbeid, ga det lille ekstra. Jeg gir REMIKO (det polske firmaet) 5 STJERNER! !

Trine, Eidsvoll, 30. juli 2013

Total oppussing av tomannsbolig

Alt i alt OK løst og levert. .

Sjur, Oslo, 20. juni 2013

Totalrevering av bad

Bonum AS var ikke det billigste alternativet, men etter å ha gått tilbudet nøye etter i sømmene så viste det seg at de hadde inkludert mye som mange av de med "billige" tilbud ikke hadde tatt med og var slik sett ikke dyre allikevel. Bonum As jobbet meget raskt og effektivt. Badet ble satt opp til både avtalt tid (faktisk litt før) og avtalt pris. Hvis vi skal pusse opp bad nr 2 vil vi benytte Bonum AS igjen og anbefaler gjerne dette firmaet.

Terje, Oslo, 13. mars 2013

Oppussing av bad

Bonum bygg ga generelt et godt inntrykk, og gjorde en god jobb på vårt bad. Det lille som det var å trekke på var enkelte små problemer med utførelsen av detaljer. Det var veldig bra med èn kontaktperson som hadde god kontroll på de ulike håndverkerne.

E., Oslo, 7. mars 2013

Rehab av bad og vaskerom

Bonum Bygg totalrenoverte badet vårt, og noe jobb på vaskerom. Ble ferdig 2 dager før avtalt tid og til avtalt pris. De var veldig løsningsorienterte. Er godt fornøyd med jobben de utførte og kan anbefale de til denne typen jobb. Bruker de gjerne igjen.

Frank, Frogner, 6. jan. 2013

Rehabilitering av to små bad til ett

Riving av to rom som skulle bli ett bad, gikk på rekorttid. Litt fram og tilbake med arbeidsleder i Bonum, som gjerne ville si nei til alle våre forslag, og vi hadde noen runder før vi var tilbake til start. Etter vårt ønske fikk vi ny kontaktperson, daglig leder Stefan tok selv på seg jobben. Håndverkerne var blide og arbeidssomme. Stefan var konstruktiv og alltid rask med tilbakemeldinger. Det var like før ferien, alle sto på! Anbefaler gjerne!

Anne, Oslo, 18. des. 2012

Oppussing av bad

Vi la ut et anbud på en totaloppussing av en leilighet på vel 100 kvm, med 2 bad, ikke oppusset siden 1980 tallet. Fikk et tilbud fra Bonum til en meget bra pris, med Karl Zimmermann som prosjektleder. Alle forandringer vi bad om underveis ble løst på beste måte og småplukk i etterkant rettet opp. Veldig god kommunikasjon med prosjektleder under hele prosessen og alt ble ferdig til avtalt tid. Kan bare anbefale dem på det varmeste.

Lars, Oslo, 13. nov. 2012

Oppussing av bad

De gav et godt inntrykk ved befaring og anbudet var fornuftig priset. Evne til å tilpasse seg endringer underveis og vi ble imponert av viljen til å rette opp småfeil. Arbeidet ble gjennomført raskere enn avtalt fremdriftsplan. Godt fornøyd med Bonum Bygg.

, Kolsås, 15. okt. 2012

Rehabilitere bad

Vi var svært godt fornøyd med bonum bygg og prosjektleder Karl zimmermann. Han var veldig grei og forholde seg til, ringte ofte for å avklare detaljer underveis og dermed sørge for at alt ble riktig. Anbefales varmt, vi bruker dem gjerne igjen.

Vibeke, Oslo, 3. okt. 2012

Rehab bad

Bonum Bygg var et godt valg, selv om rehabiliteringen av badet tok litt lenger tid enn avtalt. Ingen problem med å anbefale dem til andre. Snekkere og flisleggere gjorde flott jobb. Elektriker litt slurvet, men det rettet Peter prosjektleder fint opp i.

, Oslo, 26. sep. 2012

Bytte interiør på badet

Jeg ga Bonum kritikk av en jobb de gjorde for meg, og da tok Stefan kontakt og ga meg en service, med oppussing av badet mitt, som ingen andre firmaer ville ha gjort. Han gir seg ikke før kunden er 100% fornøy, og jeg er 150% fornøyd. Jeg kan anbefale Bonum på det varmeste. Skal jeg ha gjort noe mer oppussing så vet jeg hvor jeg kan henvende meg og få gjort en skikkelig jobb med seriøse folk. Tusen takk for god service og bra jobb Stefan.

Sissel, Oslo, 21. sep. 2012

Rehabilitering av bad

Fikk tilbud tilsendt allerede dagen etter. Det var en fantastisk prosjektleder vi fikk med å gjøre i dette prosjektet. Alltid tilgjengelig på telefon. Veldig imøtekommende og serviceminded. Fleksibel ved endringer. Helt topp. Vil benytte dem igjen! ! ! !

Tor, Oslo, 18. sep. 2012

Behov for rørlegger

Rask respons på annonsen og raske til å avtale tid for å se på problemet. Ringte også for å forsikre seg om at det ikke var oppvaskmaskinen som var problemet.

Cibyl, Oslo, 10. sep. 2012

Rehabilitering av bad i rekkehus

Vi skulle pusse opp et lite bad og la ut jobben her. Vi fikk mange ulike tilbud, men valgte Bonum som hadde en god pris og var meget ryddige. En god prosjektleder har vært vår kontakt hele veien. Arbeidet er skjedd i henhold til plan og pris og med utmerket kvalitet. De fikset alt! Og de kom som avtalt. Prosjektleder alltid tilgjengelig på tlf. Flinke håndverkere. Vi var så fornøyd at vi kort tid etter ga de en ny jobb. Anbefales! Oslo vest.

Bjørn, Oslo, 24. aug. 2012

Totalrenovasjon av bad.

Full rehabilitering av bad. Bra arbeid med fliser på gulv og vegger. Bra elektrisk opplegg. Rørlegger glemmer å legge avløp fra vaskemaskin og fra håndvask skult i veggen. Noe som jeg så og sa fra om før de støpte gulvet og la fliser på veggen. Prosjektleder la seg flat og beklaget det hele. Han hadde visst flere prosjekter på gang og greide ikke å følle opp hjemme hos oss. Litt etterarbeid ble det etter at jeg påpekte det.

Trygve, Oslo, 23. aug. 2012

Oppussing av baderom

Fikk et godt inntrykk av Bonum på befaring, og hadde god dialog med prosjektleder underveis. Evt små forbedring ble gjort tilfredsstillende.

Lin, Kjeller, 22. aug. 2012

Oppussing av bad

Meget godt fornøyd med kvalitet på arbeidet. De brukte litt lengre tid enn beregnet, men var hele tiden veldig serviceinnstilt og kom med mange gode forslag til løsninger. Veldig greit med en fast kundekontakt - i mitt tilfelle var dette Andreas Tostrup. Andreas er en flott kundekontakt og svært tilgjengelig. Prisen var ikke den rimeligste for utført arbeid, men BB kan kan absolutt vurderes ved en ny oppussing.

Tone, Slependen, 10. juli 2012

Rehab bad skogtunet,stabekk

Vår tildelte prosjektleder Ole Marius står på og sørger for at alt som skal gjøres blir gjort, og at helhetsinntrykket på det utført oppdragt er positivt. Tett dialog underveis er viktig slik at detaljene kommer på plass.

Kristin, Stabekk, 24. juni 2012

Rehabitilering av bad

Det tok litt tid før bedriften kom igang med rehabiliteringen av våre bad og opppussingen av kjøkken, entre og arbeidsrom, men når prosjektleder Karl Zimmermann ble satt på jobben gikk det til gjengjeld svært raskt og effektivt. Zimmermann og hans håndverkere gjore en flott og fagmessig jobb. Zimmermann er en svært allsidig fagmann og fant smarte løsninger på flere bygningsmessige utfordringer. Vi gir med glede våre beste anbefalinger til Bonum.

Randi, Oslo, 14. juni 2012

Rehabilitering av bad

Bonum utførte meget godt arbeid på vårt bad. De kom med endringsforslag som vi ikke hadde tenkt på, og som gjorde badet både mer praktisk og finere. Prosjektleder var tilgjengelig både sent og tidlig, og var utrolig positiv og løsningsorientert.

Lillian, Oslo, 13. juni 2012

Opp-pussing bad

Vi har et kombinert bad/vaskerom,og har fått et pent og praktisk rom! Prosessen har vært preget av orden og system. Prosj. Lederen har fulgt opp- og vært tilgjengelig hele tiden. Håndverkerne var hyggelige, arbeidssomme og gjorde et pent og grundig arbeide.

Hege, Fetsund, 20. mai 2012

Flytte kjøkken til naborom,bytte tak på bad.

Meget godt fornøyd med kvalitet og pris på arbeidet. De brukte litt lengre tid enn beregnet, men var hele tiden særdeles serviceinnstilt og ydmyke. Veldig greit med en fast kundekontakt i motsetning til å måtte styre med mange håndtverkere.

Torbjørn, Oslo, 22. mars 2012

Oppussing av leilighet

Jag hade 5 bedrfiter på befaring för ett stort jobb som innebar rivning av vägg, nytt bad och flytt av kökken till stue. Bonum var inte biligast, men visade på bäst service och gav ett seriöst intryck. Jag är mycket nöjd med mitt val av Bonum. Framför allt är de: - Punktliga - Alltid tinggänliga - Noggranna i jobbet som ska utföras - Har bra förslag på lösningar - Mycket service minded - Har bra rykte bland hantverkarna Kan anbefalles.

Marcus, Oslo, 8. mars 2012

Totalrenovering av bad

Bonum Bygg var de første som kom på befaring. Jeg bestemte meg med engang at jeg ville bruke de. Jeg fikk et veldig godt førsteinntrykk og angrer ikke i det hele tatt. De kom med mange gode løsninger på badet og de ordnet alt. Prosjektleder var tilgjengelig hele tiden og han hadde full kontroll. Prisen var blant de beste og jeg fikk veldig god service. Vil absolutt anbefale BB til andre. Kommer til å bruke BB neste gang. Utrolig bra utført arbeid.

Christian, Oslo, 16. feb. 2012

Oppussing av stue,kjøkken og gang

Vi har fått pusset opp stue, kjøkken og gang. Smartpanel i taket og på vegger på stue, malt tak og vegger på kjøkken og gang. Samt malt vinduskarmer og nye lister i tak og på gulv. Vi er kjempefornøyd både med oppfølgingen av vår prosjektleder, samt at jobben er blitt helt perfekt gjort. De kom når de skulle komme og var ferdig til avtalt tid. Vi anbefaler på det varmeste Bonum Bygg.

Kristiansen, Oslo, 15. feb. 2012

Rehabilitering av bad + nytt tregulv takterasse

Bomum Bygg resp. Imponerende raskt på alle henv i hele prosessen. Prismessig lå de 10-15 % over øvrige m/ anbud (firmaer m/ polske repr), men leverte anbud var mye mer gjennomarbeidet og fri for uklarheter/ mangler. Strålende gjennomført, bruke langt kortere tid enn estimert. Kvalitetsmessig solid utført. Kan trygt anbefales, og vil bli brukt av meg i neste prosjekt. Har vært borti mange tilsvarende firmaer, Bonum slår alle! Anbefales.

Leif, Oslo, 11. feb. 2012

Oppussing av bad,kjøkken m.m.

BB var det første firmaet som tok kontakt og som kom på befaring. Av 6 firmaer, valgte jeg BB fordi de kom med et ryddig og bra tilbud både pris- og tidsmessig. Arbeidet ble utført tilfredstillende og alle endringer jeg kom med underveis ble imøtekommet på en god måte uten at det gikk nevneverdig ut over fremdriftsplanen. Daglig leder, Stefan er et funn! Han stilte opp når det måtte være og jeg kan absolutt anbefale BB som totalentrepenør.

Ina, Sandvika, 23. jan. 2012

Oppgradering av baderom

Total «makeover» av bad høsten 2011: Høy standard på utførelse, veldig bra oppfølging og overholdelse fra av tidsfrister fra Bonum Bygg. Vi er veldig fornøyde!

Jan, Jar, 18. jan. 2012

Oppussing hybelleilighet,ekeberg,oslo

Bonum Bygg leverte ikke billigste anbud,men det var detaljert og hadde tatt med de fleste forhold i sin prissetting. Vi er veldig fornøyd med valget av Bonum Bygg. Når det oppsto uventede utfordringer, så ble de løst umiddelbart og på en god måte. Alt ble gjennomført på tid, til avtalt pris og med bedre løsninger en vi selv hadde tenkt ut der det var behov for improvisering. En god erfaring,som vi håper å kunne gjenta for de prosjektene som gjenstår.

Tor, Oslo, 27. des. 2011

Oppussing av baderom

Selskapet stilte raskt opp på befaring, og sendte et oversiktelig og forståelig tilbud en av de påfølgende dagene. Prosjektlederen på badet vårt, Stefan, fulgte opp gjennom hele prosjektet, og var alltid tilgjengelig for spørsmål. Resultatet ble ett flott, nytt bad som vi er veldig fornøyd med : ).

Cathrine, Oslo, 6. nov. 2011

Totalrenovering av 2 rom til nytt bad

God pris, tilleggsarbeider ble utført - også til en grei pris (forhåndsavtalt), samarbeidsvillig prosjektleder, god service, holdt nesten tiden, rettet opp mindre feil uten diskusjon. Vi er fornøyd. Badet ble bra!

Anne, Sylling, 28. sep. 2011

Totalrehabilitering av bad på 3 kvm. - oslo

Bonum Bygg befarte badet og ga anbud på totalrenoveringen dagen etter. Etter tilpasninger etter mine ønsker, utkonkurrerte deres anbud de øvrige på både pris og forventet ferdigstillelse. Jobben ble påbegynt umiddelbart etter at avtale var inngått og ferdigstilt ihht. Avtalt fremdriftsplan. Jeg er meget godt fornøyd med Bonum Bygg, og kommer til å kontakte dem mhp. Oppussing av leilighetens kjøkken og oppholdsrom.

Espen, Oslo, 24. aug. 2011

Totalrenovering av 5m2 bad

Mottok fire seriøse svar som ble vurdert grundig. Valgte Bonum Bygg -og har ikke angret et øyeblikk! ! ! Etter befaring oppga de en fast pris på vårt relativt omfattende oppdrag med totalrenovering av bad + utbedring av stue og toalett etter vannlekasje. Pristilbudet var svært oversiktlig og samtlige arbeidsoppgaver som skulle ligge i kontrakten spesifisert slik at det ikke var rom for noen overraskelser underveis. Prosjektleder koordinerte samtlige faggrupper som var involvert i oppdraget, -og vi mottok gode forslag til løsning innen de rammer vi hadde trukket opp. Det var utrolig behagelig å slippe alt styr med å dra rundt å se på flis, dusjløsninger osv. Oppdraget ble ferdig til avtalt tid, -og vi er kjempefornøyd med vårt nye funksjonelle bad.

Grace, Oslo, 24. aug. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Proff Rørlegger AS

4.5 655 evalueringer Oslo

Fiskebeinparkett AS

4.6 560 evalueringer Oslo

Direkte Rørservice AS

4.8 273 evalueringer Oslo