PORTSPESIALISTEN AS

4.5 (33 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

PORTSPESIALISTEN AS

Portspesialisten AS er en familieeid bedrift med lang erfaring fra garasjeport-bransjen. Vår ambisjon er å være en trygg og pålitelig leverandør av garasjeporter, tilbehør og servicetjenester.


For å nå våre mål har vi et høyt fokus på kvalitet i alle ledd.


Vi velger kun produkter av god kvalitet fra anerkjente produsenter - dette gjør at både vi og kundene våre kan stole på produktene vi leverer.


Våre montører har bred og solid erfaring fra håndverksyrker og er nøye i sitt monteringsarbeid - vi bruker kun våre egne montører for å kvalitetssikre at installasjon og servicearbeid blir utført i henhold til vår standard.


Vi kan produktene vi selger - dette sørger for at du som kunde får gjennomtenkte løsninger. Vårt team av erfarne og kompetente medarbeidere har spesialisert seg i sitt fag. De sørger for at sluttresultatet blir bra, uavhengig om du benytter deg av våre installasjonstjenester eller om du velger å montere selv. ?Står du fast eller har andre spørsmål har du alltid en fagmann du kan kontakte.


Ved å fokusere på ekspertise, effektivitet og personlig service kan vi sørge for at du som kunde får en god opplevelse når du velger å benytte Portspesialisten AS som leverandør.


Vi kan garasjeporter. Helt enkelt.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften