Siste evalueringer (26)

Helsparkling og maling av vegger i stue,samt legging av flatt/sparklet tak

Meget pent, ryddig og bra utført arbeide til avtalt pris og tid. Kom med konstruktive forslag og innspill på små utfordringer underveis. Vi har brukt Design Elements til en annen jobb senere også denne meget flott utført og etter avtale. Superfornøy - anbefalles!

Bjørn Åge Høiås, 2. sep. 2016

Malejobb

Utmerket kvalitet og effektivt utført. Kan trygt anbefales!

Nils Kristian Einstabland, 11. mai 2016

Maling av inngangsport og portrom i bygård

Jobben gikk ut på å male inngangsport og portrommet i vår bygård. Vi er veldig godt fornøyd med både resultat og pris. Profesjonelt og ryddig utført arbeid.

Edvard Velsvik Bele, 8. mai 2016

Oppussing av borettslagleilighet på holmlia,oslo

Design Elements pusset opp en nedslitt borettslagsleilighet for oss. De rev ned ett gammelt kjøkken, satte inn nytt. Fornyet badet, malte soverom, gang og stue. Arbeidet ble satt i gang som avtalt og ferdigstilt til rett tid. Håndverkerne var effektive og gjorde en god jobb. De var veldig hyggelige og lette å kommunisere med. Ikke minst var de fleksible, små misforståelser ble raskt rettet opp. Vi har ingen problemer med å anbefale dem til andre.

Enny Dewi H Selokarang, 20. mars 2016

Maling innvendig,ca 120 kvm

Jobben utført til avtalt tid og pris, enkle å forholde seg til og fint utført arbeid.

Britt Aadnøy, 9. mars 2016

Maling av en 60 m lang korridor

Hyggelige, imøtekommende og bra pris. Gjorde jobben på rekordtid med lave materialkostnader. Veldig gode håndverkere som gav et nøyaktig resultat. Disse håndverkerne brukte ikke maskering, og det trengte det ikke heller. Veldig fornøyd og vil bruke dem igjen.

Thomas Underhaug Fosseli, 30. jan. 2016

Maling av innvendige vegger.

Arbeidet er nå utført til avtalt tid og avtalt pris. Nøyaktig malt og med stor forsiktighet. Malerne var behagelige å ha med å gjøre og lette og kommunisere med. Kan anbefales.

Trond E Bakke, 21. jan. 2016

Opppussing av leilighet i lillestrøm

Begynte til avtalt tiid og var hyggelige og forholde seg til. Parkett nydelig lagt også ekstra med legging I et kott blei lagt uten tillegg. Malerarbeid bar noen steder preg av hastverk, men det jeg påpekte blei rettet opp. Det gikk litt på overtid noe som var litt minus da jeg hadde hastverk med å flytte inn. Kan tenke meg å bruke firmaet senere men vil da presisere Sluttdato.

Britt Ingrid Strandberg, 30. sep. 2015

Maling av leilighet i holmenkollen. 100m2. straks!!

Tipp topp tommel opp! !

Caroline Stang, 19. juli 2015

Montere gipsplater og deretter sparkle

Dette firmaet gir vi en klar anbefaling. Konkurransedyktig på pris. Meget god kvalitet. Holder avtaler. Alltid punktlige. Leder snakker norsk, lett å kommunisere med. Vi var så fornøyd med denne gjengen at de endte med å pusse opp kjeller, trappeoppgang, legge gulv og pusse mur. Dette i tillegg til opprinnelig gipsjobb. Dette firmaet benytter vi gjerne igjen.

August Nissen, 23. mars 2015

Maling vinduer utvendig boligblokk med 6 etasjer og 35 leiligheter

Vi er svært godt fornøyd med kvalitet, pris og gjennomføring. Flnke og profesjonelle folk. Kan helt klart anbefales. På vegne av styret i Klosterenga Borettslag.

Harald Aksel Rensvik, 22. aug. 2014

Maling og grunnarbeid for oppussing av 3 oppganger i 6 etg boligblokk + noe maling i 1 leilighet

Oppussing av 3 oppganger i boligblokk i borettslag. Veldig fornøyd med resultat, punktlighet, informasjon til beboerne og ikke minst at de alltid ryddet fint opp etter de enkelte arbeidsoppgavene. De var også svært imøtekommende til å ta på seg en del tilleggsarbeider uten at vi ble konfrontert med høye tilleggspriser. Dette firmaet kan vi kort og godt anbefale!

Harald Aksel Rensvik, 24. april 2013

Liten oppussingsjobb herlebsgate,grunerløkka oslo!

Gjorde en meget god jobb til en akseptabel pris. Jobbet effektivt og fikk utført jobben godt innenfor tidsrammen. Var behjelpelig og serviceinnstilt. Arbeidet ble utført med stor nøyaktighet og sluttresultatet ble svært pent. Anbefales.

Andreas Frivold, 25. mars 2013

Maling av vegger og tak,snarest!!!

Jarek møtte presis på anbud, gjorde meget godt inntrykk, var hyggelig og snakket norsk. Selvom jeg maste på ham, var han alltid like hyggelig! Arbeidet ble utført av pliktoppfyllende medarbeidere, og det var et meget grundige og vellykket resultat. Han var også blant de rimeligste! Vil definitivt anbefale dem videre og gjerne bruke dem igjen!

Tonje Reier-nilsen, 15. feb. 2013

Sliping av tretrapp/ maling av oppgang i gammel bygård.

Total oppussing av trappeoppgang over 6 etg. Arbeid bestod hovedsaklig av sliping av tretrapp, maling, fjerning og legging av flis og rehabilitering av vindusposter. Firmaet opptrådte ryddig og nøyaktig. De var veldig hjelpsomme i den pågående prosessen og bidro med forslag og løsninger til et best mulig sluttprodukt. Sameiet er meget fornøyd med utførelsen oppdraget og kan trygt anbefale firmaet til tilsvarende jobber.

Vidar Endal, 12. nov. 2012

Leilighet i 3 etg med noe svertesopp som trengs å vurderes og males.

De har utført en bra malerjobb og utført jobben etter avtalen.

Christine Schioldborg Nesse, 13. sep. 2012

Sparkle /klarggjøre for maling av nytt hus

Sparkle+ male gips vegger og tak. Jobbens innhold: sparkle /pusse 3 ganger, male to gang. Tape skjøter, silikon i hjørner med mere. Utførelse: Meget bra resultat. Erfaren og flink. Gode norsk kunnskaper gjør kommunikasjonen enkel. Stort sett to mann som utførte jobben. Avsluttet til tiden. Sjekket referanser før jeg sa ok til jobben. Jeg gir mine beste anbefalinger ! ! ! !

Tonning, 31. mai 2012

Maling av 50m2 leilighet i oslo

Kjempefornøyd :) han kom kjapt på befaring. Ga pristilbud på stedet. Begynte nesten med en gang. Var ferdig til avtalt tid. Flott arbeid. Kan anbefales på det varmeste. Brukes gjerne som referanse.

Kari Utne, 6. mai 2012

Sparkling og sliping av vegger

Sparkling av entré og hall. Jobben ble utført raskt og presist. Gutta kom til avtalt tid og gjorde en god og grundig jobb. I tillegg var alt ryddig og rent etter hver dag de hadde jobbet. Kommer til å ringe disse gutta når resten av huset skal sparkles.

Svend Langen, 26. april 2012

Maling av to rom på 7 og 15m2. 4.20 m under taket.

Han møtte presis og var mege effektiv! ! Gjorde et veldig godt arbeid. Måtte forskyve en dag og ble derfor ferdig en dag senere enn avtalt. Noe som trakk litt ned, men resultatet og effektiviteten veier opp for dette. Så vi vil definitivt velge han igjen. Meget koselig og imøtekommende kar. Kan anbefalet på det varmeste.

Inger-johanne Davik, 17. april 2012

Sparkle/male jobb stabekk

Anbefaler på det beste. Kom til avtalt tid, gjorde god og nøyaktig jobb, kommer til å bruke han igjen.

Hilde Dahm-simonsen, 27. mars 2012

Oppussing av soverum

Kjempefornøyd ! ! Presis og nøyaktig. Raskt utført. Gjorde jobben på halvparten av forventet tid. Kommer til å spørre om flere jobber. Gode priser. Trivelig og ryddig mann. Anbefales til alle.

Anita Dalby, 21. mars 2012

Maling av tak i stue.

Presist oppmøte. Godt og raskt utført maling av stuetak . Kan absolutt anbefales. Mvh Olsen.

E. Olsen, 19. mars 2012

Sparklingmaling av tak

Kom i tide hver dag, gjorde jobben som avtalt til avtalt pris. Hyggelig kar. Anbefales.

Hans Inge Berg, 13. feb. 2012

Diverse malerarbeid og noe småsnekker arbeid

Kjempeflink! Veldig fornøyd.

Eva Nærup, 24. okt. 2011

Maling av leilighet

Jeg er veldig godt fornøyd med jobben. Befaringen i forkant var grundig, og jobben ble utført på en meget bra og ryddig måte til en god pris. Anbefales til alle!

Privat Person, 7. juli 2011
Vis flere evalueringer

Kart

Kart