Siste evalueringer (4)

Montere ikeakjøkken i hybel.

Veldig hyggelig og ordentlig! Veldig bra og profesjonell kommunikasjon. Veldig fleksibel og hjelpsom. 3 av 5 stjerner pga lav effektivitet: Det medgikk veldig mange timer, nesten dobbelt så mange som andre ville brukt (fikk flere profesjonelle vurderinger), men til gjengjeld lav timespris som veide opp noe.

Håkon, Oslo, 27. juli 2021

Vedr. timebruk: Tilbud og avtale inneholdt estimert (ikke fastpris) på 32 timer. Det ble brukt 34,5. Prismessig ligger sluttfakturaen godt under IKEAs prisliste på deres websider. Halvparten så mye timer virker useriøst og i og med at kunden valgte Hamconsult så tyder det på at dette også var kundens vurdering.

HAMCONSULT HAMAR 28. sep. 2021

Bygg av blomsterkasser i impregnert trevirke

Kan anbefale Hamconsult Hamar v/Alf på det sterkeste. Styret i Åkebergveien 18 sameie har fått god oppfølging underveis i prosjektet samt gode leveranser til avtalt tid.

Stian, Oslo, 14. juni 2021

Bygge blomsterkasser

Hamconsult bygget en stor blomsterkasse for oss. Veldig fornøyde med jobben og kvaliteten. Enkel og effektiv kommunikasjon hele veien. Jobben ble utført på avtalt tid. Fikk også hjelp med bestilling av materialer. Kan rekommandere Hamconsult på det sterkeste!

Fredrik, Oslo, 10. juni 2021

Utendørs blomsterkasse

En snekker du trygt kan benytte. Ryddig, pålitelig og bra utført jobb.

Freddy, Nittedal, 14. mai 2021
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Hamconsult Hamar

4.3 4 evalueringer Fall

Averent AS

4.7 7 evalueringer Fall

Szczepanski

5.0 1 evalueringer Fall