Siste evalueringer (7)

Reparere og utbedre vannskade

Jobben ble utført med god kvalitet. Intet å utsette.

Tobias, Paradis, 26. mai 2021

Utskifting av skifertak på enebolig

Taket ble nytt, solid og tett!

Kristin, Kleppestø, 28. nov. 2018

Skifte av kledning og evt maling

Utførte jobben på en meget god måte. Utrolig ryddig underveis. De var også flink å komme med tilbakemeldinger og stille kontrollspm slik at arbeidet ble utført riktig. Skal jeg sette fingen på noe, må det være at spikrene ser ut til å ha blitt skutt litt for langt inn i kledningen enkelte plasser, hvilket jeg ikke tror er optimalt. Jeg anbefaler MB Bygg Tjenester til denne type oppdrag og benytter dem gjerne igjen. God valuta for pengene.

Fredrik, Kolltveit, 5. aug. 2014

Oppussing av kjellerrom

Vi kan anbefale MB bygg, basert på arbeidet de utførte med å pusse opp kjelleren vår. Mb bygg har dyktige, erfarne og kvalitetsbevisste ansatte. Jobben ble utført til avtalt tid og til en rettferdig pris. Mb bygg har også hyggelige ansatte som det er lett å kommunisere med.

Bryant, Hetlevik, 12. april 2013

Flising av bad

Hyggelige håndverkere som utførte jobben raskt, profesjonelt og med høy faglig dyktighet. Hos meg utførte bedriften flising, maling og div tømrer arbeid. Jeg er meget fornøyd med det som er utført. Bedriften kan anbefales for andre.

Henning, Nesttun, 16. juli 2012

Bytte takstein (rød h-panne glatt)

Er meget fornøyd med utført arbeid, Faglig godt utført jobb, holdt avtaler samt ryddet opp etter seg på en god måte. Kan anbefale firmaet.

Kåre, Ulset, 16. mars 2012

Maling av stue

.

Anne, Bergen, 9. juni 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Arna Vann Varme og Sanitær AS

4.8 34 evalueringer Espeland

Bernard Holding AS

5.0 5 evalueringer Espeland