Siste evalueringer (12)

Sette opp walls2paint plater i leilghet

Betalte nærmere 200 tusen for noe som ikke er på langt nær ferdig i det heletatt og han har hatt lang tid på seg til og gjøre opp for seg men ikke hørt noen ting ….

Sebastian, Skien, 15. sep. 2021

Bygge gjerdet

Meget fornøyd med Håndlykken Hjem og Hage! God kommunikasjon, solid grunnarbeid, flink til å se gode løsninger og meget fint resultat! Kommer til å benytte Håndlykken til andre prosjekter i fremtiden🤩.

Erik, Porsgrunn, 4. juli 2021

Sette opp gardiner

Jobben ble gjort bra og ryddig.

Azim, Porsgrunn, 28. juni 2021

Montere metaltrapp

Top bedrift! God kvalitet på jobben og en veldig hyggelig fagperson som gjorde jobben.

Musbah, Skien, 23. juni 2021

Terassedører

Godt utført. Ingen snarveier. Pent resultat. Meget godt fornøyd med jobben.

Ole, Porsgrunn, 22. juni 2021

Klipping av hekk,klipping av kanter,bortkjøring av noe søppel

Bra gjennomført fra start til slutt!

Atle, Porsgrunn, 18. juni 2021

Bygge blomsterkasse med vegg

Svært solid, stabilt og pent utført sluttresultat. La godt merke til at det ble ryddet og sopet etter arbeidet hver dag :) Kommer til å benytte Håndlykken igjen!

Marianne, Porsgrunn, 17. juni 2021

Terrasse/veranda

Veldig fornøyd med Håndlykken. Spesielt fornøyd med kvaliteten på arbeidet som ble gjort. I tillegg god kommunikasjon underveis. Kommer med gode forslag til løsninger. Kommer helt sikkert til å bruke han igjen senere. Kan anbefales.

Halvor, Porsgrunn, 9. juni 2021

Bygge levegg

Vi er veldig fornøyde med Håndlykken fra start til mål. Han har ett godt øye for hva som ser bra ut, og ga gode råd for hvilke løsninger som var best egnet. Arbeidet han har gjort hos oss er av høy kvalitet, og han var nøye på detaljene hele veien. Vi kan trygt anbefale Håndlykken, og kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet!

Alexander, Skien, 28. mai 2021

Sette opp terrasserekkverk

Jeg er meget fornøyd med kvaliteten på jobben som ble utført av Håndlykken Hjem og Hage. Kommunikasjonen var meget god og han kom med nyttige tips til hvordan resultatet skulle bli best mulig under hele prosessen. Hvis du vil ha en som har lidenskap for det han driver med og et meget godt slutt resultat velger du Håndlykken Hjem og Hage, jeg vet at jeg kommer til å benytte meg av Håndlykken Hjem og Hage igjen🤩.

Tom-Patrick, Porsgrunn, 27. mai 2021

Pergola

Veldig fornøyd. På tross av at han var litt syk holdt han fremdriften og var ferdig som avtalt. Han konferere med oss under hele prosessen, slik at vi fikk det som vi ønsket. Vi vil i fremtiden benytte Håndlykken til nye oppgaver. Vi anbefaler han på det varmeste.

Ole, Skien, 27. mai 2021

Sette på lister og fikse terskel

Jeg er veldig fornøyd med jobben Håndlykken gjorde for oss. Han forklarte hva som så finest ut og hadde et øye hva forrige snekker hadde gjort feil. Jeg var med på å bestemme hvordan småtingene skulle bli gjennomført, noe forrige snekker dreit i. Alt i alt var Håndlykken Hjem & Hage veldig profesjonell og lett å snakke med. Anbefaler Håndlykken til de som ønsker et fint resultat og der jobben er gjort 100% ferdig!

Vasuthan, Skien, 18. mai 2021
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

AR Bygg,verbickas

4.8 116 evalueringer Porsgrunn

Evensen Graveservice AS

4.8 24 evalueringer Porsgrunn

Porsgrunn Bygg AS

4.7 12 evalueringer Porsgrunn