LAURITZEN ARKITEKTUR

5.0 (1 evaluering)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

LAURITZEN ARKITEKTUR

Lauritzen Arkitektur (LA) er et foretak som tilbyr konsulent og -rådgivningstjenester i et bredt spekter innen arkitektur og -arealplanlegging. LA tilbyr tjenester i hele landet. Om du ønsker å bygge eller på andre måter endre på din eiendom så hjelper vi deg med det fra skisse-prosjekt til ferdig produkt.

Pandemien vi nå står i åpner opp for nye måter å tenke og jobbe på og siden teknologien har blitt så god kan vi ta digitale møter over nett og på den måten spare inn reisetid og kostnader. Jeg tar gjerne et digitalt møte -eller en telefonsamtale kostnadsfritt for å diskutere ditt prosjekt og gir deg et uforpliktende tilbud dersom du ønsker det. Ved større og mer kompliserte prosjekter legges det tilrette for befaring av eiendommen.

LA ble opprettet i 2007 som følge av vekket interesse i et skoleprosjekt, det aktuelle prosjektet gikk ut på oppmåling og transformasjon av det SEFRAK-registrerte båtbyggeriet «Gudmundsenbua» i Vollen som ligger i Asker kommune.? Christian Jensen som senere konstruerte og bygget polarskipet Maud gikk i lære hos Gudmundsen i det aktuelle båtbyggeriet og det har slik sett dype historiske røtter i Vollen og er en direkte medvirkende årsak til Vollens maritime identitet i dag. Båtbyggeriet fungerer som det samme den dag i dag, båtbyggerdriften ble tatt opp igjen etter en total-rehabilitering våren 2018.

LA utfører prosjektering av små og store prosjekter -alt etter hva du har behov for privat eller i din næringsvirksomhet. Her er et utvalg av konsulent og rådgivningstjenestene LA tilbyr,

Forslag til planløsning.
Interiørdesign.
Arealplanlegging.
Hageplan.
Prosjektering av nybygg, tilbygg, påbygg og underbygg.
Rehabilitering og transformasjon.
Restaurering.
Oppmåling.
Diverse analyser.
Bygnings -og tomtedokumentasjon.
Klargjøring og innsendelse av søknad etter Plan -og bygningsloven.
3D-visualisering.

LA kan bistå som ansvarlig prosjekterende og ansvarlig søker. Foretaket har lang erfaring med både håndhevelse og anvendelse av Plan og -bygningsloven.

Kontoret legger vekt på arkitektonisk kvalitet, bærekraftige løsninger og selvsagt fornøyde kunder!

Evalueringer

Ansatte

Kontakt bedriften