Siste evalueringer (7)

Maling av tak

Veldig godt fornøyd med det arbeidet som ble gjort. Utmerket kommunikasjon med maler underveis . Profesjonell og dyktig. Anbefales.

Karl, Rådal, 4. des. 2021

Sparkling av v-fuger i betongtak

Fuging av v-fuger i betongtak ble gjort av Kvalitetsmaler Nilsen. God og effektiv kommunikasjon på forhånd og underveis. God kvalitet på arbeidet og effektivt gjort! Anbefaler Kvalitetsmaler Nilsen og hadde gjerne brukt de igjen ved andre prosjekter.

Solveig, Bergen, 12. nov. 2021

Gipsing av garasje fra 2019

Svært god kvalitet på arbeid, rydding kommunikasjon og en god pris. Arbeidet utført ihht avtalt tid og pris. Gode råd underveis for best mulig resultat. Hyggelige og imøtekommende ansatte. Anbefales på det sterkeste, og er blitt fast bedrift for denne type arbeid.

Jon, Sandsli, 4. okt. 2021

Male hus florvåg askøy

Kvalitetsmaler Nilsen AS vasket, vasket malte huset til min svigermor på Florvåg. Arbeidet ble utført i august 21. De startet arbeidene som avtalt og ferdigstilte jobben som avtalt. Under hele perioden har vi hatt god dialog og de har fremstått på en fagmessig og profesjonell måte. Vi er meget fornøyde med sluttresultatet, og har ingen problem med å anbefale dette selskapet til andre.

Odd, Florvåg, 31. aug. 2021

Vaske og male fasade på bygård i bergen sentrum

Kvalitetsmaler Nilsen AS vasket, pusset og malte fasaden på vår Bygård i Bergen sentrum. Arbeidet ble utført i Juni 2021. Arbeidet ble både startet og sluttført til avtalt tid. Kommunikasjon underveis med de ansatte i selskapet var enkel, og de holdt oss hele tiden oppdatert. Kvalitetsmaler Nilsen AS ordnet alt i denne prosessen fra A til Å. Vi er meget fornøyd med sluttresultatet, og har ingen problem med å anbefale dette selskapet til andre. Christensen Gullaksen Eiendom AS.

Sjur, Bergen, 11. juni 2021

Male hus

Hyggelig firma å bruke. Svarer raskt ved henvendelser og spørsmål.

Kaja, Kleppestø, 6. juni 2021

Maling av høy side

Kom til avtalt tid og utførte arbeidet raskt og godt!

Jeanette, Kleppestø, 3. juni 2021
Vis flere evalueringer

Kart