Siste evalueringer (7)

Belegningsstein

Veldig fornøyd med resultatet av belegningsstein :).

Kamilla, Gamle fredrikstad, 22. okt. 2021

Lage/stable trapp i stein/granitt

Syns at trapp som de støpte og asfalten de la hos meg ble bra. Flinke til å komme med idéer og innspill i planlegging. Når jobben var satt i gang, gikk det unna i bra tempo. Kunne gjerne brukt dem igjen til et annet prosjekt.

Tobias, Gressvik, 30. sep. 2021

Bytte terrassedør,flytte peis ++

Hyggelige folk med god ansvarsfølelse.

Stian, Dilling, 15. juli 2021

Grave / fjerne stein på jeløya

Leide de inn, primært til et lite oppdrag om å fjerne stein. Endte med å benytte dem til en hel del annet. Veldig flinke og hyggelige folk, og pålitelig ifht oss. Jobbet mye, og på et trangt hyttefelt var de alltid like hyggelige mot naboer, som også er viktig. Vi er superfornøyd med resultatet, og skal bruke dem til neste prosjekt også.

Jørgen, Moss, 9. juli 2021

Hei Jørgen og Kristianne, vi har hatt det så fint og kost oss sammen med dere og gjennomført flere store og mindre prosjekter. Ønsker dere lykke til og kos dere med den flotte hytta deres.

NOR-POL AS 14. okt. 2021

Omlegging og tetting av terrassegulv

De står på og jobber og jobber. Brukte mer tid enn forventet, Noe vel optimistiske i sin tidsplanlegging….

Karsten, Moss, 1. juli 2021

var synd med tidsbruken, men at det var mye tilleggsarbeid på prosjektet også, måtte sprøyte inn betong og varmen gjorde sitt at det måtte taes på morgenen og kveld fordi betongen tørket for fort, men ble ett strålende resultat. kos dere med vanntett garasjen og ny skiferplatting.

NOR-POL AS 20. sep. 2021

Steinlegging / heller

Hyggelige og ordentlige, ble ferdig som avtalt og til avtalt pris. God kommunikasjon underveis, og holdt det fint og ryddig også underveis i prosjektet. Anbefales!

Jeanette, Halden, 17. juni 2021

Beising av hus

Kvalitet på arbeidet👍 Prisen jeg betalte👍 Ryddighet👍 Pålitelighet og effektivitet 👍 Tusen takk for flott gjennomføring av beising av vår bolig.

Andre, Borgenhaugen, 15. juni 2021
Vis flere evalueringer

Kart

Kart