Siste evalueringer (6)

Montering av svill til butikk dører foran/bak

Lokal firma som er til å stole på!

Alan Narvestad, 4. nov. 2019

Dobbelgarasje

Hyggelige folk, men kontakter ikke dem igjen. Flere punkter som de måtte gjøre opp igjen. Justere dør, støype/avrettte portåpningen. Garasjen var på anbud. Trapp og tilbygg med utett tak, på timer Bygget ny tretrapp: snuble trinn og helt oppfliset trinn Tak ble ikke tett, måtte hente inn fagmann,blikkenslager. Heimtun, som gjorde hustaket hos meg: arbeidet fra 7-15/16 og det gikk i 100 Klm: startet med frokost i bilen kl. 9 og dro 15/15. 30, og det gikk IKKE i 100. Jeg var hjemme og skrev heldigvis timene, det var ikke samsvar.

Torild Stensund, 2. juli 2019

Det er ikke alle som forstår hvordan bransjen arbeider, ville ikke forstå utfordringene ved jobben. tar ikke arbeid for slike igjen med slike grove påstander.

KLM-HUS PROSJEKT & BOLIGUTVIKLING AS 16. jan. 2020

Bytte av gulv i hytte alt nytt helt ned til grunn/mark.

Virkelig greie å ha med å gjøre. Vi hadde litt hastverk med å få jobben gjort. Klm var veldig behjelpelig med råd slik at vi kunne gjøre mye av arbeidet selv Da vi var klare så kom de som avtalt og gjorde en god jobb. Hjelpsom og godt utført arbeid. Anbefales.

Tone Helgeland, 27. mai 2019

Skifte inne dør

Bra jobb, hyggelig ansatte, bra pris. Anbefaler.

Senol Øzturk, 20. sep. 2018

Tak,utvendig panel og nye vinduer

Vi valgte KLM-HUS fordi de var de grundigste i forarbeidet og de leverte et godt tilbud. Hytta ble oppgradert etter våre ønsker og arbeidet ble gjennomført med høy kvalitet til avtalt tid. Jeg kan tenke meg å bruke KLM-HUS ved senere anledninger.

Steinar H Nygaard, 4. jan. 2018

Bytte kledning på del av endevegger.

Jobben ble utført raskt, kvalitetenpå arbeidet var upåklagelig og arbeiderne ryddet fint opp etter seg. Ingenting å klage på.

Jostein Øygarden, 18. sep. 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart