Siste evalueringer (12)

Skifte rotten stolpe til lite tak over inngangsdør

Kan krysse av på alle punkter, for kommunikasjon, pris, kvalitet og ryddighet. Topp score på alt!

Anne, Billingstad, 18. nov. 2022

Tette lekasje rundt pipe

Andreassen Tak og Byggservice var veldig bra å samarbeide med. De kom raskt, forklarte hva de skulle gjøre på en god måte og ga meg et godt tilbud. Prisen var også bra, og de utførte arbeidet i løpet av en dag. Veldig glad for at jeg brukte dem og vil anbefale dem til andre.

Sindre, Høvik, 3. nov. 2022

Pipebeslag

Bra kvalitet på arbeidet, raskt og effektivt gjennomført. Holder hva de lover.

Catherine, Hurdal, 31. okt. 2022

Taksikring for feier

Jobben ble gjort raskt og effektivt til en god pris. Og akuratt da jeg tenke "hva mer kan man ønske seg" kom han med ekstra hjelp og råd om andre viktige ting han la merke til og fiksa litt ekstra. . . Gratis. . . Så ja, da er denne mannen fornøyd med en god og pålitelig håndverker :).

Levent, Moss, 7. okt. 2022

Nye takplater eller renovering/maling av eksisterende m/ tilbehør.

Innledningsvis god kommunikasjon og dialog, derav overbærenhet, til tross for en del manglende utførelse i forhold til hva som kan forventes av et firma, som skal utføre håndverksmessig kvalitet. Manglende kunnskap og erfaring. Flere enkle løsninger, og slurv. Etter betaling av restbeløp og lovnad om å utføre gjenstående arbeid, har det vært håpløst med oppfølging av forespørsel/purring på restarbeid og vurdering av reklamasjon på deler av utført oppdrag. Stadige unnskyldninger, og følger ikke opp flere avtaler om kontakt. Venter fortsatt på oppfølging. Kan med bakgrunn i omtalte erfaringer, ikke anbefale dette firma.

Knut, Minnesund, 27. mai 2022

Hei, dette var kjedelig å høre. Da vi føler at vi har hatt et godt samarbeid og fin dialog. Til tross for en fin pris for mye arbeid :) tar kontakt med deg.

Andreassen Tak Og Byggservice 10. aug. 2022

Sjekk av tak på en hytte i flesberg kommune.

All søppel etter jobben lå igjen etter at de var ferdig. Jeg kom opp for å se på arbeidet og rydde terrassen for snø med snøfreser, kjørte freseren fast i takrennen som var byttet å lå under snøen som jeg ikke så. Begge sikkerhets boltene brakk. Att en håndverker ikke tar med seg søppel eller sier fra om dette, synes jeg er en meget dårlig utført jebb. Mvh Wiggo Aspenes.

Wiggo, Flesberg, 8. feb. 2022

Tak lekkasje/lekkasjesøk

De fikk en vrien jobb i fanget. Lekkasje fra taket, ukjent hvor. Foretok søk etter feil og de kom rask til faglig konklusjon at hele denne delen av taket måtte bygges om. Det hele ble mye dyrere en vi trodde, men var også nødvendig. Fikk pris og kontrakt. Betalte 50% up front , litt skeptisk men det var ubegrunnet. Estimerte 10 dagers jobb, ble ferdig på 8. Betalt restbeløp etter avlevert rapport på jobben gjort med bilder. 10 års garanti på jobben. Bare å anbefale for videre jobb👍.

Øivind, Drammen, 24. nov. 2021

Legge ny takpapp på hyttetak

Ok kvalitet under vanskelige værforhold. Rask og effektiv i utførelse og god og troverdig kommunikasjon hele veien.

Øivind, Flå, 15. okt. 2021

Takrenne

Tok jobben på sparket. Var ikke billige, men jobben ble gjort. Må akseptere at nye og gamle deler ikke er like.

Tom, Hønefoss, 12. okt. 2021

Male rekkverk og beise terrasse

Mye søl som som ble lovet fjernet.

Asif, Tranby, 22. aug. 2021

Hei, tar til oss kritikk. Dette skal bli rettet opp :)

Andreassen Tak Og Byggservice 21. sep. 2021

Ny ytterdør på nytt sted og platting

Et firma som har levert elendig kvalitet som er så dårlig at arbeidet måtte stoppes - og ifølge snekkerkyndig mener at jobben må gjøres om igjen. Ikke troverdige og følger ikke kontrakt.

Kjell, Åmot, 11. aug. 2021

Arbeid på liten bod

Godt utført arbeid - delvis rehabilitering av gammel og morken hyttebod.

Marit, Lier, 1. aug. 2021
Vis flere evalueringer

Kart