Siste evalueringer (12)

Pris på støping av platting

Effektivt og bra utført! Veldig fornøyd med denne bedriften, jobben ble utført kjapt og profesjonelt. Bengt kom med gode løsninger og hadde mye kunnskap.

Hanne, Krokstadelva, 28. sep. 2022

Feste hulledekker til vegg på dobbeltgarasje

Utrolig effektiv og dyktig håndtverker som vet hva han gjør. Veldig løsning orientert.

Rune, Tranby, 5. sep. 2022

Pusse mur på piper

Resultatet ble ikke bra, selv etter at de kom innom for å prøve å fikse opp, etter mange uker. Muren ble jevnere etter andre forsøk men fargen er veldig ujevn. Første gang de kom for å legge murpuss på, tok de bare en vaskebøtte fra mitt vaskerom å blandet i som de satt igjen fullt av tørket murpuss med verktøy i. Den ble jo ødelagt. Greit nok, men det verste var at Bengt insisterte flere ganger på å få betaling på Vipps på hans private tlfnr uten faktura og prøvde å overbevise meg om at dette at vanlig med alle bedrifter på små summer (20. 000) Det nektet jeg og fikk faktura, denne kunne betales med Vipps også men da kom firmanavnet opp. Tydelig at han prøvde å få pengene rett på privatkont.

Maria, Slemmestad, 24. juli 2022

Legge belegningsstein i oppkjørsel

Grunnarbeid og legging av belegningstein, veldig fint sluttresultat.

Lilian, Vøyenenga, 24. mai 2022

Støping av 5-6 cm betongsåle på 31 m2 garasjegulv.

Jeg valgte Hus&Hage Bengt Røneid til å støpe en betongplate på gammelt og oppsprukket garasjegulv. Kort fortalt ble gulvet skeivt i både lengde og bredde. 3 av 4 hjørner ble lave slik at vann samler seg i dem og det er et fall på 5 cm på 2 meter midt på gulvet. Bengt var enig i at gulvet var blitt skjevt. Han forsøkte rette av gulvet ved å slipe ned gulvet, men det gikk ikke. Etter dette var det vanskelig å få tak i ham. Han lovet først at et gulvslipefirma skulle reparere gulvet. Firmaet anbefalte å rive opp gulvet å forsøke på nytt. Nå er bengt stukket av og jeg sitter igjen med et skjevt gulv. Jeg har forsøkt å få kontakt med ham i flere måneder uten hell. Styr unna. Han er helt useriøs! !

Trond, Borgen, 14. mai 2022

Legge kantstein rundt blomsterbed

Hus & Hage gjorde en veldig god jobb for oss, og vi er fornøyd med resultatet. De er profesjonelle og pålitelige, og kom med gode tips og innspill på gjennomføringen. Kan anbefale å bruke Hus & Hage.

Joakim, Nærsnes, 11. april 2022

Montering av stort bilde på betongvegg

Meget bra levert. Effektivt arbeid og bra resultat.

Audun, Oslo, 3. feb. 2022

Fjerning av vedovn og tette igjen

Bra utført.

Emilie, Minnesund, 5. jan. 2022

Legge på ny fug

Gikk bare ett døgn fra forespørsel til gjennomført oppdrag. Veldig fornøyd.

Stein, Lillestrøm, 30. nov. 2021

Balkong

Kom raskt på befaring, god kunnskap om balkong og materialbruk. Lett å komme i kontakt med for spørsmål underveis. Anbefales.

Nina, Oslo, 15. nov. 2021

Lage forskalling 16 løpemeter 0,5m høyde på eiksmarka

Anbefales på det sterkeste.

Fabian, Eiksmarka, 6. juli 2021

Legging av belegningsstein i oppkjørselen

Bengt har lagt ny oppkjørselen hos oss. Den ligger på en skråning inntil veien, så her var det viktig med gode løsninger. I tillegg var det viktig for oss at alt ble gjort ordentlig. Bengt har stor kunnskap på dette. Han tok oss med i planleggingen hele veien. Han hadde veldig gode løsninger. Resultatet ble meget nydelig og flott til bruk!

Marilyn, Nesbru, 25. juni 2021
Vis flere evalueringer

Kart