Siste evalueringer (4)

Litt reparasjon av malt gipsvegg

Fin kvalitet på jobb. Gjorde akkurat som avtalt til avtalt pris. Anbefales :).

Tom, Trondheim, 25. juli 2021

3-roms leilighet skal bygges om til 5-roms leilighet

Effektivt og profesjonelt gjennomført arbeid. Veldig fornøyd med riving, oppsett av lettvegger, maling/sparkling og legge nytt gulv. Arbeid ble ferdigstilt innenfor tidsfrist, og til en rimelig pris. Var veldig fleksibel og effektiv når det oppsto ekstra endringer som vi ønsket å gjennomføre.

Simen, Trondheim, 21. juli 2021

Sette inn 1 innedør samt liste

Dette er andre gang jeg benytter Rahimi, første gang til nedlekting av himling og platelegging av denne med gipsplater. Denne gangen har han satt inn en dør, listet døren, samt satt fotlister på soverom og stue. Alt ble utført pent og ordentlig, han møtte presis på både på befaring og på selve arbeidet, og faktura var ihht avtale. Trivelig type og pent arbeide utført ihht avtake og innen avtalt tid 😊!

Kari-Anne, Trondheim, 20. juli 2021

Oppsett lettvegger innvendig (2 soverom)

Hei! Vil sterkt fraråde å bruke denne bedriften. Her var det kun en lett jobb som skulle gjøres (sette opp lettvegg i stue for omgjøring til to soverom). Vi avtalte en sum og skrev kontrakt på 85. 000kr ink mva som i utgangspunktet er veldig høyt ift hva som skulle gjøres. Dette ble akseptert pga kort tidsfrist og at dette måtte gjøres innen relativt få dager. Etter endt oppdrag fikk vi en faktura på hele 120. 000kr ink mva for å sette opp disse lettveggene! Vi har snakket med byggmester og malere som kunne gjort tilsvarende jobb for 1/4 av prisen. Vi har snakket med Rahimi om dette, men de nekter å gi seg og krever hele 120. 000kr for oppsett av lettvegger og 10 dagers jobb. Styr langt unna!

Christian, Trondheim, 19. juli 2021
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Argon Elektro AS

4.6 267 evalueringer Trondheim

Bygg & Service Jan Kucharski

4.8 282 evalueringer Trondheim

Rimbygg Rimas

4.7 91 evalueringer Trondheim