DOGAN RENHOLD

3.6 (5 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • ANSATTE
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Veiskifte 3, 9050 Storsteinnes
 • Åpner i dag klokken 07
  Søndag Stengt

DOGAN RENHOLD

Renhold for helse!


Vi tar i mot alle slags oppdrag innen renhold, slik som grunn rengjøring, flyttevask, fast vask, møbel rensing, ozon-rensing, grundig rengjøring av hvitevarer, trapp.

Har du ikke tid til overs for rengjøring? Bestill rengjøring til faste og regelmessige tider til en fast pris.? Faste og regelmessig renhold hjemme eller på arbeidsplassen, forbedrer luften i lokalet, som videre skjerper fokuset og dermed gir mer energi. Et godt og regelmessig renhold bidrar til å bevare en god helse. Derfor er mottoet vårt : Renhold for helse!

Dogan Renhold ble i første omgang opprettet i 2013 og holdte på den tiden til Helgelands området. Med mange fornøyde og tilbakevendende kunder, var det med tungt hjerte å måtte legge ned i 2020 pga Covid-19 restriksjonene og med hensyn til smittevern. I juli 2021 forsøker vi på nytt, og målet er fortsatt den samme som den var i begynnelsen, å være et lokalt lite firma som stiller opp med alle slags tjenester innen renhold og innenfor Troms fylke.

Med lang erfaring innen renhold ønsker vi å være behjelpelig med det meste av daglige gjøremål innen renhold og lett hjemmehjelp.

Flytting kan være tungt i seg selv, også skal man ta flyttevasken i toppen av det hele! La oss ta denne delen av flyttinga for deg, så har du en mindre bekymring å tenke på.

All henvendelse vil skje pr. telefon eller via nettsted. Legg gjerne igjen en melding så kontakter vi deg innen 1 virkedag.

Vi tar miljøet på alvor! Derfor bruker vi kun Svane produkter. Vi tar også Covid-19 på alvor, dermed bruker vi munnbind mens vi vasker og har ellers god håndhygiene underveis i oppdraget. For å unngå smitte situasjoner, desinfiserer vi alle håndtak.

Ta kontakt via telefon/epost eller via skjemaet under.

Sjekk gjerne hjemmesiden vår via linken under:
www.doganrenhold.no

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

 • Åpner i dag klokken 07
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften