Siste evalueringer (6)

Maling/ beising av innendørs panel

Anbefales ikke - 4 uker etter avtalt tid måtte vi bare avslutte oppdraget. Kvaliteten på arbeidet var svært dårlig og vi står igjen med store utgifter for å rette opp det de har forsøkt å gjøre. De sa de kunne innendørs maling - og det stemmer ikke. Grunnarbeidet ble ikke utført/ eller utført svært dårlig. Videre ble det ikke brukt riktig maling på riktig sted slik at blank/ halvblank ble brukt tilfeldig. Tillegg forlot de spann og pensler utildekket etter arbeidstid slik at vi fikk store ekstra utgifter til utstyr og maling. Finn noen andre til å gjøre jobben!

Tommy, Trondheim, 14. des. 2021

det er du som ikke visste hvordan du ville gjøre det! du ville ha beis først og deretter male, og jeg fortalte deg hvordan det ville bli. men du er sta og vi gjorde akkurat som du ville.

NOVAKS MALERISERVICE SARAKEZI 14. des. 2021

Avrette gulv og legge våtromsbelegg

Dette var skuffende. Dukker ikke opp til avtalt tid. ALDRI til avtalt tid. Gjør ikke jobben riktig. Skulle avrette gulv på et vaskerom med fall mot sluk, samt legge våtromsbelegg. Fall FRA sluk på en plass og belegg ikke riktig montert rundt sluk (ikke belegg under klemring), noe som fører til at jeg må kjøpe nytt våtromsbelegg. Dette skulle de komme tilbake for å prøve å gjøre på nytt, men nok en gang så dukker de aldri opp igjen.

Thomas, Trondheim, 20. nov. 2021

Grunning og maling av veranda

Malte verandaen vår. God pris og hyggelige folk.

Audun, Trondheim, 18. sep. 2021

Maling av enebolig,terasse og garasje

Har fått utført maling av hus, garasje og 30 meter med gjerde. Beising av stor terrasse og inngangsparti med terrassebeis. Bygget opp og erstattet nye rekkverk ved 2 kjellernedganger på grunn av råteskader på tidligere rekkverk. Nytt rekkverk ble grunnet og deretter påført 2 strøk med maling. Byttet panel med skader på terrasse. Etablert vannbordbeslag over vannbord på både hus og garasje. Har under hele oppdraget opplevd god kommunikasjon med de ansatte i firmaet. Godt fornøyd med hvordan arbeidet er utført, og selve kvaliteten på arbeidet. Det oppsto tilleggsarbeid underveis (nye rekkverk og etablering av vannbordbeslag) som firmaet heldigvis sa seg villig til å utføre.

Vidar, Tiller, 22. juli 2021

Maling av hus

Alt ble utført som avtalt til avtalt tid. Meget bra arbeid. Anbefales.

Helga, Trondheim, 4. juli 2021

Utvendig maling enebolig

Kontrakt ref Forbrukerådet tegnet. Arbeid ferdigstilt 4 dager før avtale. Meget god kommunikasjon og velvillighet med gjennomføring. Rask og effektiv, både med utvendig takvask og maling. Det er ikke mange firma som tar både takvask og maling. Anbefales!

Karl, Ranheim, 2. juli 2021
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Malerservice Gasuns

4.7 58 evalueringer Trondheim

Trondheim Tilkomstteknikk AS

4.7 29 evalueringer Ranheim

Einarsen Takfornying AS

4.6 13 evalueringer Trondheim