Siste evalueringer (30)

Kjøkkenmontering- designa

Superkoselige karer som ga oss masse råd og tips underveis i oppussingen utenom jobben de skulle gjøre. Flinke, pålitelige, presise og dyktige. Anbefaler på det varmeste! ! !

Maria, Krokstadelva, 30. april 2022

Maling av 10m2 soverom

Utførte oppdraget på kort tid og gjennomførte arbeidet med høy grad av kvalitet. Hadde god kommunikasjon underveis i prosessen og var veldig service orientert. Kan anbefale på det sterkeste!

Natale, Drammen, 12. april 2022

Legging av gulv,maling og løfting av tunge møbler.

Kjempehyggelige folk som kommer til avtalt tid, og gjerne litt før! Raske og effektive!

Julie, Lierskogen, 8. april 2022

Thank you Julie 😘

NYE INTERSOLUTIONS AS 20. april 2022

Pusse opp kjøkken

Veldig imponert over denne jobben! Så gode løsninger gjennom hele arbeidet. Ryddige, dyktige og meget effektivt arbeid til en hver tid. Utrolig imponert over nøyaktigheten og detaljene i arbeidet, dette er noe som mangler hos de fleste, men ikke hos Stratos og co! Har funnet fast håndverker til alle fremtidige jobber med disse gutta!

Thomas, Oslo, 18. mars 2022

Male leilighet

Jeg kan varmt anbefale Stavros og hans folk. De var grundige og proffe på befaringen, kjappe med å komme med tilbud og avtale tid for jobben, nøye med å avklare forventninger etc, gjorde jobben raskt og effektivt (raskere enn avtalt til og med) og var nøye med å gå gjennom all jobben når jeg fikk leiligheten tilbake. Underveis hadde vi tett og hyggelig kommunikasjon. Og ikke minst er det gjort et godt stykke malerarbeid.

Clara, Oslo, 8. feb. 2022

Renovasjon av kjøkken og gang

En god erfaring, rask oppstart og god kvalitet på arbeidet.

Markus, Oslo, 5. feb. 2022

Innendørs maling hvaler

Superfornøyd. Flott håndverk og overholdte avtaler. Anbefales!

Åsle, Oslo, 13. okt. 2021

Maling av kontorlokaler (3 ulike farger)

Flinke folk som jobber både kveld og helg for å komme i mål. Oppdraget ble 4-doblet etter første runde. Godt fornøyd!

Tarik, Oslo, 11. okt. 2021

Male tak samt legge tapet i stue.

Nye Intersolutions AS pusset opp min stue, trappegang og gang. De malte alle tak. Jeg er super fornøyd med jobben. Veldig dyktige og hyggelige folk som gjorde en veldig bra jobb. Anbefales på det sterkeste. Jeg skal bruke de igjen. Må være de beste her inne på Mitt Anbud. Mvh Herman Berger.

Herman, Skedsmokorset, 29. sep. 2021

Male og sparke leilighet

Veldig godt arbeid utført og de fullfører jobben med integritet og stil. Anbefaler Stavros og folket som legger stolthet i arbeidet sitt - til en konkurransedyktig pris!

Runar, Oslo, 24. sep. 2021

Beising av enebolig og enkel oppussing

Stavros og teamet hans gjorde en utrolig bra jobb for oss. De pusset, grunnet og beiset eneboligen vår. I tillegg pusset de opp et soverom (gulv, vegger og tak) samt hjalp oss med å bytte ut baderomsmøbler. Han er en blid og proff håndverker som i tillegg til å utføre arbeidet, gitt os god rådgivning og gode løsninger. De har vært punktlige og gode på å kommunisere til oss gjennom hele prosjektet, så det har aldri vært noe tvil om status, og tidsbruk. Vi er strålende fornøyd med jobben han har gjort og anbefaler virkelig Nye Intersolutions AS.

Thomas, Oslo, 17. sep. 2021

Male utvendig

Solid og bra, til å stole på.

Stian, Kjeller, 29. aug. 2021

Pusse opp gangen

Punktlig, ryddig, forteller underveis hva som skal gjøres når. Hvis det dukker opp problem underveis, løser de kjapt. Kjempefint resultat.

Kristin, Rykkinn, 29. april 2021

Sparkle,pusse og male vegger

De overrasket positivt på flere måter. Grei dialog underveis, vennlig og ryddig. De hadde det lille ekstra som gjorde at de så løsninger og hva som måtte gjøres for å få et best mulig resultat. De scoret også høyt på at de var samvittighetsfulle og oppriktige, og valgte å ta opp ting som vanskeliggjorde arbeidet for å få det skikkelig gjort, i stedet for å dekke over. Og de var bra ift pris. Jeg gir de mine beste anbefalninger.

Liv, Eiksmarka, 28. des. 2020

Sparkle og male stue

Utførte jobben kjapt og profesjonelt. De var ryddig, hjelpsom og vi hadde god kommunikasjon underveis. Veldig fornøyd med arbeidet. Kan trygt anbefales!

Silje, Oslo, 5. des. 2020

Sparkling og maling

Hvor skal jeg begynne, Burde vært mulig å gi mer enn 5. Stjerner på disse karene her. Aldri tidligere opplevd makan til profesjonalitet og stolthet i arbeidet de gjør. Dette var mitt første oppdrag på mittanbud. Stavros var tidlig ute med å tilby seg å komme på befaring, kom samme dag som jeg la ut oppdraget. Sendte tilbud på kvelden, og ga meget hyggelig pris for oppdraget. Oppdraget var fullført på tiden, de var ryddige, imøtekommende og utrolig flinke og nøyaktige med maling og sparkling. Jeg kommer til å anbefale disse til alle jeg kjenner og bruke de på neste oppdrag jeg måtte ha. Heldig er dere som velger disse til neste oppdrag. Bare positivt å si!

Jostein, Oslo, 24. nov. 2020

Sparkling og maling av vegg i fbm bytte av peisovn

Solid utført håndverk, god kommunikasjon, rimelig.

Edvardsen, Oslo, 15. okt. 2020

Sparkling

Veldig flinke og hyggelige karer som helsparklet vår entre. Rimelig pris og fleksible, med godt resultat. Kan anbefales!

Margrete, Oslo, 9. okt. 2020

Sparkle og pusse vegger stue så de blir glatte og klare til å males

Veggene var i dårligere stand enn først antatt, derfor tok selve jobben lenger tid enn planlagt. Veggene ble superfine og glatte, så det var det vel verdt. Pålitelige, hyggelige og kvalitetsbevisste, kan trygt anbefales.

Vibeke, Oslo, 1. okt. 2020

Maling av stuetak,taklist og høy trappoppgang

English//Norsk We were really pleased with the work carried out by Intersolutions Stavros Liamakis. The guys did a great job in repairing the ceiling, all works were carried out to a very high standard. We were impressed by their attention to detail from beginning to end. Highly recommended! Vi var veldig fornøyde med arbeidet som ble utført av Intersolutions Stavros Liamakis. Guttene gjorde en god jobb med å reparere taket og alle arbeid ble utført til en meget høy standard. Vi ble imponert over deres oppmerksomhet på detaljer fra begynnelse til slutt. Sterkt anbefalt!

Chris, Oslo, 24. sep. 2020

Sparkle og male

Kan på det varmeste anbefale Intersolutions Stavros. Pålitelige, dyktige, hyggelige og profesjonelle i sitt arbeid. De sparklet og malte vanskelige og skjeve vegger med fantastisk presisjon. Den samme jobben viste seg vanskelig for andre som kom på befaring, men det var ikke noe problem for Intersolutions Stavros å få den helt perfekt. Ekstremt fornøyd med ferdig arbeid og kommer garantert til å bruke de igjen.

Gelayoul, Siggerud, 2. sep. 2020

Oppsparkling av strie i stue og baderomstak

Veldig fornøyd med oppsparklede vegger! Jobben viste seg og være langt mer komplisert en antatt og likevel de gjorde en strålende jobb med veggene. Storfornøyd med resultatet, kan anbefales 😊.

Camilla, Oslo, 2. sep. 2020

Takvask,male tak og vegger,samt litt sparkling og enkel listing

Min opplevelse av Stavros og Vasilis var at de var svært profesjonelle, de la æren i arbeidet og resultatet ble bra. Det var lett å kommunisere og prosjektstyring gikk utmerket. Det ble noe forsinket, men var etter velsignelse fra undertegnede, samt de gjorde litt ekstra gratis som "plaster på såret". Anbefales virkelig. De er tydelig og kommer med gode råd/anbefalinger.

Runar, Oslo, 1. sep. 2020

Maling

Profesjonalitet og kvalitativ arbeid gjort på rimelig kort tid. Jeg anbefaler på det varmeste .

Georgiana, Blystadlia, 11. mai 2020

Platting og stativ til søppelkasser

Tusen takk for veldig bra utført jobb og for super ekstraservice! De støpte en platting til søppelkassestativ og bygget stativ til søppelkassene. De kom også med en løsning for å forbedre området der kassene står. Fra overskuddsmaterialene foreslo de å bygge en matchende blomsterkasse, uten omkostninger, bare som en service - den ble kjempefin! Jeg er kjempefornøyd! Jobben ble utført raskere enn forventet, og gutta er hyggelige og blide. Kan anbefale Stavros Liamakis på det varmeste!

Cecilie, Trollåsen, 7. mai 2020

Diverse arbeid ute,inkludert bygge ut altan,bygge platting og lage parkeringsplass

Gjorde en god jobb, og kommer til å bruke de igjen når resten av uteområdet skal fikses.

Tuva, Langhus, 30. april 2020

Malling

Kvalitet, kommunikasjion, effektivitet. Jeg abefaler intersolutios Stavros Liamakis.

Emmanouela, Oslo, 21. april 2020

Want to make a terrace with upper floor.

Excellent work, reasonable price, project finish on time. Recommended,.

Muhammad, Oslo, 11. april 2020

Maling og fuging av rom ca 10m2

Well performed work in short time.

Siren, Oslo, 4. mars 2020

Hasteoppdrag: legge gipstak og gipsvegger

De tok på seg oppdraget mitt på kort varsel og var veldig service innstilte. De ordnet med leie av gipsheis på morningen før de kom for å legge gipsplater i tak på nedfelte trelekter. De har tydelig lagt gipstak før og jeg er fornøyd med resultatet :).

Christian, Oslo, 31. jan. 2020
Vis flere evalueringer

Kart