Siste evalueringer (12)

Pusse vegg innvendig

Brukte Nord7 til å pusse murveggene inne i garasjen. Dei møte opp til befaring som avtalt og ga pris på jobben. Dei kom som avtalt og utførte jobben på en god måte og til avtalt pris. Arbeidsstedet ble ryddet og avfall ble fjernet når jobben var ferdig.

Jordskar, Ræge, 19. juni 2022

Pussing av liten mur

Kom til avtalt tid. Gjennomførte jobben effektivt og resultatet ble bra! Hadde avtale om å ta den på timer, og dette fungerte godt. Fornøyd med både arbeid og pris.

Øystein, Stavanger, 8. juni 2022

Male

Effektivt og fint utført jobb for en god pris. Veldig hyggelig og profesjonell formann/maler.

Else, Stavanger, 3. juni 2022

Muring - restaurering pipe

Anbefales på det sterkeste! Jeg hadde pipe som var som en ruin! De kom på befaring og tok bilder for å kunne vurdere hva som skulle gjøres. Alt gikk som avtalt! Gjennomført meget effektivt og jeg ble overrasket over en ekstra kvalitets kontroll som kom for å sjekke at blikkenslager hadde avsluttet arbeidet.

Rita, Stavanger, 23. april 2022

Fikse sprekker i murpuss / male

Veldig fornøyd med kvaliteten og utførelsen på arbeidet. God kommunikasjon/informasjon om jobben underveis. Alt i alt en profesjonell og god utførelse. Bruker gjerne Nord7 igjen til lignende prosjekt.

Kristian, Stavanger, 7. april 2022

Sparkle stue

👌👌.

Silje, Stavanger, 30. mars 2022

Pusse utvendig kjellertrapp

Veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet, men pga misforståelser rundt omfanget ble sluttsummen noe høy syns vi. Ellers kan vi absolutt anbefale firma.

Hilde, Sandnes, 22. mars 2022

Pipe på loft som må pusses

Veldig bra og grundig arbeid utført. God kommunikasjon og informasjon om hva som ble gjort. Fint resultat, kan anbefale Nord7 AS.

Astrid, Stavanger, 8. feb. 2022

Reparere fliser trapp ute

Fantastisk service og flott arbeid! Stilte opp på kort varsel etter vårt behov og på ugunstig arbeidsstid på grunn av dårlig vær. God kommunikasjon underveis og. Anbefales absolutt!

Ørjan, Bodø, 30. aug. 2021

Ønsker å bytte ut noen gipsplater og få sparklet veggene før nytt kjøkken kommer

Startet opp tidelig på morgenen, effektiv , rask, pålitelig, og ærlig. Arbeidet var veldig godt utført. Var ikke noe tull. Kom når han skulle det, og gjorde det han hadde lovet. Ryddet opp etter seg. Kommer til å bestille han neste gang jeg skal ha noe gjort, veldig fornøyd med jobben han utførte.

Mona, Bodø, 10. aug. 2021

Tapetsering og maling av to rom

Vårt oppdrag var fjerning av gammel tapet og lim, sparkling, tapetsering og maling av tre rom. Nord7 AS leverte et profesjonelt anbud, var tilgjengelig og pålitelig, arbeidet raskt og leverte svært god kvalitet til avtalt pris. Amine er opptatt av å levere arbeid med god faglig standard. Vi kan varmt anbefale Nord7 AS.

Marit, Bodø, 6. aug. 2021

Sparkling/maling av soverom 12 kvm

Jeg opplevde Amine og Nord7 AS som pålitelig og profesjonell fra befaring til ferdigstillelse av oppdraget. Bruker gjerne Nord7 AS igjen ved neste prosjekt!

Aleksander, Bodø, 4. aug. 2021
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Bovaria Farge AS

4.9 27 evalueringer Bodø

Bygg og Renovering Grzegorz Sowul

5.0 11 evalueringer Bodø

Malemix AS

5.0 5 evalueringer Bodø