GLANSRENHOLD MELKA

4.8 (9 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

GLANSRENHOLD MELKA

Vi tilbyr RENHOLDSTJENESTER og GULVRENOVERING

Vi tilpasser renholds tilbudet til ditt behov og det du ønsker av tjenester. Vi vet at ingen renholds oppdrag er like. Noen øsnker renhold en gang per uke, annenhver uke og noen månedlig.

Flyttevask
Er du på flyttefot, og trenger hjelp til å rengjøre boligen din og klargjøre den for overlevering til ny eier? Vi er klar til å utføre renholdsoppdraget for deg.

Gir deg er rent hjem og gjør livet ditt enklere.
Vårt mål er å hjelpe deg og din familie med å gjøre de tingene du ikke har tid til, ikke ønsker å gjøre eller ikke liker å gjøre i forhold til ditt hjem. Renholdstjenester er kjernen, men det er også en rekke andre ting vi kan bistå med.
_________________

Vi tilbyr tjenester relatert til parkett som gulvrenovering. Noen ganger er det verdt å gi et annet liv til gulvet med å oppdage dets skjønnhet. Gulvrenovering er en prosess som består av flere etapper, den krever presisjon og tilbørlig kunnskap. Vi har årevis erfaring i bransjen men også moderne innretninger som gjør sliping dyktig og virkningsfull og uten støv. Vi tilbyr også trapprenovering.

Gulvsliping
Lang erfaring og fagkunnskap om gulv- og parkettsliping er en fordel, men med oss får du også rimelig pris, punktlighet og pålitelighet som garanterer deg en fin opplevelse når du velger vår bedrift.

Gulvbehandling
Vi hjelper deg å velge den riktige behandlingsmetode. Du kan velge mellom olje, lakk eller maling, Ulike typer overflatebehandling kan gi gulvet ditt et helt nytt utseende.
__________________

Vi mener det er mange grunner til å velge oss, og en av de viktigste er at du får dedikerte profesjonelle med profesjonelt utstyr.

Vi garanterer et kvalitetsmessig arbeid som du vil bli godt fornøyd med.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften